Hilti yhteistyössä vuokraamoiden kanssa

Emme vuokraa, me autamme teitä vuokraamaan

We don't hire, we help you hire

60 VUODEN YHTEISTYÖ VUOKRAAMOIDEN KANSSA

Me Hiltillä ymmärrämme yhteistyösuhteen tärkeyden työkaluja vuokraaviin asiakkaisiimme

INNOVAATIOITA TYÖKALUVUOKRAAMOILLE

Tiivis yhteistyömme työkaluja vuokraavien yritysten kanssa on jatkunut jo 60 vuotta. Työkalujen vuokraaminen tehostaa työmaiden toimintaa, koska on monia syitä, miksi laitteen vuokraus on järkevää loppukäyttäjälle. Kuten esimerkiksi erikoissovellukset, kysyntäpiikit, aikataulut yms. Laitteiston vuokraus tietyksi ajaksi voi olla kustannustehokkaampaa kuin saman laitteen ostaminen omaksi.

Me Hiltillä ymmärrämme laadun, luotettavuuden ja turvallisuuden tärkeyden liiketoimintasi kannalta. Olipa projektisi pieni tai suuri, tarjoamme tarpeisiisi sopivia innovatiivisia työkaluja.

Vuokraamotoimintaan erikoistuneet Account Managerimme antavat opastusta ja koulutusta tuotteisiin, sovelluksiin ja työturvallisuuteen liittyvissä asioissa. Innovatiiviset palvelumme sekä huipputeknologia yhdessä Hiltin Huoltopalvelun kanssa tarjoavat ratkaisuja, joilla parannat laitteiden saatavuutta, saavutat kustannussäästöjä ja kasvatat tuottoja.

 

Koko maan kattava asiantuntijoiden verkosto

Please enter alternative text here (optional)

Hiltin Tool Hire Specialisteilla on käytössään uusimmat CRM-järjestelmät, jotka antavat meille mahdollisuuden ymmärtää konevuokrausalan tarpeet.

Työkalujen vuokrausasiantuntijamme tarjoavat räätälöityjä ratkaisuja, jotka luovat kysyntää vuokrauskumppaneidemme palveluille sisäisesti ja ulkoisesti. Tämän palvelun tukena ovat kattava koulutus, tuote-esittelyt, huollon tuki ja opastus. Lisäksi tiimimme tukee asiakastapahtumia esittelyautoillamme, joka sisältävät monipuolisesti erilaisia työkaluja.

• Käymme yli 300 toimipisteessä kuukausittain.

• Suoramyyntiorganisaatiomme pystyvät luomaan asiakasvirtaa vuokraamopisteisiin

• Asiakastilaisuuksienne tukena ovat erityissuunnitellut pakettiautomme, joiden avulla voimme tarjota korkeatasoista koulutusta.

Please enter alternative text here (optional)
Parasta mahdollista palvelua Hiltin huollosta.
  • Moderni huoltokeskus Vantaalla toimii tuotantotehtaan tavoin tuottavuuden parantamiseksi.
  • Erikoistuneet teknikot ja työkalutyypittäin segmentoidut laitteet työkalujen nopeaan kokoamiseen ja purkamiseen.
  • Vuonna 2016 huolsimme 36 000 työkalua keskimäärin 3 päivässä. Kosketusnäyttötekniikkaan perustuvat ohjelmistot, jotka tuottavat nopean diagnoosin sekä automatisoidut varaosaennusteet ja -toimitukset.

Lue lisää

Jaa