Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kohti parempaa rakentamista

Kestävämpi tulevaisuus yhdessä

Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kohti parempaa rakentamista

Rakennusalan rooli on ratkaiseva kasvavan väestön tarpeiden täyttämisessä koulujen ja sairaaloiden rakentamisesta koteihin ja teihin. Rakennusala kuluttaa tällä hetkellä valtavasti raaka-aineita ja luonnonvaroja, ja se aiheuttaa maailmanlaajuisesti lähes 25 % hiilidioksidipäästöistä.

On kuitenkin myönteisiä merkkejä siitä, että ala on omaksumassa kestävämmän kehityksen mukaisia toimia. Äskettäisessä tutkimuksessa 47 % vastaajista sanoi, että tällä hetkellä kestävä kehitys on suuri huolenaihe, ja 58 % suunnittelu- ja rakennusyrityksistä ilmoitti vähentäneensä energian kokonaiskulutusta Me Hiltillä teemme aktiivisesti työtä hallitaksemme toimintojemme ympäristövaikutuksia ja toteuttaaksemme kestäviä liiketoimintatapoja ja haluamme auttaa asiakkaitamme tekemään samoin.

Rakennusalan nykytila

25 %

kasvihuonekaasupäästöistä
Rakennusala tuottaa noin 25 % maailman kasvihuonekaasupäästöistä.

42 %

markkinoiden kasvu
Maailmanlaajuisten rakennusmarkkinoiden ennustetaan kasvavan 42 % vuoteen 2030 mennessä.

4.5 biljonaa USD

kasvua vuoteen 2030 mennessä
Rakennusmarkkinoiden odotetaan kasvavan 4,5 biljoonalla Yhdysvaltain dollarilla vuoteen 2030 mennessä.

69 %

kokonaispäästöistä
Olemassa olevien rakennusten käyttö aiheuttaa 69 % rakennustoiminnan kokonaispäästöistä.

Autamme sinua vähentämään ympäristövaikutuksiasi samalla kun kasvatat rakennusliiketoimintaasi

Yhteistyö ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi

Autamme sinua vähentämään ympäristövaikutuksiasi samalla kun kasvatat rakennusliiketoimintaasi

Rakennusmateriaalien, kuten betonin ja teräksen, hiilijalanjälki aiheuttaa jopa 16 % hiilidioksidipäästöistä maailmanlaajuisesti. Kaikista hiilidioksidipäästöistä 69 % aiheutuu maailmanlaajuisesti olemassa olevien rakennusten käytöstä. Emme voi ohittaa näitä lukuja. Kestävyys ei ole pelkkä muotisana - se on ratkaisevan tärkeää yritystemme tulevan menestymisen kannalta.

Haluamme varmistaa pitkän tähtäimen menestyksen itsellemme ja asiakkaillemme kehittämällä yhdessä energiatehokkaita ratkaisuja, jotka auttavat meitä kasvattamaan liiketoimintaamme kestävästi. Voimme auttaa sinua pienentämään hiilijalanjälkeäsi rakennusvaiheessa ja lisäämään energiatehokkuutta käyttövaiheessa, varmistaen samalla terveellisemmän ja turvallisemman ympäristön rakennuksillesi. Tuotteemme ja ratkaisumme voivat auttaa sinua optimoimaan työprosesseja ja suunnittelua hävikin vähentämiseksi ja energiatehokkuuden lisäämiseksi.

Kestävän kehityksen mukainen liiketoiminta

Kiertotalous

Kiertotaloustoimintamme kattaa tuotteidemme koko elinkaaren suunnittelusta tuotantoon ja korjaukseen. Sen tavoitteena on tuottaa maksimaalinen arvo vähäisemmillä määrillä rakennusmateriaaleja ja resursseja – tekemällä enemmän vähemmällä.

Tutustu kiertotaloustoimintaamme

Vihreät rakennukset

Vihreät rakennukset tuottavat vähemmän hiilidioksidipäästöjä. Niiden resurssi- ja energiatehokkuus on korkeampi ja niissä hyödynnetään uusiutuvia ja vähäpäästöisiä raaka-aineita. Voimme auttaa sinua vähentämään kielteisiä ympäristövaikutuksia ja luomaan positiivisen ilmapiirin vuokralaisillesi vihreiden sertifiointikriteerien mukaisesti.

Lisätietoja vihreästä rakentamisesta
Hiilijalanjäljen pienentäminen vihreän rakentamisen avulla

Sitoumuksemme lisääntyvään kestävään kehitykseen

Hiilijalanjäljen pienentäminen vihreän rakentamisen avulla

Rakennusalan edustajana meillä on keskeinen rooli vähähiilisempien rakennusmateriaalien tutkimuksessa, kehittämisessä ja tuotannossa sekä materiaalien käyttöiän pidentämisessä. Hilti on vahvasti sitoutunut työskentelemään SBTi:n kanssa auttaakseen rajoittamaan globaalin lämpötilan nousun 1,5 asteeseen. Lyhyellä aikavälillä tavoitteenamme on myös saavuttaa merkittävät päästövähennykset  koko arvoketjussamme vuoteen 2033 mennessä ja pitkän aikavälin suunnitelmamme on olla täysin hiilineutraali vuoteen 2050 mennessä. Tämän sitoumuksen avulla voimme auttaa asiakkaitamme näissä kestävän kehityksen toiminnoissa. Jos haluamme menestyä pitkällä aikavälillä, meidän on aloitettava luonnonvarojen säästäminen ja toimintamme ympäristövaikutusten vähentäminen välittömästi.

Klikkaa alta lukeaksesi lisää 3 kestävän kehityksen osa-alueestamme: ympäristön vähäisempi kuormittaminen, terveellisemmän ja turvallisemman rakentamisen varmistaminen ja oikeudenmukaisemman yhteiskunnan edistäminen.

Tähän astinen toimintamme kestävän kehityksen edistämiseksi

18 %

Vähentynyt vedenkulutus tehtaillamme
Käyttämällä pohja- ja pintavesilähteistä otettua vettä pystyimme vähentämään vedenkulutusta tehtaillamme 18 % edelliseen vuoteen verrattuna.

100 %

vihreän sähkön käyttö kaikissa toiminnoissamme maailmanlaajuisesti
Toimintamme pyörii maailmanlaajuisesti 100-prosenttisesti vihreällä sähköllä joko sähkön oston tai omien aurinkosähköjärjestelmiemme kautta.

100,000 varaosaa

10 x suurempi kunnostettujen varaosien käyttö korjauksissamme
Olemme laajentaneet uusiokäyttöohjelmaamme ja lisänneet kunnostettujen varaosien määrää korjauksissamme 10 000:sta 100 000:een kahdessa vuodessa.

300 projektia

Tukena 6 000 Hiltin tiiminjäsentä
Haluamme tuoda kestävän myönteisen vaikutuksen työntekijöidemme asuin- ja työpaikoille. Sosiaalinen vastuumme nojaa kahteen ohjelmaan: Hilti Foundation ja vapaaehtoisohjelmamme “Engaged Beyond Business”.

Lisää tuottavuutta

Rakentamisen tuottavuus polkee paikallaan Autamme sinua digitalisoimaan prosesseja ja parantamaan työnkulkuja kokonaisvaltaisilla ratkaisuillamme koskien kehittyneitä mittauksia, pohjalevyjä, liike- ja toimitilojen putkisovelluksia, katetöitä, kipsilevyjä, jälkiasennettuja harjateräksiä ym.

Tutustu tuottavuusratkaisuihimme

Turvallisempi työmaa

Suojaa työntekijöitäsi ja suunnittele turvallisempia rakennuksia turvallisuusratkaisuillamme, kuten työkalujen tärinän vähentäminen ja rakennuspölyn aiheuttamien riskien hallinta. Näin varmistat tiimiesi turvallisemman ja mukavamman työskentelyn.

Lue lisää turvallisemmasta rakentamisesta

Rakennusalan trendit

Rakennusala kehittyy jatkuvasti. Lue, miten voit nopeuttaa projektejasi, vähentää kustannuksia ja valmistaa yritystäsi tulevaisuuteen Hiltin tarjoamien ratkaisujen, kuten BIM-tietomallinnuksen, älytyökalutietojen ja Jaibot-porausrobotin avulla.

Tutustu rakennusalan trendeihimme

Jaa