Digitaaliset mittausratkaisut

Helpompaan, nopeampaan ja tarkempaan mittaustyöhön

Oletko turhautunut rakennusten perinteisiin, hitaisiin mittausratkaisuihin? Oletko kyllästynyt heikkolaatuisten tietojen aiheuttamiin virheisiin? Haluatko siirtyä digitaalisiin ratkaisuihin, mutta sinua huolettavat takymetrien kustannukset ja käytön monimutkaisuus? Tai ehkä olet kyllästynyt maksamaan toisille yrityksille suuria summia mittaustöiden teettämisestä. Hiltillä rakennusten mittaamisjärjestelmät ovat käyttäjäystävällisiä ja ne suunniteltu työntekijöitä ajatellen. Ne yhdistävät intuitiivisen ohjelmiston sekä kestävät, tabletilta hallittavat työkalut, jotka helpottavat tietojen jakamista suunnittelutoimistoltasi työmaalle. Mittaustyöstä tulee nopeampaa ja tarkempaa ja sen dokumentointi on helpompaa kuin koskaan.

Loading

Tehostettua suunnittelua

Tuo digitaalinen suorituskyky toimistoon

Digitaaliseen rakennusmittaamiseen siirtyminen saattaa tuntua pelottavalta, mutta Hiltin helppokäyttöisen PROFIS Layout Office -suunnitteluohjelmiston avulla BIM-datan valmistelu työmaalle on helpompaa kuin koskaan. Helpota suunnittelun työnkulkua, vähennä pisteiden valmisteluja ja anna muiden kuin insinöörien tuoda uusimmat arkkitehti- tai suunnittelutiedostot BIM-mallista. Tee sitten tarvittavat muutokset ennen tiedostojen viemistä PLC-tabletille.

TEHOKAS TYÖMAA-OHJELMISTO

Nauti intuitiivisesta mittaustyöstä työmaalla tabletin ohjaamana

Työmaan työntekijät voivat ladata tarvittavat tiedostot BIM-mallista suoraan kestävälle PLC-tabletille ja aloittaa ohjatun mittaustyön PLT 300-mittalaitteella. Tämä kehittynyt mittaustyökalu toimii Hiltin intuitiivisella Hilti Construction Layout -ohjelmistolla, jolla voidaan tehdä lukuisa määrä erilaisia mittaus- ja asemointitehtäviä - muottitöistä ja ankkuripulttien paikkojen määrittämisestä kaltevuuksien ja rakennuksen sisäseinien asetteluun - nopeammin ja tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin.

LASERNOPEA ASETTELU

Nopeampi ja tarkempi mittaustyö yhden henkilön toimesta

Perinteisellä menetelmällä kaksi kokenutta työntekijää määrittää noin 150 mittapistettä päivässä. PLT 300-työkalua käyttämällä määrä nousee 500:een ja tällöin vain yhden henkilön työpanoksella. Itsetasauksen ja automaattisen asemoinnin ansiosta kokemattomatkin työntekijät voivat määrittää 2D- ja 3D -sijainnit nopeasti. Tiedot siirtyvät tarkasti tabletille eikä kallita virheitä pääse syntymään. Hiltin robottitakymetrit on suunniteltu sekä keskipitkälle että pitkälle kantamalle ja ne mahdollistavat nopean ja tarkan mittauksen työmaan vaiheesta riippumatta. 

ota kalustosi hallintaan

Mitä laitteita sinulla on? Kuka niitä käyttää ja missä? Ovatko työkalusi huollon tai kalibroinnin tarpeessa? Täytyykö sinun päivittää koulutusta tai sertifikaatteja? Kaikki nämä tärkeät tiedot löytyvät ON!Trackin, rakennusteollisuudelle suunnitellun kalustonhallintajärjestelmän avulla.

Lue lisää

Hiltin insinöörit apuna

Tee yhteistyötä Hiltin kanssa hyödyntääksesi asiantuntijatukea projektin kaikissa vaiheissa suunnittelusta asennukseen ja rakennusten hallintaan. Tarjoamme kaikkea asiantuntijaneuvonnasta ja akkreditoidusta koulutuksesta paikan päällä suoritettaviin testauksiin ja insinöörilausuntoihin - auttaaksemme sinua löytämään tarvitsemasi hyväksytyt ratkaisut. 

Ota yhteyttä

Jaa