Fastening of industrial equipment

Teollisuuslaitteiden kiinnittäminen

Turvallisemmat ja nopeammat kiinnitykset luotettavilla ankkurointiratkaisuilla

Vähennä kalliiden korjausten riskiä segmenttikohtaisilla kiinnitysratkaisuilla erilaisissa sovelluksissa aina roboteista ja pumpuista lavahyllyihin ja turvakaiteisiin.

Globaali asiantuntijaverkostomme tarjoaa kokonaisvaltaisen projektituen suunnittelusta asennukseen. Ja koska toimitamme kaikki tarvitsemasi ankkurit, työkalut ja lisävarusteet, voit myös virtaviivaistaa hankintaprosessisi.

Loading
Fastening of Industrial Equipment

Täysi projektituki

Asiantuntevaa apua suunnitteluun, hankintaan ja asennukseen

Integroituihin kiinnitysratkaisuihimme kuuluvat :

 • Suunnittelu- ja laskentaohjelmisto ja tuki 
 • Kemialliset ja mekaaniset ankkurit sekä valukiskot, joilla on laajat hyväksynnät esimerkiksi seismisiin käyttökohteisiin, väsyttävään kuormitukseen tai korroosioon 
 • Sähkötyökalut ja lisävarusteet luotettavampaan, turvallisempaan ja laadukkaampaan ankkurien kiinnitykseen 
 • Työmaakoulutus ja tuki 
 • Laaduntarkastus- ja dokumentointiohjelmisto 
 • Globaali logistiikka ja räätälöidyt OEM-ratkaisut
Fastening of Industrial Equipment

Helpompi ankkuroinnin suunnittelu

Tuki ja ohjelmisto kiinnikkeiden helpompaan suunnitteluun ja valintaan

 

Saa kattavaa teknistä tukea kenttäinsinööreiltämme ja maailmanlaajuiselta projektiasiantuntijaverkostoltamme. Tai suunnittele ankkurit kansainvälisten standardien mukaisesti PROFIS-ohjelmistomme avulla.

PROFIS Engineering Premium -ohjelmiston avulla voit säästää aikaa suunnittelemalla ankkurit, pohjalevyn, jäykisteet ja hitsaukset yhdellä ohjelmistolla. Voit myös käyttää suunnittelupohjia ja suunnitella kokonaisia liitoksia muutamassa minuutissa. Älä hukkaa aikaa tutkimiseen, vaan anna PROFISin auttaa sinua määrittämään tarpeisiisi parhaiten sopivan ankkurointiratkaisun.

Fastening of Industrial Equipment

Parempi ankkurien kohdistus

Vältä aikaa vievät osumat harjateräkseen ja paranna asettelua

 

Vähennä rakennemateriaalien heikkenemisen aiheuttamien loukkaantumisten, työkaluvaurioiden ja kalliiden korjausten riskiä skannaamalla harjateräkset, jännitteelliset johdot ja muut piilossa olevat objektit PS 85 -betoniskannerilla ennen porauksen aloittamista.

Käytä sitten jotain mittausratkaisuistamme ankkurien kohdistukseen ja auta estämään kiinnitysvaurioita.

Fastening of Industrial Equipment

Monipuoliset asennusjärjestelmät

Luotettava poraus, reikien puhdistus ja ankkurien asennus

Ratkaisuumme sisältyy:

 • Helpompi ja luotettavampi kemiallisten ankkurien asettaminen kansainvälisten hyväksyntöjen mukaisesti. Järjestelmäämme kuuluvat: onteloterät, pölynimurit ja HDE 500-A22 -akkupuristin ankkurimassan tarkempaa annostelua varten 
 • Ankkurit, jotka on hyväksytty monenlaisiin porausmenetelmiin, mukaan lukien timanttiporaukseen 
 • Joustavampi suunnittelu HUS4 Hybrid -ankkurointijärjestelmällä –  ruuveja ja porattuja reikiä voidaan käyttää uudelleen 
 • Turvallisempi asennus pölynhallintajärjestelmien ansiosta 
 • Luotettavampi kiila-ankkurin asetus erityisillä asetustyökaluilla sekä AT-järjestelmä
Fastening of Industrial Equipment

Tarkempi kiristysmomentti

Nopeampi ja helpompi kiristys kansainvälisten hyväksyntöjen mukaisesti

 

Tee Hiltin kiila-ankkurien asennuksesta helpompaa AT-järjestelmän avulla, johon kuuluvat SIW 6AT-A22 iskevä mutteriväännin  ja SI-AT-A22 AT -momentinsäätömoduuli. Skannaa vain ankkurirasiasi, niin iskevä mutteriväännin säätää momentin sertifiointivaatimusten mukaiseksi.

Käytä Hiltin ilmaista AT-dokumentointiohjelmistoa asennuksen tarkistukseen ja dokumentointiin.

Fastening of Industrial Equipment

Tehokkaat laatutarkastukset

Voit myös helpottaa dokumentointia ja tehostaa tarkastuksia Hilti TraceFast -ankkurien tunnistusratkaisulla. Tunnista yksittäiset kiinnikkeet matkapuhelimella, käy läpi asennusohjeet, tarkista kiinnikkeiden oikea asennus ja kirjaa asennuksen laatu.

Energia ja teollisuus alan sovellukset

Olipa sitten kyse kaivostyöstä tai laivanrakennuksesta, voit alentaa kalustosi kokonaiskustannuksia koko sen elinkaaren aikana kokonaisvaltaisilla projektiratkaisuilla, jotka kattavat ohjelmistot, laitteet ja palvelut.

Tutustu kokonaisvaltaisiin projektiratkaisuihin

Lisää turvallisuutta

Koska haluamme auttaa teitä vähentämään onnettomuuksien ja tapaturmien riskiä työmailla, investoimme voimakkaasti turvallisuusteknologioihin – työkalupohjaisista pölynhallintaratkaisuista koulutukseen ja työntekijöiden sertifiointien seurantaan.

Tutustu turvallisuusratkaisuihin

Hallitse kustannuksia

Helpota taloussuunnittelua ja hallintoa Hiltin Työkalupalvelun avulla. Maksat kiinteän kuukausimaksun, joka kattaa kaikki työkalusi, mukaan lukien niiden huollot ja korjauskulut.

Tutustu Hiltin Työkalupalveluun

Jaa