Hilti-App

Vaivatonta kaluston hallintaa

Hilti tarjoaa laajan valikoiman mobiilisovelluksia työmaan tarpeisiin. Sinulla on välitön pääsy Hiltin tuotteisiin ja palveluihin. Kaikki Hiltin mobiilisovellukset on ladattavissa Googlen ja Applen sovelluskaupoista. Tutustu alla kaikkiin sovelluksiimme.

Hilti Mobile -Sovellus

Hilti Mobile App

Hilti Mobile -sovellus tuo Hiltin verkkosivun ja -kaupan kaikki ominaisuudet suoraan puhelimeesi. 

Google Play App Store

Menekkilaskuri

Hilti Menekkilaskuri

Hiltin menekkilaskurilla voit selvittää tarkalleen, paljonko kemiallista ankkurointimassaa tarvitset kiinnityksiisi ja säästää massaa. Saatavilla ilmaiseksi sovelluskaupasta.

Google Play App Store

Documentation Manager -sovellus

Kolme helppoa vaihetta palokatkojen korkealuokkaiseen dokumentointiin.

Lue lisää

HILTI ON!TRACK

Hilti On!Track

Mitä laitteita sinulla on? Kuka niitä käyttää? Missä paikassa ja miten pitkään niitä on käytetty? Ovatko työkalusi huollon tai kalibroinnin tarpeessa? Täytyykö sinun päivittää henkilöstön koulutusta tai sertifikaatteja? Kaikki nämä tärkeät tiedot saat nopeasti mobiililaitteellesi tai tietokoneellesi Hilti ON!Trackin, rakennusteollisuudelle suunnitellun kalustonhallintajärjestelmän avulla.

Lue lisää

Kiskovalitsin

Kiskovalitsin

Modulaariseen kannakointijärjestelmään tarvittavien Hilti-tuotteiden suunnittelu, laskenta ja tilaus. Putkien, ilmakanavien ja kaapelihyllyjen työmaa-asennusten konfigurointi tai omien kokoonpanojen suunnittelu.

Lue lisää