POIKKEUSAUKIOLOAJATJuhannuksen aukioloajatTarkista aukioloaikamme

Digitaaliset suunnittelutyökalut

Takymetreja intuitiiviseen lattioihin, seiniin tai kattoihin kohdistuvaan pisteiden merkitsemiseen ja rakennussuunnitteluun sekä ulko- että sisätiloissa

Takymetreja intuitiiviseen lattioihin, seiniin tai kattoihin kohdistuvaan pisteiden merkitsemiseen ja rakennussuunnitteluun sekä ulko- että sisätiloissa
PLT 400-2 Rakentamisen suunnitteluväline Monipuolinen ja helppokäyttöinen rakentamisen suunnitteliväline yhden henkilön käyttöön, 2" kulman mittaustarkkuudella ja laajennetulla etäisyydellä, minkä ansiosta merkinnät onnistuvat nopeammin työmaalla

Rakennusalan mittatyökalut on suunniteltu yksinkertaisiksi ja nopeiksi

Uudet kehittyneet mittaratkaisumme nopeuttavat työskentelyä työmaalla

Ymmärrämme, että rakennustyömaan tuottavuuden parantaminen voi olla haastavaa. Siksi uusi PLT 300 rakennusalan mittatyökalumme ja PLC 400 -tablettimme on suunniteltu tarjoamaan sinulle tarvitsemaasi nopeutta ja tarkkuutta. 

Yksinkertainen 

PLT 300:ssa on ±5º:n itsevaaitusominaisuus, joten manuaalista tasausta ei enää tarvita. Käynnistä vain työkalu, ja se vaaittaa itsensä automaattisesti! Työkalun automaattinen asemointiominaisuus tekee työkalun asemoinnista mahdollisimman yksinkertaista. Lisäksi PLT 300 -työkalussa on vihreä laser, joka parantaa mittauksen näkyvyyttä valoisassa ympäristössä. 

Säästää aikaa 

PLT 300:ssa on ainutlaatuinen tabletin ja ohjelmiston yhdistelmä, jonka avulla yksi käyttäjä voi suorittaa yli neljä kertaa enemmän mittapisteitä päivässä (jopa 500) kuin kahden hengen tiimi perinteisin mittausmenetelmin. 

Tietomallista työmaalle 

PLT 300 auttaa tuomaan BIM suunnitelmat työmaalla käytäntöön integroimalla suunnitelmat vakiotiedostomuotoihin kuten DWG, DXF ja CSV, joita tukevat esimerkiksi Revit-, Auto CAD-, Navisworks-, Tekla-ohjelmat ja monet muut. Yksinkertainen käyttöliittymä tarjoaa kaiken tarvitsemasi yhdellä näytöllä aina 3D-näkymästä linjojen ja jopa risteyskohtien, kulmien ja muiden kohteiden luomiseen ilman tietojen valmistelua.

Saman PLT 300 -työkalun avulla voit siirtää nämä todelliset mittapisteet tai rakennuksen tiedot takaisin tietomalliin, mikä takaa läpinäkyvän työnkulun.

KATSO, KUINKA RAKENNUSALAN MITTATYÖKALUMME TOIMIVAT

TIETOMALLISTA TYÖMAALLE PLT 300:N AVULLA

TÄYDELLINEN RATKAISU KEHITTYNEESEEN MITTAAMISEEN

Advanced layout tools portfolio on jobsite indoor
POS 15, POS 18, POS 180, POS 150, PLT 300

PLT 300 Mittatyökalu

Helppokäyttöinen, itsetasaava, yhden henkilön käytettävä mittatyökalu rakennustyömaalle.

Osta nyt
Hilti PLC 400 tablet

Rakennusalalle suunniteltu mittausohjelmisto

Auttaa sinua tekemään suunnitelmia mittaustaidoista riippumatta.

Osta nyt
Hilti construction layout software

Mittausohjelmisto toimistokäyttöön

Suunnittele mittapisteet helposti myös ilman vankkaa suunnittelukokemusta, CAD-suunnitteluohjelman avulla tai ilman – Hilti PROFIS Layout Office-, PROFIS Field Points- ja Point Creator -laajennuksien avulla.

Osta nyt

PYYDÄ YHTEYDENOTTOA