Image alt text (optional)

Helppoa työkalujen huoltoa

Varaa työkalun huolto nopeasti ja helposti verkossa

Kun ostat Hiltin työkalun, saat enemmän kuin vain pelkän työkalun. Saat samalla Hiltin nopean ja laadukkaan huoltopalvelun käyttöösi. Saat varattua huollon vain muutamalla klikkauksella verkkosivuillamme ja me hoidamme sen jälkeen loput. Noudamme työkalun työmaalta ja palautamme sen takaisin huollettuna. Pystyt myös itse helposti seuraamaan huollon etenemistä verkkosivuillamme.

Työkalun huoltaminen on tehty helpoksi

Varaa huolto 24/7

Voit varata huollon työkalullesi ihan koska vain verkkosivuillamme. Huolehdimme kaikesta sen jälkeen - noudamme työkalun työmaalta ja palautamme sen takaisin huollettuna.

Noudamme työkalun huoltoon

Jotta huoltoprosessi saadaan nopeasti aloitettua, noudamme huoltoa kaipaavan työkalun työmaaltanne. Huoltoa varatessasi ilmoitat vain mistä ja milloin voimme työkalun noutaa.

Lainalaite huollon ajaksi

Asiakkaat, joilla on Työkalupalvelu käytössään voivat huoltoa varatessaan pyytää lainalaitetta työmaalle huollon ajaksi.

Huollon hintakatto

Jotta huollon hinta ei koskaan pääse yllättämään, olemme asettaneet huollon hintakatoksi 40% uuden työkalun hinnasta.

Etape du processus de réparation chez Hilti

Huollon seuraaminen on helppoa

Yksityiskohtaista tietoa huollon jokaisesta vaiheesta

Uusi seurantajärjestelmämme mahdollistaa huollon jokaisen vaiheen seuraamisen helposti. Näet aina heti, missä vaiheessa huoltoprosessia työkalusi on ja koska sen voi olettaa saapuvaksi sinulle takaisin.

KUINKA NOPEASTI TYÖKALUNI KORJATAAN?

Erittäin nopeasti – huollamme työkalun keskimäärin 3 päivässä

  • Sallimme 1 päivän kuljetuksille, kun työkalu saapuu meille, meillä on 1 päivä aikaa huoltaa työkalusi ja 1 päivä aikaa palauttaa se sinulle työmaalle.
  • Sujuva nouto ja toimitus suoraan työmaalla, sillä meillä on vahva yhteistyö luotettavien kuljetusyhtiöiden kanssa.
  • Hyvin koulutetut ja sertifioidut Hilti mekaanikot suorittavat kaikki huollot ja korjaukset. Emme käytä ulkopuolisia kumppaneita.
  • Käytämme vain Hiltin omia varaosia.

PALJONKO TYÖKALUNI KORJAUS MAKSAA?

2 vuoden kuluton jakso, huollon hintakatto ja takuu

  • Huolto on ilmainen jopa 2 vuoden ajan*.
  • 2 vuoden ajanjakso sisältää rikkoutuneet ja kuluvat osat, huoltotyöt, työkalun noudon sekä palautuksen.
  • Kahden vuoden jälkeen määritämme huollolle hintakaton, ilman poikkeuksia.
  • 3 kuukauden kuluton jakso jokaisen maksetun huollon jälkeen. Korjaamme Hilti työkalusi maksutta 3 kuukauden ajan edellisestä Hilti huollosta, jos siihen tulee mitään vikaa edellisen huollon jälkeen. Tämä sisältää kuluneet osat, rikkoutuneet osat, huollon työn, ilmaisen noudon ja toimituksen.
  • Lisäksi annamme tuotteelle elinikäisen valmistajan takuun valmistus- ja materiaalivirheitä vastaan, jos työkalu rikkoutuu materiaali- tai valmistusvikojen vuoksi. Tämä valmistajan takuu on voimassa niin kauan kuin tarvittavia varaosia on saatavilla.

*Kulmahiomakoneiden, polttomoottorikäyttöisten timanttileikkureiden ja nauharuuvainten ruuvilippaiden sekä DX 9 panosnaulainten kuluton jakso on 1 vuosi

Image alt text (optional)

Pakkausohje huoltoon lähetettäville työkaluille

Jotta työkalusi tarvikkeet tai lisäosat pystyvät tallessa ja jotta voimme taata mekaanikomme turvallisuuden, pyydämme noudattamaan alla olevia ohjeita lähettäessänne työkaluja huollettavaksi.

Jaa