Pohjalevyjen ankkuroinnin suunnittelu ja asennus

Nopeammat ja turvallisemmat teräs-betoniliitokset

Käytätkö paljon aikaa teräs-betoniliitoksien suunnitteluun? Oikean ratkaisun löytäminen palkki- tai pilariliitoksille voi olla vaikeaa. Jokainen minuutti merkitsee, joten tehokas suunnittelu ja nopea asennus voivat usein ratkaista työn valmistumisen määräajassa. Mutta vaikka tuottavuus onkin avainasemassa, laadusta tai turvallisuudesta ei pidä kuitenkaan tinkiä - varsinkin, jos ankkuroinnin vioittuminen johtaa onnettomuuksiin, sakkoihin tai jopa oikeusprosesseihin. Ymmärrämme myös, kuinka tärkeää on huolehtia työntekijöistä vähentämällä käsivarren tärinäoireyhtymän (HAVS) riskiä ja estämällä altistumista piidioksidipölylle. Me Hiltillä sanommekin, että haaste on vastaanotettu! Lue lisää ja tutustu Hiltin parhaisiin ankkurointiratkaisuihin...
Loading

Säästä aikaa ankkuroinnin suunnittelussa

Laadukkaat asennukset ja nopea suunnittelu

Ankkuroinnin ja pohjalevyn suunnittelu voi olla vaikeaa ja aikaa vievää. Luotettavan ja vaatimusten mukaisen ratkaisun löytäminen voi viedä jopa tunnin, mutta entä jos sanoisimme, että voimme lyhentää aikaa viidenneksellä? Hilti PROFIS Engineering Suite -ohjelmistomme avulla voit suunnitella täydellisen pohjalevyn vain 10 minuutissa! Ja koska ohjelmisto toimii saumattomasti eri suunnitteluohjelmistojen kanssa, tarkkojen tietojen kerääminen on helpompaa kuin koskaan. Tarjoamme myös teknistä tukea ja koulutusta työmaalla sekä toimistossa, joten saat aina neuvoja tuotteiden oikeaan käyttöön. Kun voit luottaa siihen, että asennus sujuu varmasti oikein, voit unohtaa kaikki vastuuasiohin liittyvät huolet ja nukkua yösi hyvin.

NOPEITA RATKAISUJA, JOTKA PARANTAVAT TUOTTAVUUTTA

Automaattinen reiän puhdistus ja esisuunniteltu skannaus

Olet siis nopeuttanut suunnitteluprosessia, mutta mitä muuta voit tehdä parantaaksesi työmaan tuottavuutta ja saadaksesi työt valmiiksi ennen määräaikaa? Tiedämme, kuinka paljon aikaa vievä toimenpide manuaalinen reikien puhdistus voi olla, ja siksi olemme kehittäneet SafeSet-järjestelmän. Kyseessä on 2-in-1 -ratkaisu, joka poraa ja puhdistaa reiät samanaikaisesti. Liitä vain Hiltin VC 20/40 betonipölynimuri TE-CD- tai TE-YD-onteloporanteriimme. Puhdistus sujuu 2 kertaa nopeammin verrattuna manuaaliseen reiän puhdistukseen. Kemiallisessa kiinnityksessä akkukäyttöinen HDE 500-A22 -akkupuristin annostelee massan nopeasti ja tarkasti säästäen vielä enemmän aikaa ja vähentäen materiaalikustannuksia. Voit myös suunnitella työn etukäteen paikantamalla harjateräksen sijainnin betonissa ennen töiden aloittamista, mikä vähentää  raudoitusten vahingoittumisen riskiä ja siitä aiheutuvaa töiden viivästystä. Hiltin PS 300 Ferroscan-betonitunnistimen avulla voit helposti paikantaa harjateräksen sijainnin määrittääksesi parhaan porausmenetelmän. Näin voit välttää viime hetken muutokset.

PARANNA TURVALLISUUTTA, VÄHENNÄ RISKEJÄ

Vähemmän tärinää ja käytännössä pölytön poraus

Haluatko parantaa työntekijöiden turvallisuutta ja auttaa ehkäisemään erilaisia terveyshaittoja, kuten käsiin kohdistuvaa tärinää (HAVS)? Hiltin poravasarat - jopa tehokkaat TE 60 ja TE 70 - tuottavat vähemmän tärinää aktiivisen tärinänvaimennuksen (AVR) ansiosta, mikä auttaa minimoimaan pysyvien vaurioiden aiheuttaman riskin. Entäpä pöly, jota muodostuu porauksesta ja manuaalisesta reikien puhdistuksesta? Rakennuspölyn hengittäminen voi vaarantaa työntekijöiden terveyden, minkä vuoksi Hilti on kehittänyt käytännössä täysin pölyttömän SafeSet-menetelmän. Kun pöly poistuu reiästä automaattisesti imurin avulla, tämä tekee työstä paljon turvallisempaa ja vähentää mahdollisten terveysongelmien riskiä.

PROFIS ENGINEERING

Hilti PROFIS Engineering Suite -ohjelmistomme avulla voit suunnitella täydellisen pohjalevyn vain 10 minuutissa. Ja koska ohjelmisto toimii saumattomasti eri suunnitteluohjelmistojen kanssa, tarkkojen tietojen kerääminen on helpompaa kuin koskaan.

Kokeile ilmaiseksi

Safeset -järjestelmä

Jätä hyvästit manuaaliselle reiän puhdistukselle SafeSetin ansiosta. Vaihda perinteinen puhallus-harjaus-puhallus -menetelmä onteloporanterien ja betonipölynimurin yhdistelmään. Tulokseksi saat nopeammat, luotettavammat ja käytännössä pölyttömät jälkiasennettujen harjaterästen asennukset.

Lue lisää

FERROSCAN

Suunnittele työ etukäteen paikantamalla harjateräksen sijainti Hiltin PS 300 Ferroscan-betonitunnistimen avulla. Vähennä vahingoittumisen ja viivästysten riskiä ja määritä samalla paras porausmenetelmä tehtävälle työlle, jotta voit välttää viime hetken muutokset.

Osta PS 300 Ferroscan

Jaa