Ratkaisut pienjännitesovelluksiin

Laita lisää tehoa teollisiin ja toimitilojen sähköasennuksiisi

Etkö pysty kasvattamaan liiketoimintaasi, koska et ehdi ottaa vastaan enempää projekteja? Oletko turhautunut asettelu- ja leikkaustöiden hitauteen? Tai oletko mahdollisesti kiinnostunut nopeammista kiinnitysjärjestelmistä ja helpommista palokatkoratkaisuista, joita ei tarvitse tehdä urakalla? Kaikissa näissä tilanteissa Hiltin kevyet sähköasennusratkaisut voivat auttaa sinua parantamaan tuottavuuttasi projektin kaikissa vaiheissa.

Loading

Tee työmaasta turvallisempi

Ehkäise tuki- ja liikuntaelinvammat

Suoritetaanko työmaallasi paljon raskasta, pään yläpuolista työtä? Uusinta tuotekehitystä edustavat,  puettavat EXO-01- eksoskeletonimme on suunniteltu vähentämään työntekijöiden rasitusta ja väsymystä, mikä tekee työmaista turvallisempia ja parantaa tuottavuutta.

Huolettaako pöly? Kiinnitä Hiltin DRS-pölynpoistojärjestelmä akkuporavasaraasi ja varmista käytännössä pölytön poraus.

Laserinnopeaa asettelua

Nauti nopeammasta vaaituksesta ja kohdistuksesta

Perinteinen luotilangoilla ja mittanauhoilla tapahtuva asettelutyö on hidasta ja vaatii usean henkilön työpanoksen, minkä lisäksi kaikki markkinoilla olevat mittaustyökalut eivät ole riittävän tehokkaita. Käyttämällä sen sijaan akkutoimisten PM 30-MG- ja PM 40-MG-multilinjalasereiden kaltaisia mittauslaitteita hyödyt paremmasta kestävyydestä, nopeammasta ja tarkemmasta kohdistuksesta sekä erinomaisesta näkyvyydestä. Kaapeliväylien ja -kanavien mittaamiseen suosittelemme kokeilemaan helppokäyttöisiä lasermittareitamme. Voit myös käyttää betoniskannereitamme välttyäksesi kalliilta työnseisauksilta, jotka ovat seurausta rakenteissa piilossa olevien kohteiden vaurioitumiselta. 

Mennään suoraan asiaan

Nopeammat ja turvallisemmat leikkaukset

Perinteinen leikkaaminen ja uritus, esimerkiksi vasaralla ja taltalla, kulmahiomakoneella tai piikkausvasaralla, voi olla raskasta. Tällainen työ on myös hyvin aikaa vievää, se voi aiheuttaa vaurioita ja johtaa kalliisiin uusintatöihin. Hiltin uusi DCH 150-SL-urajyrsin mahdollistaa urien teon sähköasennuksia varten jopa 40 % nopeammin kuin markkinoiden muut vastaavat työkalut. Saat nopeat ja siistit urat jopa 50 mm syvyyteen ja leveyteen asti, ja voit lisäksi nauttia käytännössä pölyttömästä työnteosta. Ja jos joudut tekemään nopeasti aukkoja seiniin kaapeleiden läpivientiä varten, kombivasaramme tarjoavat tarvittavan, tehokkaan tuottavuuden. Yhdistämällä ne DRS-järjestelmäämme teet poraus- ja piikkaustyöstä käytännössä pölytöntä. 

Nopeammat kiinnitykset

Tekemällä suoraan säästät aikaa

Etsitkö tuottavampaa vaihtoehtoa poraukselle ja ankkurien asennukselle kiinnittäessäsi sähkökaapeleita? Ota käyttöön suorakiinnitysmenetelmä Hiltin BX 3 -akkunaulaimella. BX 3 on polttoainevapaa ja turvallisempi käytössä, se kiinnittää jopa kolme kertaa nopeammin kuin muut kiinnitysmenetelmät ja soveltuu monien erityyppisten elementtien kiinnitykseen. Lisäksi se on käytännössä pölytön!

Helpompaa palontorjuntaa

Helposti asennettavat, esimuotoillut palokatkoratkaisut

Unohda sotkuiset ja vaikeasti käsiteltävät palokatkomassat, tiivisteet ja pinnoitetut levyt. Vaihda tilalle Hiltin esimuotoillut palokatkoratkaisut! Hiltin palokatkovaahdoilla, kaapelimanseteilla ja palokatkokiekoilla on laajat hyväksynnät, ja ne voidaan asentaa nopeasti ilman erikoistyökaluja tai koulutusta, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Nopeammat laitteiden asennukset

Maksimaalista joustavuutta akkutyökaluilla ja kiinnikkeillä

Mitä nopeammin työntekijäsi asentavat pistorasioita, valaisimia, sähkökaappeja ja  muita ° loppukäyttäjän ° laitteita, sitä pienemmiksi projektikustannukset muodostuvat. Käyttämällä Hiltin akkutoimisia iskuvääntimiä  kevyttulppien kanssa hyödyt nopeammista asennuksista, joista aiheutuu vähemmän tärinää. Voit myös nopeuttaa prosessia helposti irrotettavilla HUS-ruuviankkureillamme.

ota kalustosi hallintaan

Mitä laitteita sinulla on? Kuka niitä käyttää ja missä? Ovatko työkalusi huollon tai kalibroinnin tarpeessa? Täytyykö sinun päivittää koulutusta tai sertifikaatteja? Kaikki nämä tärkeät tiedot löytyvät ON!Trackin, rakennusteollisuudelle suunnitellun kalustonhallintajärjestelmän avulla.

Lue lisää

Hiltin insinöörit apuna

Tee yhteistyötä Hiltin kanssa hyödyntääksesi asiantuntijatukea projektin kaikissa vaiheissa suunnittelusta asennukseen ja rakennusten hallintaan. Tarjoamme kaikkea asiantuntijaneuvonnasta ja akkreditoidusta koulutuksesta paikan päällä suoritettaviin testauksiin ja insinöörilausuntoihin - auttaaksemme sinua löytämään tarvitsemasi hyväksytyt ratkaisut. 

Ota yhteyttä

Jaa