Laadukkaat tekniset ratkaisut monimutkaisimpiinkin projekteihin

Lisää rakentamisen ja suunnittelun tehokkuutta

Laadukkaat tekniset ratkaisut monimutkaisimpiinkin projekteihin

Monimutkaisten rakennusprojektien laadukkaiden teknisten ratkaisujen laatiminen ja dokumentointi voi olla haasteellista. Yhteistyössä Hiltin kanssa saat selkeitä ja asiantuntevia neuvoja sekä pääset helposti käsiksi olennaisiin teknisiin tuotetietoihin ja -ratkaisuihin, jotka on suunniteltu täyttämään projektisi turvallisuutta, tarkkuutta, kustannustehokkuutta ja laatua koskevat vaatimukset.

Tuki ja tekninen kirjallisuus

Kokeneet insinöörimme auttavat projektin koko elinkaaren ajan – suunnittelusta asennukseen ja rakennusten hallintaan. Hilti suunnittelupalvelut auttavat räätälöityjen ratkaisujen laadinnassa ja työmaalla asiantuntijamme tarjoavat teknistä neuvontaa. Tekninen dokumentaatio on löydettävissä verkkosivuiltamme tai voit tutustua teknisiin aiheisiin blogissamme tai Ask Hiltissä.

Insinöörit auttavat Tekninen kirjasto Insinöörikoulutukset Ask Hilti Ota yhteyttä Hilti-insinööriisi

Suunnitteluohjelmisto ja -palvelut

Suunnitteletpa ankkureita betoniin tai LVIS-asennuksia, suunnittelu- ja mallinnusohjelmistomme auttaa tekemään rakennusprojekteistasi helpompia, turvallisempia ja tuottavampia. Suunnittelun tueksi tarjoamamme palvelut vaihtelevat insinöörilausunnoista työmaalla suoritettavaan vetokoepalveluun.

Profis Engineering -suunnitteluohjelmisto Tietomallinnuspalvelut Insinöörilausunnot Suunnittelupalvelut tekniikkakannatuksiin BIM/CAD -kirjastot Tekniset palvelut

Jatkuva ammatillinen kehittyminen

Pysy ajan tasalla muuttuvista suunnittelumenetelmistä ja alan standardeista osallistumalla ajankohtaisiin koulutuksiimme, jotka on suunniteltu työskentelysi tuottavuutta silmällä pitäen. Tarjoamme myös webinaareja teknisistä aiheista, kuten esimerkiksi kannatusten- ja jälkikiinnitysten suunnittelusta sekä palokatkoista. 

Ilmoittaudu Palokatkokoulutukseen Webinaarit

Teknisten ratkaisujen suunnittelu

Innovaatiot ohjaavat teknologioitamme, ohjelmistojamme ja palveluitamme. Hiltillä on omat tutkimus- ja kehityskeskukset Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa, ja teemme maailmanlaajuisesti tiivistä yhteistyötä kumppaniemme kanssa kehittääksemme ratkaisuja, jotka auttavat täyttämään ja ylittämään viimeisimmät alan vaatimukset. Tarvitsetko apua Hiltin tuotteiden teknisissä määrittelyssä? Tärkeimmät tuotetiedot, kuten tekniset oppaat, hyväksynnät, testiraportit, määritystekstit ja BIM/CAD -kirjastot, löytyvät nopeasti verkkosivuiltamme.

Ankkurointijärjestelmät Jälkiasenteiset harjaterästartunnat Palontorjunta Modulaariset kannatusjärjestelmät

Toimialakohtaiset ratkaisut

Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja kaikkiin eri rakennusalan sovelluksiin. Autamme pitämään projektisi tuottavina aina jokapäiväisistä pienremonteista energiateollisuuden tarpeisiin. Lue aiheesta lisää: 

Energia ja teollisuus Rakentamisen toimiala LVIS-toimiala Arkkitehdeille Hoivarakentaminen Data centerit Julkisivut

Mobiilisovellukset ja ohjelmistoratkaisut

Haluatko tehdä rakennusprojekteistasi helpompia, turvallisempia ja tuottavampia? Paranna työskentelytapojasi automatisoimalla monimutkaiset laskelmat ja minimoimalla yksityiskohtaisen teknisen osaamisen tarpeesi. 

Tee projekteistasi turvallisempia poistamalla manuaaliset tiedonsiirrot ja mahdolliset virheet. Toimita parempia projekteja BIM-suunnittelun avulla ja säästä aikaa työmaalla. Pilvipohjaisten sovellusten avulla voit parantaa projektitiimin yhteistyötä ja käyttää projektitietoja reaaliajassa. 

Hiltin suunnitteluohjelmistot, sovellukset ja BIM-ratkaisut perustuvat testattuihin ja hyväksyttyihin Hilti-teknologioihin, kansainvälisiin säännöksiin ja Hilti-suunnittelumenetelmiin, jotka varmistavat, että suunnitelmasi ovat aina turvallisia ja luotettavia.

Tutustu Hilti-sovelluksiin Ohjelmistoratkaisut

Jaa