Tuet sinua suunnittelusta toteutukseen asti

Energia- ja teollisuusratkaisut

Teollisuuskohtaiset ratkaisut omistajille, insinööreille ja rakennusurakoitsijoille

Integroidut kokonaisratkaisumme on suunniteltu tukemaan sinua koko laitoksesi elinkaaren ajan - suunnittelusta ja rakentamisesta ylläpitoon ja purkamiseen. Läsnäolomme 120 maassa mahdollistaa kattavan valikoiman ratkaisuja modulaarisista putki- ja kaapelituennoista ankkurointiin ja palosuojaamiseen.

Miten ratkaisumme voivat auttaa teidän projekteija

Osoitettu kokemus

Ota kaikki hyöty irti Hiltin 75 vuoden kokemuksesta rakentamisessa ja todistetuista ennätyksistämme innovaatioissa, tutkimuksessa ja kehitystyössä.

Segmenttikohtaiset ratkaisut

Auta alentamaan kokonaiskustannuksia ja lisää kilpailukykyä tehokkailla yksityiskohdilla, suorakiinnitykset teräkseen ja betoniin, modulaariset tukirakenteet sekä palonkestävät tuotteet.

Globaali toimintaverkosto

Pääset käsiksi todella globaaliin liiketoimintakehittäjien verkostoon, jota tukevat kansainväliset projektinhallintatoimistot sekä läsnäolomme 120 maassa.

Kokonaisvaltainen projektituki

Nauti omistautuneesta projektituesta, joka kattaa kaiken 3D-mallinnuksesta suunnitteluun sekä kaikkiin rakentamisen vaiheisiin.

ENERGIA

Luotettavat tuotteet sekä paikallinen että globaali asiantuntija-apu

Olipa painopisteesi lämpövoiman tuotannossa, uusiutuvissa energiamuodoissa, ydinenergiassa, maakaasussa, sähköverkoissa tai sähköasemilla, voimme tarjota laadukkaita työkaluja ja tuotteita, asiantuntevaa insinööritoimintaa ja projektitukea. Tarjoamme energiateollisuudelle järjestelmiä yksinkertaisempaan asennukseen, hoitotasojen kiinnittämiseen, sekä esimerkiksi kaapelileikkurit ja -puristimet verkkorakennustöihin. Laajat takuut takaavat, että nämä ratkaisut on suunniteltu vähentämään työkalujen ja tuotteiden rikkoutumisista johtuvia viivästyksiä ja kiihdyttämään projektiaikatauluja.

Kaivosteollisuus, öljy ja kaasu

Alenna kustannuksia laajan tuote-, palvelu- ja ohjelmistovalikoiman avulla

Toimitko öljy- ja kaasualalla? Käytä yhteistyömahdollisuutta kanssamme yli 100 erikoistuneen asiantuntijan suunnittelun ja teknisen tuen saamiseksi. Onko teillä esimerkiksi tarvetta modulaarisille tukijärjestelmille, jotka poistavat tarpeen tulityölle? 

Kaivosteollisuudessa ratkaisumme auttavat nopeuttamaan projekteja ja pienentämään kustannuksia nauttiessanne palveluistamme esimerkiksi kuilujen ankkureiden mitoittamiseen tai haastavampien putki- ja sähkökannatusten optimointiin modulaarisilla teräksillä.

Teollisuus

Tehokas suunnittelu, nopeampi asennus ja toiminnallinen joustavuus

Olitpa uudistamassa autotehdasta tai suunnittelemassa putkijärjestelmiä uuteen lääketehtaaseen, ratkaisumme on suunniteltu toimittamaan turvallisempi ja nopeampi suunnittelu ja asennus, täydellinen toiminnallinen joustavuus ja vähemmän käyttökatkoksia huollon vuoksi. Saat myös kattavan jatkuvan tuen, joka auttaa sinua täyttämään tarvittavat hyväksynnät ja vähentämään kustannuksia. OEM-toimijoille olemme innovatiivisten ankkureiden ja työkalujen toimittaja turvallisempaa asennusta varten. Lisäksi räätälöidyt logistiikkapalvelumme auttavat varmistamaan leanin ja luotettavan toimitusketjun.

Image alt text (optional)

Laivanrakennus

Optimoi tuottavuus ja joustavuus hitsaamattomilla modulaarisilla tukirakenteilla

Modulaariset tukirakenteemme laivanrakennussovelluksissa, kuten hoitotasoissa, korotetuissa lattioissa ja putkien reitityksessä, ovat sekä kevyempiä kuin hitsattavat että helpompia asentaa. Koska tämän tekniikan kanssa ei tarvita tulitöitä, voit lisätä tuottavuutta, alentaa käyttökustannuksia ja lisätä turvallisuustasoa toiminnallesi. Uudelleenasennus voidaan suorittaa myös vain yhden henkilön avulla ilman erikoislaitteita. Lisäksi tukirakenteillamme on erittäin hyvä korroosionkestävyys, eikä maalaus ole tarpeen.

Jaa