Tuottavat putkien kannakoinnit

Säästä aikaa ja rahaa liike- ja toimitilojen putkiprojekteissa

Liike- ja toimitilojen putkiprojektit voivat olla kimurantteja. Haasteena on oikeiden tuotteiden valinta pitäen samalla huolta asennusten nopeudesta ja laadukkuudesta. Mitä jos voisit jättää tarpeettoman monimutkaisuuden taakse ja nauttia yksinkertaisesta tuotteiden valinnasta, tilauksesta ja asennuksesta? Ja entä jos ratkaisuun sisältyisi myös innovatiiviset palokatkoratkaisut? Kun valitset Hiltin kumppaniksi parantamaan tuottavuutta, autamme sinua säästämään aikaa ja vähentämään työvoimakustannuksia jopa 24 prosentilla koko putkistoprojektin työnkulussa.

Loading

Tee työmaista turvallisempia

Ehkäise tuki- ja liikuntaelinvammat

Vuosina 2019 ja 2020 menetettiin noin 8,9 miljoonaa työpäivää työperäisten tuki- ja liikuntaelinvammojen vuoksi. Pään yläpuoliset putkiasennukset ovat välttämätön työtehtävä, ja niissä työntekijöiden on nostettava käsivartensa yli 90 asteen kulmaan. Tällaiset ääriasennot ylittävät nopeasti työntekijöiden fyysisen suorituskyvyn. Hilti EXO-01 -eksoskeleton tarjoaa ratkaisun tähän ongelmaan tukemalla työntekijän yläraajoja mekaanisesti. Päälle puettavan järjestelmän on osoitettu vähentävän lihasten ja nivelten kuormitusta yläpuolisissa asennustöissä, kuten putkistokannakoinnissa.

Huolettaako pöly? Kiinnitä Hiltin DRS-pölynpoistojärjestelmä akkuporavasaraasi ja varmista käytännössä pölytön poraus.

Nopeuta mittausta

Nosta kohdistus uudelle tasolle

Nopeuta putkikannakointien kohdistusta Hiltin mittauslaitteella, esimerkiksi johdottomalla PM 30-MG -monilinjalaserilla. Intuitiivinen laite on suunniteltu yhdelle käyttäjälle, ja siinä on kolme vihreää 360 asteen linjaa, joiden ansiosta luotaus, vaaitus, kohdistus ja suorien kulmien määritys ovat helpompia kuin koskaan aiemmin (myös vaikeassa valaistuksessa). PMA 90 -magneettikiinnike tuo joustavuutta laserin käyttöön työmaalla. Se ansiosta PM 30-MG voidaan kiinnittää mihin tahansa metalliseen materiaaliin, jolloin kolmijalkaa ei tarvita. 

Kestävät ankkurikiinnitykset

Nopeampaa ja turvallisempaa työskentelyä

Nopeuta kiinnittämistä Hiltin työkaluilla ja vähennä porausaikaa jopa 28 prosentilla Hiltin innovatiivisilla ruuviankkureilla. Vaativiin tehtäviin suosittelemme ergonomisia SDS-Max-kombivasaroista, jotka poraavat tehokkaasti betonia. Kevyemmissä tehtävissä kannattaa vaihtaa BX 3-ME 02 -akkunaulaimeen – se muodostaa perinteisiä porausmenetelmiä vähemmän pölyä ja tarjoaa nopeamman ja hiljaisemman kiinnitystavan.

Helposti asennettavat kannakoinnit

Vähennä työvoimakustannuksia

Keskikokoisessa liikerakennuksessa on kilometreittäin putkia, joita kannattelevat tuhannet asennuskiskojen, putkenpitimien ja kiinnikkeiden kaltaiset komponentit. Sen vuoksi ei ole yllätys, että putkikannakointien kokoaminen ja asennus on perinteisesti vaatinut paljon työvoimaa. Hiltin joustavien putkikannakointien ansiosta ankkureiden asennus sujuu 20 prosenttia nopeammin, kun käytössä on mukautuvalla momenttimoduulilla varustettu iskevä väännin.

Kehittyneet palokatkot

Luotettavat palokatkoratkaisut

Nyt voit jättää hyvästit perinteisille, sotkuisille palokatkolevyille ja -laastille ja ottaa käyttöön Hiltin valmiiksi muotoillut palokatkoratkaisut. Asennuksessa ei tarvita erityiskoulutusta tai työkaluja, ja työvoimakustannukset laskevat jopa 33 prosenttia. Hilti tarjoaa myös joustavat ja kattavat ETA-testiratkaisut moniin muovi-, metalli- ja komposiittiputkiin, kuten CFS-C EL -palokatkomansettiin. Se sopii myös monimutkaisiin asennuksiin, kuten taivutettuihin tai kalteviin putkiin. Esiasennettu CFS-CID -palokatko on erinomainen ratkaisu myös lattioiden putkiläpivienteihin.

Pidä asiakirjat järjestyksessä

Yksinkertainen palokatkodokumentointi

Jotta kalliit viivästykset voidaan välttää projektin päättyessä, käytä Hiltin pilvipohjaista Documentation Manager -ohjelmistoa, jonka avulla voidaan tallentaa, seurata ja raportoida asennetut ankkuri-, kannakointi- ja palokatkojärjestelmät valmistajasta riippumatta. Helppokäyttöisen verkko-ohjelmiston avulla työvaiheselostukset voidaan laatia muutamalla napsautuksella. Ajantasainen dokumentointi nopeuttaa projektin valmistumista vähentämällä paljon aikaa vievien tarkastusten riskiä.

ota kalustosi hallintaan

Mitä laitteita sinulla on? Kuka niitä käyttää ja missä? Ovatko työkalusi huollon tai kalibroinnin tarpeessa? Täytyykö sinun päivittää koulutusta tai sertifikaatteja? Kaikki nämä tärkeät tiedot löytyvät ON!Trackin, rakennusteollisuudelle suunnitellun kalustonhallintajärjestelmän avulla.

Lue lisää

Hiltin insinöörit apuna

Tee yhteistyötä Hiltin kanssa hyödyntääksesi asiantuntijatukea projektin kaikissa vaiheissa suunnittelusta asennukseen ja rakennusten hallintaan. Tarjoamme kaikkea asiantuntijaneuvonnasta ja akkreditoidusta koulutuksesta paikan päällä suoritettaviin testauksiin ja insinöörilausuntoihin, joten pystymme aina toimittamaan tarvitsemasi hyväksytyt ratkaisut.

Ota yhteyttä

Jaa