Ota työkalut käyttöösi Hilti Työkalupalvelun avulla

Ota työkalut käyttöösi Hilti Työkalupalvelun avulla

Työkalut käyttöösi kiinteällä kuukausimaksulla

Jos jo nyt liisaat ajoneuvosi, voit myös vuokrata rakennuslaitteet ja -työkalut helposti Hilti Työkalupalvelun avulla. Kuukausimaksua vastaan saat käyttöösi aina ajantasaiset työkalut ja täyden palvelupaketin, joka sisältää kaiken ilmaisista huolloista varastettujen työkalujen korvaamiseen. Näin voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja hoitaa työmaasi tehokkaammin.

Kuinka Hilti Työkalupalvelu voi auttaa liiketoimintaasi

Optimoitu kalusto

Asiantuntijamme auttavat paljastamaan piilevät kulut, optimoimaan kalustosi ja virtaviivaistamaan kalustonhallintaprosessit.

Parempi tuottavuus

Tarjoa tiimillesi aina uusimmat tehokkaat työkalut. Suoritamme myös huollot nopeasti ja ilmaiseksi ja tarjoamme lainatyökalut korjausten ajaksi, jotta voit pitää projektisi käynnissä.

Parempi kustannusten hallinta

Unohda suuret etukäteiskustannukset. Voit yksinkertaistaa budjetointia ennakoitavilla kuukausimaksuilla ja kohdentaa kustannukset helpommin mukautettujen laskujen avulla.

Kokoa optimaalinen kalustosi ja päivitä työkalusi uudempiin sopimuksen päättyessä

Kuinka Hilti Työkalupalvelu toimii?

Kokoa optimaalinen kalustosi ja päivitä työkalusi uudempiin sopimuksen päättyessä

Työkalupalvelu-ratkaisumme vastaa pitkäaikaista työkaluvuokrausta tai työkalujen liisausta. Maksat kuukausimaksun tarvitsemistasi työkaluista. Maksu kattaa korjaus-, huolto-, varkausturva jne. kulut.

Työkalupalvelusopimukset ovat tavallisesti voimassa 3-5 vuotta työkalutyypistä riippuen. Noudamme työkalusi niiden käyttöiän päätyttyä, jolloin saat mahdollisuuden päivittää työkalusi uusimpiin tuotteisiimme.

Mitä palveluja Työkalupalveluun kuuluu?

Parempi tuottavuus

 • Paikan päällä tehtävä tuottavuusanalyysi: Neuvoja, joiden avulla voit optimoida kalustosi ja vähentää kustannuksia.
 • Ensiluokkaiset huollot ja korjaukset: Nopeat ja laadukkaat huollot ja korjaukset ilman rajoituksia. Tämä koskee myös lainatyökaluja sekä akkujen ja laturien vaihtoa. 
 • Digitaaliset tunnisteet: Skannaa ja ylläpidä laitteidesi tietoja (sovelluksen tai netin kautta), jolloin voit hallita kalustoasi helposti helposti ja digitaalisesti.

Joustavuutta

 • Lainalaitepalvelu: Mahdollisuus pyytää lainalaitetta oman laitteen huollon ajaksi ja näin ollen lyhentää viivettä projektilla tai työvaiheessa. 
 • Uusiminen ja jatkaminen: Sopimuksen päätyttyä voit joko vaihtaa uusimpaan laitteeseen tai, jos työkalusi on edelleen tuottava, jatkaa sen käyttöä - ilman hallinnollista vaivaa.

Mielenrauhaa

 • Varkausturva: Vähennä riskiäsi - katamme jopa 80 % varastettujen laitteiden kustannuksista 
 • Huolto: Valikoitujen työkalujen ennakoiva huolto
Vuokraa työkalut lähes kaikkiin eri toimialoihin ja sovelluksiin

Mitkä työkalut kuuluvat Hilti Työkalupalvelun piiriin?

Vuokraa työkalut lähes kaikkiin eri toimialoihin ja sovelluksiin

Kiinnitätpä sitten kaapeleita ja putkia tai piikkaat betonia, palvelumme tarjoaa oikean työkalun kaikkiin töihin. Voit myös valita työkaluja Nuron-akkujärjestelmästä.

Nuron kattaa tällä hetkellä yli 100 työkalua, jotka korvaavat johdolliset ja polttomoottoritoimiset laitteesi vain yhdellä akkualustalla. Saat käyttöösi myös datapohjaiset palvelut, joiden avulla voit paikantaa puuttuvat, käyttämättömät tai kadonneet laitteet.   

Kaikki sisältyy kiinteään kuukausihintaan, ja myös lisäpäivityksiä on saatavilla

Palveluun kuuluvat myös seuraavat ominaisuudet

Kaikki sisältyy kiinteään kuukausihintaan, ja myös lisäpäivityksiä on saatavilla

 •  Viimeksi ladattu sijainti – sen avulla näet, missä työkalusi on viimeksi ladattu, mikä voi säästää aikaa, kun yrität hallita ja paikantaa työkalujasi 
 •  Ennakoiva akun vaihtopalvelu – älykäs järjestelmämme seuraa akkujen suorituskykyä ja lähettää ilmoituksen, jos työkalusi akku ei ole optimaalisessa kunnossa. Tämä auttaa vähentämään töiden viivästyksiä ja työkalun heikkoa suorituskykyä 
 • ON!Track kalustonhallinta sovelluksemme freemium-version avulla voit seurata työkaluja, hallita korjauksia ja etsiä lähellä olevia työkaluja puhelimellasi tai tietokoneellasi

 

Yksinkertaista kalustonhallintasi kolmessa vaiheessa

Miten päästä alkuun työkalujen vuokrauksella

Yksinkertaista kalustonhallintasi kolmessa vaiheessa

 1. Teemme tiivistä yhteistyötä kanssasi ja varmistamme, että valitset vain ne laitteet, joita todella tarvitset. 
 2. Sen jälkeen toimitamme työkalut, mukaan lukien Nuron-akkujärjestelmän laitteet,  ja järjestämme koulutuksen. 
 3. Ja lopuksi, jotta pystyt työskentelemään huipputeholla, autamme sinua jatkuvasti seuraamaan, korjaamaan ja vaihtamaan työkalusi ilman lisäkustannuksia.
Työkalupalvelun avulla voit vähentää resurssien kulutusta.

Tue kiertotaloutta

Työkalupalvelu osaksi kestävän kehityksen suunnitelmia

Kaluston vuokrauspalvelumme tarjoaa myös seuraavia etuja kiertotalouden kannalta: 

Vähennä: Työkalupalvelu tarkoittaa, että kalustossasi on vain tarvitsemasi laitteet. Saat laadukkaat, pitkäikäiset työkalut, ja paikalliset huoltomme pyrkivät pidentämään niiden käyttöikää entisestään. 

Uudelleenkäytä: Sopimuksen päätyttyä laadukkaat osat kunnostetaan ja käytetään uudelleen. Laitteet, jotka eivät enää sovellu ammattikäyttöön, lahjoitetaan usein humanitaarisiin tai koulutustarkoituksiin. 

Kierrätä: Jos laitetta ei voida käyttää uudelleen, teemme yhteistyötä valtuutettujen kumppaneiden kanssa varmistaaksemme asianmukaisen kierrätyksen.

Lisää tehokkuutta työkalujen ja laitteiden tehokkaalla seurannalla

Muut Työkalupalvelun tarjoamat hyödyt

Lisää tehokkuutta työkalujen ja laitteiden helpolla seurannalla

Hilti Työkalupalvelun avulla saat tehokkaat työkalut ja täyden palvelupaketin. Mutta entä jos voisit tehdä kaluston hallinnasta entistä yksinkertaisempaa? Entä jos sinun ei enää tarvitsisi hukata aikaa kadonneiden laitteiden etsimiseen tai voisit minimoida tarpeettomat kulut, jotka aiheutuvat päällekkäisten työkalujen hankkimisesta?

Tutustu kalustonhallintaratkaisuihimme, jotka tekevät yrityksestäsi entistä tehokkaamman ja työstäsi rakennustyömailla tuottavampaa ja aina määräysten mukaista.

TYÖKALUPALVELU - USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Voiko työkalut ostaa Hilti Työkalupalvelusopimuksen päätyttyä?

Ei. Sopimuksen päätyttyä, jos työkalun käyttöikä on lopussa, jatkamme mielellämme sopimustasi tarjoamalla uusia innovatiivisia laitteita ja kierrätämme vanhan laitteesi.

Jos kuitenkin vaaditaan joustavuutta ja työkalu on edelleen hyvässä kunnossa, sopimusta voidaan jatkaa kuukausiperusteisesti.

Paljonko Hilti Työkalupalvelu maksaa?

Ota yhteyttä Account Manageriisi tai varaa aika  tuottavuusanalyysiin, jotta voimme anaysoida kalustotarpeesi paikan päällä. Analyysin perusteella saat ehdotuksen yrityksellesi sopivasta työkaluyhdistelmästä.

Mikä on Hilti Työkalupalvelusopimuksen kesto?

Työkalutyypistä ja toimialasta riippuen työkalusopimukset ovat voimassa 3-5 vuotta.

Miten voin uusia laitteeni Hilti Työkalupalvelussa?

Saat meiltä muistutuksen sähköpostilla, kun sopimuksesi on uusittavissa.

Voit ajoittaa uusien työkalujesi toimituksen vaihtojaksosi mukaan verkkosivuillamme, ON!Trackin tai Account Managerisi avulla.

Voinko seurata työkalujani osana vuokrausta?

Kyllä voit. Jos olet Hilti Työkalupalvelu -asiakas, voit käyttää ON!Track-palvelumme freemium-versiota, jonka avulla voit seurata työkaluja ja hallita korjauksia puhelimellasi tai tietokoneellasi.

Voit päivittää Hilti ON!Trackin täysversioon saadaksesi kattavan lähestymistavan kalustosi hallintaan. Sen avulla voit seurata muiden valmistajien työkaluja ja laitteita, nähdä kenen käytössä ne ovat ja kuinka kauan työkalut ovat olleet käyttämättöminä työmaillasi.

Voit lukea lisää kaluston seurannasta verkkosivuiltamme.

Haluatko tietää lisää Työkalupalvelusta?

Oletko kiinnostunut tietämään, kuinka työkalujen vuokraus ja kaluston hallinta toimivat? Lähetä viesti asiantuntijallemme ja kerromme lisää palvelujen tarjoamista eduista. Autamme sinua mielellämme kaikissa tarvitsemissasi asioissa.

Jaa