Hilti yhteistyössä vuokraamoiden kanssa

Emme vuokraa, me autamme teitä vuokraamaan

We don't hire, we help you hire

YHTEISTYÖ VUOKRAAMOIDEN KANSSA

Yhteistyö työkaluja vuokraavien asiakkaidemme kanssa

INNOVAATIOITA TYÖKALUVUOKRAAMOILLE

Teemme tiivistä yhteistyötä työkaluja vuokraavien yritysten kanssa. Työkalujen vuokraaminen tehostaa työmaiden toimintaa, koska on monia syitä, miksi laitteen vuokraus on järkevää loppukäyttäjälle. Syy voi olla esimerkiksi erikoissovellukset, kysyntäpiikit, aikataulut yms. Laitteiston vuokraus tietyksi ajaksi voi olla kustannustehokkaampaa kuin saman laitteen ostaminen omaksi.

Me Hiltillä ymmärrämme laadun, luotettavuuden ja turvallisuuden tärkeyden liiketoimintasi kannalta. Olipa projektisi pieni tai suuri, tarjoamme tarpeisiisi sopivia innovatiivisia työkaluja.

Vuokraamotoimintaan erikoistuneet Account Managerimme antavat opastusta ja koulutusta tuotteisiin, sovelluksiin ja työturvallisuuteen liittyvissä asioissa. Innovatiiviset palvelumme sekä huipputeknologia yhdessä Hiltin Huoltopalvelun kanssa tarjoavat ratkaisuja, joilla parannat laitteiden saatavuutta, saavutat kustannussäästöjä ja kasvatat tuottoja.

 

Hiltin palvelut käytettävissänne

Hilti Tool Service
1 / 3
Huoltopalvelu

Aina kun ostat Hilti työkalun, saat enemmän kuin pelkän työkalun. Mukana tulee myös huippunopea Hilti Huoltopalvelu. Korjaamme ja puhdistamme Hilti työkalusi 3 päivässä

Hilti Työkalupalvelu - anna meidän hallita työkalujasi, niin sinä voit keskittyä työhösi.
2 / 3
Hilti Työkalupalvelu - anna meidän hallita työkalujasi, niin sinä voit keskittyä työhösi.

Valitessasi Hilti Työkalupalvelun, kiinteä kuukausimaksu kattaa kaikki työkaluista aiheutuvat kustannukset, mukaan lukien huollot ja korjaukset. Se yksinkertaistaa budjetointia ja helpottaa työkalujen hallintaa, eikä työkaluista aiheudu yllättäviä kustannuksia. Kaikki Työkalupalvelun piirissä olevat koneet vaihdetaan säännöllisin väliajoin uusimman sukupolven työkaluihin. Työkalupalvelu on n. 4 vuoden pituinen sopimus, ei vuokrauspalvelu.

Hilti työkalujen vuokrauskumppanit tarjoavat laajan valikoiman Hiltin työkaluja ja tarvikkeita.
3 / 3
Hilti työkalujen vuokrauskumppanit tarjoavat laajan valikoiman Hiltin työkaluja ja tarvikkeita.

On monia syitä, miksi vuokraus saattaa olla paras ratkaisu loppukäyttäjälle: erikoissovellukset, kysyntäpiikit, aikataulu, kustannukset yms. Laitteiston vuokraus tietyksi ajaksi voi olla kustannustehokkaampaa kuin saman laitteen ostaminen omaksi. Tämä tarkoittaa myös, että jos työkalu hajoaa, vuokraava yritys korvaa työkalun, mikäli vaurio ei johdu virheellisestä käytöstä tai laiminlyönnistä käyttäjän puolelta.

Koko maan kattava asiantuntijoiden verkosto

Please enter alternative text here (optional)

Hiltin asiantuntijoilla on käytössään uusimmat järjestelmät, jotka antavat meille mahdollisuuden ymmärtää konevuokrausalan tarpeet.

Asiantuntijamme tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja, jotka luovat kysyntää vuokrauskumppaneidemme palveluille sisäisesti ja ulkoisesti. Tämän palvelun tukena ovat kattava koulutus, tuote-esittelyt, huollon tuki ja opastus. Lisäksi tiimimme voi tukea vuokraamoasiakkaidemme asiakastapahtumia.

Please enter alternative text here (optional)
Parasta mahdollista palvelua Hiltin huollosta.
  • Moderni huoltokeskus sijaitsee Vantaalla ja huoltaa työkalut 3 päivässä.
  • Erikoistuneet teknikot ja työkalutyypittäin segmentoidut laitteet työkalujen nopeaan kokoamiseen ja purkamiseen.

Lue lisää

Jaa