HILTIN UUTUUDET

Tutustu uusimpiin tuotteisiin ja palveluihin

mt system hilti

MT-kiskojärjestelmä

Saumaton kokonaisratkaisu asennuksiin

Hiltin MT-kiskojärjestelmien suunnittelu ja kokoonpano on helppoa ja yksinkertaista, joten ne ovat ainoa tarvitsemasi ratkaisu lähes kaikkiin asennustesi kannakerakenteisiin. Tarvitset vain yhden monipuolisen, kevyen ja erittäin tehokkaan MT-kiskojärjestelmän, kun suunittelet putki- ja ilmastointikannakointien kaltaisia LVIS-asennuksia.

Image alt text (optional)

Esittelyssä HUS4-ruuviankkuri

Ruuviankkureiden uusi sukupolvi

Uusi Hilti HUS4 -ruuviankkuri helpottaa asennuksia vaikeisiin betonikohteisiin varmistaen samalla korkean suorituskyvyn ja nopeuttaen asennusta.

  • Kestävä: Helpompi käsiteltävyys ja asennus sekä vähemmän tukoksia kierteen pienemmän halkaisijan ja uuden kierrerakenteen ansiosta. Enemmän kiinnityspisteitä poranterillä kuin koskaan aiemmin!
  • Säädettävä, irrotettava, uudelleenkäytettävä: Voidaan käyttää uudelleen useita kertoja ja tarjoaa korkeamman suorituskyvyn tuoreessa betonissa tavallisiin ruuviankkureihin verrattuna.
  • Nopeampi asennus: Kaksi kertaa tavallisia kiila-ankkureita nopeampi asennus. Ei tarvitse puhdistusta eikä kiristysmomenttia!
TE 3000-AVR

TE 3000-AVR (03)

Tehokkaimmasta piikkaristamme on tullut vielä tehokkaampi

Hiltin uusi TE 3000-AVR (03) sähkökäyttöinen piikkari on ennätyksellisen kevyt ja tehokas. Se painaa vain 27 kg, mutta vastaa purkuteholtaan 45 kg:n paineilmakäyttöisiä piikkareita. Se tarjoaa kaikki sähkötyökalujen hyödyt, minkä lisäksi se ei tarvitse polttoainetta, kompressoria eikä jatkuvaa huoltoa. Tämä tarkoittaa huomattavaa rahansäästöä pitkällä aikavälillä. Parannettu AVR-tärinänvaimennus vähentää käyttäjään kohdistuvaa tärinää, mikä tekee työkalusta turvallisemman ja mukavamman käyttää. Unohtamatta irrotettavaa virtajohtoa, "power-on"-ilmaisinta ja kolmatta kahvaa – jotka kaikki parantavat käyttökokemusta. Täydellinen työkalu kaikentyyppiseen raskaaseen lattian purkuun erityisesti sisällä ja ahtaissa tiloissa.

te-cx hilti

TE-CX PORANTERÄ

Erinomainen kestävyys ja parempi tuottavuus

Hiltin uusi, parannettu TE-CX-poranterä on edelleen markkinoiden paras, mutta siihen on lisätty ominaisuuksia, jotka nostavat sen suorituskyvyn seuraavalle tasolle. PGM- ja ANSI-yhteensopiva ja Hilti-takuun piiriin kuuluva TE-CX on 4 kertaa edeltäjäänsä kestävämpi porattaessa raudoitettuun betoniin, ja se tarjoaa yli 40 % paremman poraustehon harjateräkseen.

Uusi kiinnityspään materiaali takaa paremman kulutuskestävyyden, ja kärjen ja kierteen liitos tehostaa pölynpoistoa nopeuttaen porausta. Ainutlaatuisen lämpötilaohjatun hitsauksen ja patentoidun raepuhallusteknologian ansiosta poranterällä on erinomainen mekaaninen kestävyys ja murtolujuus. Lisäksi uusi kitkaa vähentävä alue lisää porattavien reikien määrää latausta kohden ja varmistaa paremman käsiteltävyyden harjateräksessä ja betonissa.

DWS 225

DWS 225 Hiomakone

Parempi käyttömukavuus, vähemmän pölyä

Ylivertaisen ergonomian, luokkansa johtavan pölynhallinnan ja vertaansa vailla olevan palvelutarjonnan ansiosta Hiltin uusi DWS 225 -väliseinien hiomakone on ihanteellinen työkalu väliseinien tasaiseen viimeistelyhiontaan. DWS 225 on kevyt, pitkävartinen hiomakone, jonka ergonominen muotoilu, parempi tasapaino ja lähes 180° kääntyvä hiomapää tarjoaa hyvän hallinnan, jota tarvitset seinien, kattojen ja kulmien hiontaan. Yhdistettynä Hiltin verkkohiomalaikkoihin hionta on käytännöllisesti pölytöntä, mikä lisää turvallisuutta ja tuottavuutta ja tarjoaa täydellisen viimeistelyn.

MP-U-G -putkenpitimet

MP-U-G -putkenpitimet

Ultimate-tason ratkaisu hallittuun putken laajenemiseen

Hiltin uudet MP-U-G putkenpitimet sopivat täydellisesti muovi- ja AI-komposiittiputkille, joiden halkaisija on enintään 160 mm.

Parannetun hitsausprosessin ansiosta kuormituskapasiteetti on suurempi, ja uuden rakenteen ansiosta sarana avautuu leveälle, jolloin putki on helppo työntää sisälle.

MP-U-G on ihanteellinen ratkaisu jätevesi- ja lämmityssovelluksiin, ja siinä on jopa 22 dB(A) äänenvaimennus ja päivitetty klipsigeometria täyden joustavuuden takaamiseksi.

PM 2-LG ja PM 2-PG laserit

PM 2-LG ja PM 2-PG laserit

Vihreät linjat takaavat paremman näkyvyyden

Uusi PM 2-PG -pistelaser ja PM 2-LG -linjalaser takaavat paremman näkyvyyden vihreän laserin ansiosta, joka antaa terävät ja tarkat tulokset pidemmillä etäisyyksillä.

Erityisesti PM 2-PG:ssä on lukittu heiluri, joka estää sisäisiä vaurioita ja pidentää työkalun käyttöikää sekä magneettijalka, joka kiinnittyy helposti metalliprofiileihin väliseinäsovelluksissa.

PM 2-LG-laserissa on kallistustila, ja laserin etuosan läheltä alkava linja helpottaa pystysuuntaista kohdistusta.

Hilti Smart vacuums for every jobsite

VC 20-X JA VC 40-X

Älykkäät imurit kaikille työmaille

Esittelyssä Hiltin uudet VC-X -imurimallit - VC 20 ja VC 40. Molemmissa malleissa on kehittyneempi liitäntä, joka näyttää suodattimen ja säiliökapasiteetin tilan. Lisäksi laitteissa on imuletkun halkaisijan valitsin eri työkaluille. Imurien mukana tulevat joustohihnat ja säilytyslaukku kaapeleiden, letkujen, lisävarusteiden ja työkalujen säilytykseen, mikä takaa helpon ja turvallisen liikkumisen työmaalla! Hiltin mukautuva automaattinen AirBoost -puhdistustekniikka puhdistaa suodattimen vain tarvittaessa - maksimoiden näin laitteen käyttöiän ja varmistaen turvallisen työskentelyn.

Kapean muotoilunsa ja kevyen painonsa ansiosta VC 20 on markkinoiden kompaktein imuri ja kätevä kuljettaa mukana työmaalla. Mikäli tarvitset helposti mukana kuljetettavaa imuria, jossa on suurempi säiliökapasiteetti, valitse integroidulla työntötangolla ja suurilla, tukevilla pyörillä varustettu VC 40-malli.

air cleaner Uudet ilmanpuhdistimet pölynpoistoon työmaalla

Uudet ilmanpuhdistimet pölynpoistoon työmaalla

Täydennä pölynhallintajärjestelmääsi Hiltin ilmanpuhdistimilla

Parastakin pölynpoistojärjestelmää käytettäessä on aina mahdollisuus, että pölyä pääsee karkaamaan ilmaan. Poista ylimääräiset pölypartikkelit ilmasta Hiltin uusimmilla AIC 1000- ja AIC 2000 -ilmanpuhdistimilla. Kohdepoistoa ilmanpuhdistimilla täydentäen lisäät työntekijöiden turvallisuutta ja vähennät pölyn aiheuttamien terveysongelmien riskejä. AIC-mallit vähentävät huomattavasti pölyn leviämistä työympäristöön, mikä vähentää myös pinnoille laskeutuvan pölyn määrää ja siten puhdistustarvetta. Näin säästyy aikaa ja sakkojen ja työmaan sulkemisen riski pienenee merkittävästi.

DX 6 Direct Fastening Tool Application

UUSI DX6-PANOSNAULAIN

Hoitaa homman huoletta!

Esittelyssä uusi DX 6-panosnaulain – kaikkien aikojen yksinkertaisin ja monipuolisin suorakiinnitystyökalumme! Lukuisiin erilaisiin sovelluksiin soveltuvan monitoimipatruunan ansiosta panosta ei enää tarvitse vaihtaa uuteen jokaista työtä varten. Eteenpäin suunnattu Active Power Control -säätörulla on sijoitettu niin, että tehonsäätö on helppoa ja nopeaa. 

Yhden painikkeen purkutoiminto ja Bluetooth-yhteydellä suoraan puhelimeen tulevat huoltoilmoitukset helpottavat huomattavasti työkalun ylläpitoa ja puhdistusta

Jaa