Hilti fleet management

TYÖKALUPALVELU – ENNAKOITAVA KUUKAUSIMAKSU YRITYKSELLESI

Me huolehdimme työkaluistasi, joten sinä voit keskittyä liiketoimintaasi

Hiltin Työkalupalvelu on kaiken kattava palvelu, jossa työkalukustannuksesi katetaan kiinteällä kuukausimaksulla. Vältyt suurilta alkuinvestoinneilta ja pääomaa vapautuu tehokkaasti muuhun liiketoimintaasi. Aina ajantasaisten työkalujen lisäksi Työkalupalvelumme kattaa kaiken työkalujen noudosta huoltoon, huoltokulujen maksamiseen ja varastettujen työkalujen korvaamiseen. Näin ollen voit keskittyä tärkeimpään – omaan liiketoimintaasi. 

Voimme auttaa sinua seuraavissa asioissa:  

  • Lisää tuottavuutta 
  • Riskien minimoiminen 
  • Kustannuksien hallinta
  • Työmaan seisahduksien minimoiminen

MITÄ HYÖTYÄ TYÖKALUPALVELUSTA ON YRITYKSELLENI?

Hilti Fleet Management

Käytä tarvitsemiasi työkaluja sen sijaan, että omistaisit jotain turhaa 

Jokainen projekti on erilainen. Me ymmärrämme, että siltojen rakentamiseen tarvitaan erilaisia työkaluja kuin ostoskeskuksen kalustamiseen. Olipa työ sitten suuri tai pieni, olennaista on, että käytettävissäsi ovat juuri tarvitsemasi työkalut juuri oikeaan aikaan – ilman, että sinun tarvitsee varastoida turhia työkaluja. 

Hiltin työkalupalvelun avulla räätälöit juuri omiin tarpeisiisi sopivat työkalut ja laitteet. Sopimuksen päättyessä – 48 kuukauden kuluttua akkutyökaluille ja 60 kuukauden kuluttua raskaalle kalustolle ja mittalaitteille – työkalut vaihdetaan uusimpaan malliin. Näin varmistat, että työkalusi ovat aina ajan tasalla, tuottavia ja uusimpien turvallisuusstandardien mukaisia.

Kompaktit työkalut, laaja palvelu

Hiltin 3 päivän korjauspalvelu

Maksuttomat huollot ja korjaukset

Jos tärkeät työkalut rikkoutuvat yllättäen rakentamisen aikana, työmaa voi pysähtyä. Varatyökalujen organisointiin voi kulua aikaa ja projekti saattaa viivästyä. 

Hiltin Työkalupalvelu huolehtii kaikista huolloista ja korjauksista ilman ylimääräisiä kuluja. Siihen sisältyvät myös putoamiset ja onnettomuudet. Lisäksi korjausaikamme on keskimäärin alle kolme päivää noudosta palautukseen, joten voit unohtaa odottamattomat kulut ja työkalujen korjauksen odotteluun kuluvan ajan.

Työkalujen korjaus 3 päivässä ja työkalujen lainapalvelu

Työkalujen lainapalvelu

Hilti huoltaa työkalut kolmessa päivässä, mutta joillekin projekteille siinä voi olla kolme päivää liikaa. Hiltin Työkalupalveluun on mahdollista lisätä valinnainen Lainalaitepalvelu, jolloin toimitamme ilmaisen lainatyökalun seuraavana työpäivänä, ja pääset jatkamaan töitä.  

 

Varkausturva Hiltin työkaluille

Varkausturva

Rakennusala on erityisen altis varkauksille, koska työmaalla on usein tarkastamatonta henkilökuntaa. 

Jos työmaalle murtaudutaan, varastettujen työkalujen korvaaminen voi olla kallista ja niiden tilaamiseen ja käsittelemiseen kuluu ylimääräistä aikaa. 

Hiltin Työkalupalvelu huolehtii myös tästä. Lähetä meille kopio rikosilmoituksesta, ja toimitamme uudet työkalut seuraavana työpäivänä.

Vanhat työkalut vaihdettu uusimpiin malleihin

Suorituskykyiset työkalut

Suorituskykyiset työkalut ovat tehokkaan ja onnistuneen projektin perusta. Työkalupalvelu takaa sinulle ajantasaiset työkalut, joiden avulla varmistat tuottavuuden ja uusimpien terveys- ja turvallisuusstandardien noudattamisen. 

Kuinka räätälöit laadukkaat työkalut tiimisi tarpeiden mukaan? 

Joustavien Työkalupalvelu-vaihtojen avulla voit suunnitella työkalujen vaihdot yrityksesi tarpeiden mukaan ilman tiukkoja sopimusaikoja.

Katso kuinka se toimii
Työkalukustannuksien helppo hallinta

Helppo kustannuksien ja kassavirran hallinta

Kun kuukausimaksut ovat ennakoitavissa, et joudu maksamaan ylimääräistä korjauksista, huolloista, varkauksista ja akkujen vaihdoista. Voi olla kustannustehokkaampaa käyttää Työkalupalveluamme sen sijaan, että omistaisit kaikki työkalut itse. 

Kiinteä kuukausimaksu kattaa kaikki työkaluista aiheutuvat kustannukset, mukaan lukien huollot ja korjaukset. Tämä tarkoittaa, että etukäteismaksua ei ole ja tulevat kustannukset ovat ennakoitavissa.Kun annat Hiltin hallinnoida työkalujasi, säästyt hallintotyöltä ja taloudelliselta riskiltä.

Yksilöidyt työkalumerkinnät ja ON!Track-tunnisteet

Helppo työkalujen hallinta verkossa ja yksilöity merkintä

Kaikki työkalut voidaan merkitä yrityksesi logolla ja muilla haluamillasi henkilökohtaisilla tiedoilla. Tämä takaa läpinäkyvyyden ja helpon laskutuksen. 

Hiltin verkkosivustolla on myös erityinen Kaluston hallinta -osio, jossa voit järjestää korjaukset, hallita työkaluja sopimuskauden päättyessä, päivittää ja pyytää uusia merkintöjä ja ilmoittaa kadonneista tai varastetuista työkaluista.

 

Katso, kuinka Heras säästi kustannuksissa Hiltin Työkalupalvelun avulla

Heras Customer Case Study
DC Electrical tehosti toimintaa ja säästi rahaa valitsemalla oikeat työkalut

Mitä hyötyä olette saaneet Hiltin Työkalupalvelusta?

Vaikka maksamme työkaluista kuukausimaksun, se säästää rahaa pitkällä aikavälillä. Tuotteiden laadun ja hintaan sisältyvän takuun ansiosta meidän ei tarvitse maksaa ylimääräistä, jos tuotteet ovat viallisia tai rikkoutuvat. Yrityksenä voimme luottaa työntekijöihimme paremmin, koska heillä on nyt juuri oikeat työkalut, mikä parantaa työskentelytehokkuutta. Nyt jokaisella tiimin jäsenellä on oma työkalusarjansa. Meiltä ei enää kulu aikaa tai rahaa jaettujen työkalujen etsimiseen. Tiimimme tuntee itsensä arvostetuksi, kun jokaisella on omat työkalut.

Kuinka hallinnoitte työkaluja aiemmin?

Emme hallinneet niitä. Työkaluja ostettiin silloin tällöin säännöllisiltä tukkumyyjiltä. Ongelmia ilmeni, jos työkaluissa oli vikaa eikä meillä ollut varatyökaluja.

Suosittelisitko tätä ratkaisua muille urakoitsijoille?

Kyllä, ja olemme tehneetkin niin. Monet urakoitsijat, joiden kanssa työskentelemme, kommentoivat työkaluja tai kysyvät niistä. Työntekijämme ovat kertoneet tästä palvelusta.

Lue lisää DC Electrical Northwest Ltd.:stä

DC Electrical Northwest Ltd.
DC Electrical Northwest Ltd.
Nimi:
Dave Corser
Työnimike:
Johtaja
Työkalujen/sarjojen määrä työkalupalvelussa:
10
Tuottavuusanalyysipalvelu

Onko vastuullasi paljon työkaluja?

Me voimme tukea sinua optimoimaan työkaluprosessit ja parantamaan tuottavuutta

Hiltillä on yli 75 vuoden kokemus alalta, ja tiimimme on auttanut tuhansia asiakkaitamme tunnistamaan mahdollisuuksia kaluston virtaviivaistamiseen piilevien kustannuksien minimoimiseksi ja yleisen tuottavuuden tehostamiseksi.  

Jaa