Nopeuta rakennustahtia

Kokonaisvaltaiset ratkaisut nopeuttavat prosesseja

Tuottavuuden ylläpitäminen ei ole aina helppoa. Ennakoimattomat kustannukset, tehottomat prosessit ja osaavan työvoiman puute voivat johtaa aikatauluhaasteisiin. Tutustu työkalu-, ohjelmisto- ja palveluratkaisuihin, jotka tukevat rakennustyön tuottavuutta hankkeen kaikissa vaiheissa - aina suunnittelusta työmaalle asti, ja auttaa sinua ratkaisemaan nämä yleiset haasteet.

Digitaalinen kalustonhallinta

Voit hallita Hilti-työkalujasi nopeasti ja helposti verkkosivumme kautta

Olitpa sitten toimistossa, työmaalla tai tien päällä, voit hallita Hilti-työkalujasi nopeasti ja helposti Hiltin verkkosivulla käyttäjätilisi kautta. 

Olemme kehittäneet verkkopalveluamme, joka mahdollistaa nyt työkalujesi tietojen tarkastelun lisäksi Työkalupalvelulaitteiden vaihdon, huoltonoutojen ja Työkalupalvelutarrojen tilaamisen, kadonneiden työkalujen ilmoittamisen ja paljon muuta. Voit kirjautua asiakastilillesi miltä tahansa mobiililaitteelta tai tietokoneelta.

Tutustu palveluun

Keskeytyksetön työmaa

Palvelut, jotka pitävät työmaan käynnissä yllättävissäkin tilanteissa

Tarvittavien työkalujen puuttuminen voi johtaa työn keskeytymiseen, kustannusten kasvuun ja jopa sanktioihin. Voimme auttaa erinomaisella saatavuudella, joustavilla toimitusvaihtoehdoilla ja nopeilla työkaluhuolloilla, jotka pitävät työmaasi käynnissä.

Huoltopalvelu Toimitusvaihtoehdot Maksuvaihtoehdot Nouto myymälästä Toimitukset kuukausimaksulla

EB2B -HANKINTA

Uusi, yksinkertaistettu tapa tehdä liiketoimintaa Hiltin kanssa

eB2B sisällyttää Hiltin tuote- ja hinnoittelutiedot hankintaympäristöösi, auttaen yksinkertaistamaan ja automatisoimaan asiointiasi Hiltin kanssa.

Haluatko lisätä tehokkuutta hankinnasta maksuun -prosesseissasi ja välttää päällekkäisyyksiä? Haluatko myös lisätä läpinäkyvyyttä ja kulujen hallintaa? Silloin Hiltin eB2B on juuri mitä tarvitset! 

Voimme auttaa sinua löytämään parhaan ratkaisun tarpeidesi perusteella. Autamme sinua ratkaisun toteuttamisessa ja näytämme sinulle, miten saat parhaan hyödyn siitä. Sinulla on monta vaihtoehtoa olla yhteydessä Hiltiin haluamiesi alustojen tai ratkaisuiden kautta, sillä tuemme globaalisti yli 50 sähköistä markkinapaikkaa ja sähköistä tiedonvaihtoverkkoa (EDI), kuten Coupa ja Admicom.

Lue lisää

RAKENNUSTYÖMAAN TUOTTAVUUDEN TEHOSTAMINEN

Tuottavuusanalyysin avulla

Rakennusteollisuuden suurimpia haasteita ovat kustannusten hallinta, vaatimustenmukaisuuden varmistaminen ja työvoimaresurssien hallinta siten, että yrityksellä on aina käytettävissä riittävästi osaavia työntekijöitä. 

Prosessien tehottomuus, yllättävät kustannukset ja tehottomat työntekijät voivat olla jopa 25 % koko projektin hinnasta, mikä voi vaikuttaa haitallisesti yrityksesi liiketoimintaan ja toiminnan kannattavuuteen.

Lue lisää

HILTIN MYYNTIKANAVAT

Monikanavainen tuki

Tarvitsetko apua työkalun valintaan tai tukea projektiisi? Alueelliset Account Managerimme, kenttäinsinöörimme ja asiakaspalvelutiimimme tuntevat Hilti-työkalusi, -ohjelmistosi ja -palvelusi ja tukevat oikean ratkaisun löytämisessä.  

Yhteistyö vuokraamoiden kanssa Hiltin verkkokauppa Hiltin asiakaspalvelu Hiltin Account Manager Hilti Myymälät

OPTIMOI KALUSTOSI

Kasvata tehokkuutta ja vähennä omistamisen kustannuksia

Mitä työkaluja sinulla on? Ovatko ne tehokkaimpia ja luotettavampia ratkaisuja työmaallesi? Tarvitsetko todella niitä kaikkia? Mikä on työkalujen omistamisen suora ja epäsuora kustannus? Tuottavuusasiantuntijamme vastaavat muun muassa näihin kysymyksiin, jotta sinä voit optimoida kalustosi vastaamaan liiketoimintasi tarpeisiin ja vähentää kokonaiskustannuksia. 

Lue lisää

Ammattimaiset sovellusratkaisut

Tarjoamme teille innovatiivisia ratkaisuja kaikkiin eri rakennusalan sovelluksiin. Autamme teitä pitämään projektinne tuottavana aina jokapäiväisistä pienremonteista energiateollisuuden tarpeisiin. Lue aiheesta lisää: 

Ratkaisuja energia- ja teollisuustoimialoille Rakennetekniikan ratkaisut Lvis-järjestelmien installaatioratkaisut Ratkaisut arkkitehdeille Hoivarakentamisen ratkaisut Ratkaisuja data centereihin

RATKAISUT KAIKKIIN SOVELLUKSIIN

Työskentelet sitten minkä sovelluksen parissa tahansa, meiltä löytyy sinulle aina ratkaisu. Olemme täällä auttamassa teitä säästämään aikaa ja rahaa tuotteillamme ja palveluillamme, jotka on suunniteltu tekemään työstänne turvallisempaa, nopeampaa ja tuottavampaa.

Lue lisää lisää sovellusratkaisuistamme: 

Kipsilevyjen asennus Ratkaisut sähköasennuksiin Jälkiasenteiset harjateräkset Kehittyneet mittausratkaisut Putkikannakoinnit Ankkurointiratkaisut Korotetut lattiaratkaisut Teollisuuslaitteiden kiinnittäminen

ENEMMÄN TEHOA. ENEMMÄN SUORITUSKYKYÄ.

Enemmän suorituskykyä ja pidempi käyttöaika Nuron-akkujärjestelmällä

Jaa