Valmistaudu tulevaisuuden haasteisiin

Kehitä liiketoimintaasi edistyneillä ratkaisuilla

Miten yrityksesi pystyy hyödyntämään rakennusalan merkittävimmät trendit, kuten digitalisaation, automaation ja vihreän rakentamisen? Ja mikä on paras tapa pysyä kilpailukykyisenä työvoimapulan kaltaisten haasteiden keskellä?

Tutustu siihen, miten Hilti voi auttaa varmistamaan yrityksesi menestyksen tulevaisuudessa innovatiivisilla ja yhdistettävillä tuotteilla, ohjelmistoilla ja palveluilla, jotka on suunniteltu rakennusprojektien jokaiseen vaiheeseen.

Uudet teknologiat

Työmaan digitalisaatiosta ja automaatiosta on tulossa tärkeimpiä rakennusalan tuottavuutta parantavia tekijöitä. Digitaalisen suunnittelun ja tietomallinnuksen avulla mahdolliset ongelmat voidaan huomata ennen niiden syntymistä, mikä auttaa välttämään projektien viivästymistä. Se puolestaan auttaa välttämään improvisoituja ratkaisuja työmaalla ja yksinkertaistaa dokumentointia. Betoniantureiden, takymetrien ja puoliautonomisen Jaibot-porausrobotin kaltaiset digitaaliset ratkaisut nopeuttavat työmaiden työnkulkua ja parantavat tarkkuutta.

Tietomallinnus ja suunnittelupalvelut Robottiporaus Jaibotin avulla Tracefast- Betoniankkurointien Laadunvalvonta

Vähennä riippuvuutta erikoistuneesta työvoimasta

Uudet teknologiat ja asennusmenetelmät ovat tulleet jäädäkseen. Valitse työkalut ja prosessit, jotka nopeuttavat rakennusprojekteja, vähentävät riippuvaisuutta ammattitaitoisen työvoiman saatavuudesta ja suojelevat henkilöstöäsi. Ratkaisumme ulottuvat ankkuroinnin ja hitsauksen tarpeen poistavista suorakiinnitysjärjestelmistä älykkäisiin timanttiporausjärjestelmiin ja EXO-01-eksoskeletoniin, joka vähentää väsymistä pään yläpuolisessa työssä.

Ratkaisuja yksinkertaisempaan kiinnitykseen Eksoskeleton pään yläpuoliseen työhön

Rakenna vihreämmin

Sertifiointivaatimukset tekevät vihreästä rakentamisesta yhä suuremmassa määrin rakennusalan standardin. Kehitämme ja uudistamme jatkuvasti rakenneosia, kuten palokatkoja, ankkureita, naulainten patruunoita ja modulaarisia kannakointijärjestelmiä, jotta ne täyttävät kolmannen osapuolen ympäristösertifikaattien vaatimukset ja sinä voit toimittaa terveempiä ja kestävämmin rakennettuja projekteja. Verkkosivuillamme on tukimateriaalien kattava tietokanta, joka sisältää muun muassa haihtuvien orgaanisten yhdisteiden (VOC) päästösertifikaatit ja tuotteiden ympäristöselosteet (EPD).

Sertifikaatit ja selosteet Rakenna vihreämmin Hiltin avulla Kiertotalous

Yksinkertaista liiketoimintaprosesseja

Haluatko virtaviivaistaa yrityksesi liiketoimintaprosesseja? Sähköinen B2B-hankintajärjestelmä, joustavat toimitusvaihtoehdot ja edistyneet logistiikkaratkaisut yksinkertaistavat liiketoimintaasi Hiltin kanssa. Valitessasi Työkalupalvelumme saat käyttöösi uusimmat yhdistettävät työkalut kaikki kulut sisältävällä kuukausimaksulla, jolloin kustannukset pysyvät aina hallinnassasi. Lisäksi Hiltin ON!Track-kalustonhallintajärjestelmä tehostaa työkalujen käyttöä ja varastonhallintaa.

eB2B-hankinta Toimitusvaihtoehdot Työkalupalvelu Digitaalinen laitehallinta ON!Track:lla

Paranna kannattavuutta

Paranna yrityksesi kannattavuutta kasvattamalla tarjousten määrää ja vähentämällä aliurakoinnin tarvetta. Lisäämällä palokatkoasennusten ja timanttiporauksen kaltaisia palveluita tarjontaasi, voit monipuolistaa ja kasvattaa liiketoimintaasi. Tarjoamme myös käytännön koulutusta tiimillesi ja esittelemme keinoja kannattavuuden parantamiseen esimerkiksi rakennuksen tietomallinnuksen (BIM) kaltaisten menetelmien avulla.

Innovatiiviset palokatkoratkaisut Tietomallinnus ja suunnittelupalvelut

JOHDOTON. YHDISTETTÄVÄ. NURON

Haluatko luotettaa käyttödataa työkaluistasi? Anna niiden kertoa se

Hilti Jaibot

Nopea ja tarkka porausrobotti

Jaa