Korotetut lattiat

Monipuoliset all-in-one-ratkaisut aidosti globaalilta kumppanilta

Säästä tuntuvasti aikaa ja kustannuksia kevyillä, modulaarisilla korotetuilla lattiajärjestelmillä, joilla on pienempi hiilijalanjälki kuin perinteisillä hitsatuilla rakenteilla.

Valvomo-, palvelin- ja tehdassaleille suunnitellun all-in-one-ratkaisumme ansiosta lattialaattojen, kaappien ja kaapelihyllyjen kannakkeet voidaan yhdistää yhdeksi rakenteeksi. Järjestelmä on täysin modulaarinen, jolloin sen säätäminen ja muuttaminen on helpompaa rakentamisen aikana. Hiltin asiantuntijatiimi on myös tukenasi koko projektisi ajan ja varmistaa, että saat juuri tarvitsemasi järjestelmän.

Loading

Tukea projektin alusta loppuun

Asiantuntija-apua suunnitteluun, asennukseen ja hankintaan

  Globaali tiimimme voi tarjota:

  • Korotettujen lattiajärjestelmien Front-end -suunnittelupalvelun 
  • Koulutusta ja asennustukea työmaalla 
  • Globaalin toimitusketjun nopeaan toimitukseen 
  • Paketointi-, esivalmistus- ja katkaisupalvelun 
  • Työkalut nopeampaan asennukseen ja mittaukseen

Optimoitu suunnittelu

Vähennä yhteensopimattomuuksien aiheuttamien muutosten riskiä teknisissä tiloissa

 

Tee yhteistyötä kanssamme jo korotetun lattiaprojektisi alkuvaiheessa. Tämä auttaa optimoimaan suunnittelua ja vähentää mahdollisia myöhempiä piilokustannuksia. Voimme tarjota kaiken tietomallinnustuesta toteutettavuustutkimuksiin sekä rakenneanalyysiin suunnittelun todentamista varten.

Asennus ilman hitsausta

Ei tarvetta vaarallisille tulitöille

 

Modulaarinen MT-kannatusjärjestelmä sisältää profiilit, kiskot ja palkit, jotka kootaan yhteen innovatiivisten kiinnikkeiden ja liittimien avulla. Vaarallisia tulitöitä tai niihin liittyviä lupia ei tarvita. Ja koska MT-komponentit ovat paljon kevyempiä kuin hitsatut tuet, työntekijöiden ei myöskään tarvitse kantaa raskaita kuormia.

Nopeampi asennus

Lattiakannakkeiden asennukseen riittää yksi henkilö

 

MT-järjestelmä on suunniteltu nopeaan asennukseen iskevällä akkumutterivääntimellä. Lisäksi Hiltin AT-järjestelmän ansiosta jokainen pultti voidaan asentaa oikealla kiristysmomentilla. Valikoimastamme löytyy myös mittaustyökaluja lattioiden merkitsemiseen sekä käytännössä pölyttömät ratkaisut poraukseen sekä teräkseen ja betoniin kiinnittämiseen.

Ratkaisut energian ja teollisuuden tarpeisiin

Olipa sitten kyse kaivostyöstä tai laivanrakennuksesta, voit alentaa kalustosi kokonaiskustannuksia koko sen elinkaaren aikana kokonaisvaltaisilla projektiratkaisuilla, jotka kattavat ohjelmistot, laitteet ja palvelut.

Tutustu kokonaisvaltaisiin projektiratkaisuihin

Pidä työntekijäsi turvassa

Koska haluamme auttaa teitä vähentämään onnettomuuksien ja tapaturmien riskiä työmailla, investoimme voimakkaasti turvallisuusteknologioihin – työkalupohjaisista pölynhallintaratkaisuista koulutukseen ja työntekijöiden sertifiointien seurantaan.

Tutustu turvallisuusratkaisuihin

Kustannukset kuriin

Helpota taloussuunnittelua ja hallintoa Hiltin Työkalupalvelun avulla. Maksat kiinteän kuukausimaksun, joka kattaa kaikki työkalusi, mukaan lukien niiden huollot ja korjauskulut.

Tutustu kulujenhallintaratkaisuihin

Jaa