HILTIN UUTUUDET

Tutustu uusimpiin tuotteisiin ja palveluihin

01 /

ESITTELYSSÄ UUDET VC 20-X ja VC 40-X -IMURIT

Älykkäät imurit kaikille työmaille

Esittelyssä Hiltin uudet VC-X -imurimallit - VC 20 ja VC 40. Molemmissa malleissa on kehittyneempi liitäntä, joka näyttää suodattimen ja säiliökapasiteetin tilan. Lisäksi laitteissa on imuletkun halkaisijan valitsin eri työkaluille. Imurien mukana tulevat joustohihnat ja säilytyslaukku kaapeleiden, letkujen, lisävarusteiden ja työkalujen säilytykseen, mikä takaa helpon ja turvallisen liikkumisen työmaalla! Hiltin mukautuva automaattinen AirBoost -puhdistustekniikka puhdistaa suodattimen vain tarvittaessa - maksimoiden näin laitteen käyttöiän ja varmistaen turvallisen työskentelyn.

Kapean muotoilunsa ja kevyen painonsa ansiosta VC 20 on markkinoiden kompaktein imuri ja kätevä kuljettaa mukana työmaalla. Mikäli tarvitset helposti mukana kuljetettavaa imuria, jossa on suurempi säiliökapasiteetti, valitse integroidulla työntötangolla ja suurilla, tukevilla pyörillä varustettu VC 40-malli. 

Hilti Älykkäät imurit kaikille työmaille

02/

UUSI DX6-PANOSNAULAIN

Hoitaa homman huoletta!

Esittelyssä uusi DX 6-panosnaulain – kaikkien aikojen yksinkertaisin ja monipuolisin suorakiinnitystyökalumme! Lukuisiin erilaisiin sovelluksiin soveltuvan monitoimipatruunan ansiosta panosta ei enää tarvitse vaihtaa uuteen jokaista työtä varten. Eteenpäin suunnattu Active Power Control -säätörulla on sijoitettu niin, että tehonsäätö on helppoa ja nopeaa. 

Yhden painikkeen purkutoiminto ja Bluetooth-yhteydellä suoraan puhelimeen tulevat huoltoilmoitukset helpottavat huomattavasti työkalun ylläpitoa ja puhdistusta

DX 6 Direct Fastening Tool Application

03 /

UUDEN SUKUPOLVEN DSH 900-X

Saha, joka kestää ajan hammasta

Hiltin uusi DSH 900-X -polttomoottorikäyttöinen saha on ennennäkemättömän turvallinen ja kestävä. Siinä on kestävä ja vahva käynnistysnaru, jonka ansiosta huoltotarve on huomattavasti pienempi. Tämä auttaa vähentämään työmaan seisahduksia ja parantaa työmaan tuottavuutta.

Uusi ilmansuodatin varmistaa huomattavasti paremman suodatustehon, mikä yhdessä sylinterin uuden pinnoitteen kanssa parantaa kulutuskestävyyttä. Tuloksena on parempi kestävyys, pidempi käyttöikä ja  pidemmät huoltovälit. Ja koska tärinätaso on jopa 25 % pienempi, työntekijöillä on pienempi riski sairastua työperäisiin tärinätauteihin, kuten käsiin kohdistuvaan tärinään.

DSH petrol saw application on jobsite

04 /

FOX-V KÄYTTÖVALMIS KONSOLI

Lisää tuottavuutta innovatiivisilla kiinnitysratkaisuilla

Hiltin suosituin rankajärjestelmä on nyt entistä parempi kiitos käyttövalmiin FOX-V konsolin. Huolellisesti suunnitellun apukäden, asennusmerkintöjen ja esiasennetun eristepalan ansiosta rankajärjestelmän asentaminen on helpompaa, nopeampaa ja tarkempaa kuin koskaan ennen - lisäten rankajärjestelmän tuottavuutta koko työmaan ajan. Yksi konsoli kaikille pohjamateriaaleille ja julkisivumateriaaleille, monipuolisten kiinnitysratkaisujen ansiosta konsoli voidaan kiinnittää puuhun, teräkseen, muuraukseen tai betoniin.

FOX V seinäkonsoli

05 /

RE 500 V4

Jatkoa harjateräsvallankumoukselle

Uusi RE 500 V4 -ankkurointimassa on ihanteellinen ratkaisu haastaviin jälkiasennettujen harjaterästen ja rakenteellisten pohjalevyjen kiinnityksiin. Se on luokkansa paras ankkurointimassa, jolla on ylivoimainen suorituskyky, mutta lisäksi se on ensimmäinen injektiomassa, jolla on ETA-hyväksyntä "Beyond Cast-In" (TR069) -harjateräksen suunnittelumenetelmässä. RE 500 V4 on Hiltin tunnetun RE 500V3 -kemiallisen ankkurin uusi, päivitetty versio, jolla on kaikki aiemmat hyväksynnät mutta entistä parempi suorituskyky.

RE 500 V4

06 /

HILTI TIETOMALLINNUS- JA SUUNNITTELUPALVELU PALOKATKOIHIN

Palokatkojen suunnittelu on nyt helpompaa

Hiljattain päivitetyn tietomallinnus- ja suunnittelupalvelumme avulla voit nyt sisällyttää palokatkoratkaisut hankkeesi tietomalliin suunnitteluvaiheessa. Saat luotettavat ja optimoidut palokatkoratkaisut eikä sinun tarvitse turvautua improvisoituhin ratkaisuihin työmaalla. Tietomalliisi on mahdollista myös lisätä erilaisia innovatiivisia ratkaisuja, kuten esimuotoillut tai valuun jätettävät palokatkotuotteet, mikä helpottaa tarkastuksia ja vähentää kalliiksi tulevien viivästysten riskiä.

BIM design

07 /

PM 20-CG

Uuden sukupolven kombilaserit

Uudessa PM 20-CG -vihreässä kombilinjalasereiden valikoimassamme on jokaiselle jotakin. Valittavana on joko AA-versio normaalille ja hintatietoiselle käyttäjälle, 12 V-versio suurkäyttäjille ja asiakkaille, jotka tarvitsevat pidennetyn käyttöajan, tai CGE-versio tarkkaan kohdistukseen kriittisissä sovelluksissa, kuten hissien asennuksessa. 

hilti pm 20-cg

08 /

TYÖKALUPIDIKKEET

Käytä työkaluja turvallisesti korkealla työskennellessäsi

Tutustu uusiin työkalupidikkeisiimme, jotka pitävät työkalusi turvallisesti  kiinnitettynä työskennellessäsi korkeilla paikoilla. Itselukittuva karbiinihaka helpottaa käyttöä yhdellä kädellä ja estää tahattoman avautumisen, kun taas iskuja vaimentava turvaköysi auttaa suojaamaan työkaluja, jos ne pääsevät putoamaan. Käytä keskiraskaassa käytössä hihnalla varustettuja turvaköysiä työkaluille, joiden paino on enintään 6,8 kg, tai valitse raskaaseen käyttöön tarkoitettu turvaköysi työkaluille, joiden paino on enintään 11,4 kg.

TYÖKALUJEN KIINNITYS

09 /

HUIPPULUOKAN PUTKENPIDIKKEET

Suuremmat kuormat, lisää joustavuutta, parempi tuottavuus

Uusi MP-U-I -putkenpidin on kehitetty keskiraskaisiin putkisovelluksiin ja niissä on paremmin hitsatut liitosmutterit ja optimoitu metallikaari suurempia kuormia varten. Leveä aukko helpottaa putken asettamista, minkä lisäksi uusi äänenvaimennuskerros ja pehmeä sisärakenne parantavat huomattavasti äänieristystä. Putkenpidin sulkeutuu ja avautuu  nopeammin ja luotettavammin, mikä parantaa työmaan tuottavuutta. Aukoton tuotevalikoimamme kattaa kaikki tarpeesi!

MP-U-I pipe rings being used in application

10 /

TE-YX -terät ovat uudistuneet

Uudet SDS max poranterät

Uudet, entistä paremmat TE-YX SDS max poranterät tarjoavat erinomaisen poraustuloksen kaikissa kokoluokissa. Sisältää täyden YX-teknologian (kierteiden muotoilu ja karbidikärjet), sekä jopa 30% parempi kestävyys osuttaessa harjateräkseen. Pienemmällä (12-16mm) ja suuremmalla halkaisijalla olevat poranterämme kestävät osumia harjateräkseen paremmin kuin mitkään muut markkinoilla olevat poranterät.

TE YX drill bit in use

11 /

PÄIVITETYT KARTIOTERÄMME

Laajennettu, huippuluokan valikoimamme

Esittelyssä Hiltin uudet huippuluokan kartioterät  Kartioterä on tarkoitettu erikokoisten reikien poraamiseen tai suurentamiseen metallissa (mukaan lukien ruostumattomassa teräksessä). Uusissa kartioterissämme on AlTiN-pinnoite, joka tarjoaa 5 kertaa pidemmän käyttöiän teräksessä.

Stepper bit in use

12 /

HILTI SMART -KUUKAUSIVELOITTEINEN RAHTIPALVELU

Edulliset ja joustavat toimitukset yrityksesi tarpeisiin

Me Hiltillä ymmärrämme, että asiakkailla on erilaisia tarpeita riippuen tilausten tiheydestä, toimituskohteista ja toimitusnopeudesta. Tiedämme myös, miten tärkeää on voida hallita muuttuvia kustannuksia. Tämän helpottamiseksi olemme kehittäneet uuden Hilti Smart -kuukausiveloitteisen rahtipalvelun, joka tarjoaa rajoittamattoman määrän toimituksia valitsemasi palvelutason mukaan. 

Hiltin rahtipalvelussa on kaksi eri tasoa: Standard ja Premium - riippuen halutusta toimitusnopeudesta ja -paikasta. Aloittaminen on helppoa. Valitse haluamasi tilausvaihtoehdot ja nauti eduista heti, kun olet rekisteröitynyt. Jos et enää tarvitse palvelua, voit peruuttaa sen milloin tahansa.

hilti smart delivery

Jaa