TIETOMALLINNUS (BIM)

Hiltin BIM-/CAD-kirjaston käyttäminen

Hilti BIM/CAD library

BIM-tietomallinnus – muuttaa projektien suunnittelun ja hallinnoinnin. Kyseessä ei ole vain 3D-suunnitteluohjelmisto, vaan prosessi, joka helpottaa yhteistyön tekemistä laajoissa projektitiimeissä. Ota kokonaisvaltaiset ratkaisut työskentelynkulkuun käyttöön rakennusprojekteissasi integroitujen digitaalisten BIM-työkalujen ja suunnittelupalvelujen kanssa.
 

BIM MUUTTAA RAKENNUSTEOLLISUUTTA

BIM tarjoaa seuraavat mahdollisuudet:

Virheiden ja kustannuksien vähentäminen
Havaitse mahdolliset ristiriidat 2D- ja 3D-tiedoissa ja varmista projektin tarkkuus.

Yhteistyön nopeuttaminen pilvipalvelussa
Lisää yhteistyötä ja estä virheet jakamalla suunnitelmat reaaliajassa. Säästä aikaa kokouksissa tai sähköpostikeskusteluissa ja auta eri alojen insinöörejä tarkistamaan ristiriidat ennen siirtymistä työmaalle.

Laajemman suunnitteluympäristön hyödyntäminen
Hilti BIM/CAD -kirjastojen avulla voit helposti liittää 3D-kohteita suoraan AutoCAD®-, Revit®- ja Tekla Structure -ohjelmiin – näin voit hyödyntää yksityiskohtaisia Hilti-sovellussuunnitelmia projektisi suunnittelussa.
 

HILTI BIM/CAD -KIRJASTO

Integroi Hiltin ratkaisut suoraan AutoCAD®-, Revit®- ja Tekla Structure -ohjelmiin

Hiltin BIM/CAD-kirjaston avulla voit koota kattavan Hilti-tuotekirjaston 3D- ja 2D BIM/CAD -kohteina – voit integroida kaiken suoraan johtaviin rakennussuunnitteluohjelmiin, kuten AutoCAD®-, Revit®- ja Tekla Structure -sovelluksiin. Kyseessä on enemmän kuin pelkkä kirjastojen kirjasto. Sen avulla voit valita, missä maassa haluat suunnitella ja työskennellä, ja varmistat näin vaatimustenmukaisuuden maailmanlaajuisesti.

Hilti tuo tuotteensa myös suoraan suunnittelijoiden työpöydille ProdLib-palvelun kautta. CAD-ohjelmilla toimivasta tuotekirjastosta löytyy muun muassa palokatkotuotteet, kiila-ankkurit ja betoniruuvit. ProdLib-palvelun ja tuotekirjastojen lataaminen ja käyttö on täysin maksutonta.

Tutustu Hiltin BIM/CAD-kirjaston ominaisuuksiin:

  • Hae kohdetta nimen tai kohdetyypin perusteella – voit hakea esimerkiksi ankkureita, palokatkojärjestelmiä, modulaarisia kannakointijärjestelmiä jne.
  • Valitse, haluatko 2D- tai 3D-mallin – kaikki kohteet sisältävät yksityiskohtaiset tekniset tiedot, kuten koon, materiaalin, Hilti-kohdenumerot, materiaalitiedot jne.
  • Liitä kohde suoraan suunnitelmaasi
  • Vie tuotemalli kirjastoosi ja säästä se myöhempää käyttöä varten

 

HILTIN BIM/CAD-KOHTEIDEN KÄYTTÄMINEN

Lataa Hiltin BIM/CAD-kohteisiin kirjastostamme tai lataa Hiltin kohteita muilla BIM-ohjelmistojärjestelmillä, kuten:

Avaa Hilti BIM/CAD -kirjasto

KYSY INSINÖÖRILTÄ

NBS National BIM Library

Käytä Hilti Revit-perheitä NBS:n kansallisesta BIM-kirjastosta. Tämä auttaa sinua yhdistämään Revit-mallisi tuotteen teknisiin tietoihin.

NBS BIM Library

Prodlib

Käytä yksityiskohtaisia Hilti-objekteja dwg-, dxf- ja pdf-muodossa.

Hilti ProdLib

TEKLA WAREHOUSE

Käytä Hiltin ankkureita ja valukiskoja sekä niiden teknisiä tietoja Tekla Warehouse -ohjelmassa. Voit käyttää BIM-kohteita Tekla Structure -suunnitteluohjelmassa.

Lue lisää

AUTOCAD

Käytä Hiltin kohteita AutoCAD® 2012 -ohjelmalla tai jollakin AutoCAD® 2013 -suunnitteluohjelmista, kuten Architecture, Civil, MEP tai Mechanical. Käy Autodesk Exchange -sovelluksissa.

Lue lisää

REVIT

Käytä BIM-kohteita viemällä ne Hiltin BIM/CAD-kirjastosta Revit®-ohjelmaan

Lue lisää

BIMOBJECT.COM

Liitä Hiltin BIM/CAD- palokatko-, modulaariset kannakointijärjestelmä-, ankkuri- ja valukiskokohteet suoraan osoitteesta bimobject.com Autodesk Revit®- ja Graphisoft Archicad -ohjelmaan. Voit myös säätää kohteen kokoa ja pituutta näytöllä.

Lue lisää

HILTI INSINÖÖRIPALVELUIDEN SUUNNITTELUPALVELUT

Jos haluat apua suunnitteluun, ota yhteyttä paikalliseen Hilti-tiimiin

Jaa