Kipsilevyjen asennus

Nopeammat, luotettavammat ja tuottavammat ratkaisut

Haluatko nopeuttaa kipsilevyjen asennusta ja kasvattaa voittomarginaalia? Hidastipa sinua sitten työntekijöiden väsyminen tai huonolaatuiset kiinnitykset, haluamme auttaa sinua parantamaan tuottavuutta ja vähentämään työvoimakustannuksia projektin jokaisessa vaiheessa. Nyt voit jättää hyvästit epäluotettaville työkaluille, hankalille korjauksille ja puutteelliselle koulutukselle, joista sinä ja tiimisi olette joutuneet kärsimään. Me Hiltillä haluamme toimia toisin. Lue lisää ja tutustu Hiltin väliseinäratkaisuihin...

Loading

TYÖKALUT, JOIHIN VOIT LUOTTAA

Erittäin suorituskykyiset työkalut ja huolto kolmen päivän sisällä

Mikään ei ole turhauttavampaa ja kalliimpaa kuin rikkoutuneiden työkalujen aiheuttamat työnseisaukset. Laadukkaisiin ja luotettaviin työkaluihin sijoittaminen säästää aikaa ja rahaa, kun työ on saatava määräaikaan mennessä valmiiksi. Kaikki väliseinien asennukseen tarkoitetut Hiltin 22V-työkalut ovat erittäin suorituskykyisiä ja markkinoiden johtavia laitteita, joiden rikkoutumisaste on alhainen. Vahinkoja voi kuitenkin sattua. Miten siinä tapauksessa voidaan välttää hankalat prosessit ja pitkät korjausajat? Hilti Työkalupalvelun yksinkertainen kolmen päivän huoltoprosessi takaa, että pääset takaisin hommiin yhdessä hujauksessa. Lisäksi halutessasi toimitamme sinulle lainatyökalut seuraavana päivänä korjausta odottaessasi.

SÄÄSTÄ AIKAA, TEHOSTA TUOTTAVUUTTA

Nopeammat ratkaisut jokaiseen vaiheiseen

Tehokas asennus säästää kustannuksia, joten mitä nopeammin työ tulee tehdyksi sitä parempi. Porauksen ja kiskokiinnikkeiden kiinnityksen kaltaiset perinteiset menetelmät voivat viedä paljon aikaa. Mitä jos sanoisimme, että asennuksiin kuluvaa aikaa voisi lyhentää jopa viidenneksellä? Akkutoimisella BX 3-A22 02 -akkunaulaimella se on mahdollista! Siinä on alhainen rekyyli, eikä se tuota pölyä, joten puhdistusvaihe jää pois.

Oletko mittaamassa väliseinäkiskojen paikkoja? Unohda paljon työvoimaa vaativat ja virheille alttiit käsin tehtävät mittaukset. Kun on taisteltava aikaa vastaan tai mitattavana on pitkät välit ja monimutkaiset suunnitelmat, PM 30-MG -monilinjalaser yksinkertaistaa prosessia – ja sitä käyttämään tarvitaan vain yksi henkilö. Väsymistä voi vähentää myös käyttämällä CD 4-A22 -akkupuristinta liitoskohtien tiivistämiseen ja kiinnittämällä kipsilevyt kevyellä SD 5000 A-22 -akkuväliseinäruuvaimella.

TUKI JA KOULUTUS

Täytä aukot osaamisessa ja pysy ajan tasalla

Jos olet aiemmin joutunut tyytymään vähäiseen koulutukseen ja tukeen, et ehkä tunne vielä uusimpia teknologioita, jotka voivat huomattavasti parantaa työmaan tuottavuutta ja turvallisuutta. Tarvitsetko koulutusta suorakiinnitykseen? Hilti tarjoaa asiantuntijoiden toteuttamat DX-sertifioinnit verkossa. Voit myös käyttää Hiltin palokatkojen suunnittelun verkkopalvelua ja dokumentointityökalua, jotka helpottavat palokatkosuunnitelmien ja dokumenttien laatimista. Jos et siitä huolimatta löydä tarvitsemaasi, voit aina pyytää teknistä tukea Hiltin insinööreiltä. Jos haluat tarkat tiedot siitä, kuinka monta ruuvia, naulaa ja muuta tarviketta työmaalla kuluu, Hilti Connect -sovellus pitää sinut ajan tasalla.

Hiltin Työkalupalvelu

Hiltin Työkalupalvelun asiakkaana saat käyttöösi yksinkertaisen kolmen päivän huollon, joka auttaa työkalujen rikkoutuessa. Lisäksi toimitamme sinulle lainatyökalut seuraavana päivänä korjausta odottaessasi.

Tutustu Hiltin Työkalupalveluun

kiinnikkeet suorakiinnitykseen

Vaihda perinteinen poraus ja kiinnitys Hiltin suorakiinnitystyökaluihin – niillä kiskojen kiinnitys on lähes pölytöntä ja jopa viisi kertaa nopeampaa! 

Osta Hiltin kiinnikkeet suorakiinnitykseen

PALVELUMME

Valitse kumppaniksesi Hilti, niin saat asiantuntevaa tukea projektin kaikissa vaiheissa. Tarjoamme kaikkea asiantuntijaneuvonnasta ja suosituksista paikan päällä tehtäviin akkreditoituihin koulutuksiin ja esittelyihin auttaaksemme sinua löytämään tarvitsemasi hyväksytyt ratkaisut.

Ota yhteyttä

Jaa