OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt
Hilti

Kohokohdat

Kattava ratkaisu rakenteellisten liitosten suunnitteluun

Säästät tutkimuksessa tunteja, kun ohjelmisto päivittää automaattisesti uusimmat versiot kansainvälisistä koodeista ja hyväksynnöistä, kuten seuraavista: ACI, CSA, Eurokoodi, Australian standardit ja monet muut

Pysyttele automaattisesti ajan tasalla uusimmista kansainvälisistä koodeista ja hyväksynnöistä

PROFIS Engineering Standard antaa vapaan pääsyn kaikkiin sovellusmoduuleihin. Voit luoda yksityiskohtaisia, vaiheittaisia laskenta- ja suunnitteluraportteja (mukaan lukien tasolevyn jäykkyystarkistus) jälkiasennettuja tai paikoilleen valettuja ankkureita varten

Maksuton versio saatavana jokapäiväisiin rakenteellisiin liitoksiin

PROFIS Engineering Premium -ohjelmistossa voit suunnitella CBFEM (Component-based Finite Element Method) -menetelmällä koko tasolevyn kiinnityksen, mukaan lukien laskelmat ankkureita, jäykisteitä, hitsisaumoja, profiileja ja betonia varten

Tuo tietoja rakenneanalyysiohjelmistosta sekä vie BIM:ään ja CAD:hen

Voit laskea helposti t-liitokset, limitysjatkoset ja leikkaustappien kuormat muutamalla napsautuksella ja käyttää betonien välistä moduulia tehokkaisiin, yleisten suunnittelumenetelmien mukaisiin suunnitelmiin (Eurocode 2, TR069, ACI ja monet muut)

Optimoidut teräskatemallit uudella Diaphragm Design -moduulilla

PROFIS Engineering Standard antaa vapaan pääsyn kaikkiin sovellusmoduuleihin. Voit luoda yksityiskohtaisia, vaiheittaisia laskenta- ja suunnitteluraportteja sekä suunnitella jälkiasennettuja tai paikoilleen valettuja ankkureita

Suunnittelu useilla kiinnitystyypeillä, voit verrata kiinnitysmenetelmiä rinnakkain ja valita parhaan ratkaisun metallikateprojekteihisi uudella Diaphragm Design -moduulilla - auttaa optimoimaan kiinnityskuvioitasi ja säästämään suunnitteluaikaa

Tekniset tiedot

Dokumentit ja videot

Tarvitsetko apua heti tai työmaalla?

A desktop and laptop computer displaying PROFIS software

PROFIS Engineering -Ohjelmisto

Kokonaisratkaisu liitosten ja kiinnitysten suunnitteluun

PROFIS Engineering -ohjelmisto on käyttäjäystävällinen, pilvipohjainen ohjelmisto, joka tekee rakenteellisten liitosten suunnittelusta ja analysoinnista nopeampaa ja helpompaa kuin koskaan.

Ei ainoastaan ankkureille vaan PROFIS suunnittelee, laskee ja analysoi useita eri kiinnityksiä, kuten terästä betoniin, betonia betoniin ja terästä muuraukseen sekä kokonaisia kaide- ja pohjalevyratkaisuja, jotka ovat luotettavampia, kustannustehokkaampia ja vaatimusten mukaisia. Ohjelmistoon kuuluu myös sovelluskohtaisia suunnittelukoulutuksia, joiden avulla voit hyödyntää PROFIS Engineeringin koko potentiaalin.

KOKEILE PROFIS ENGINEERING PREMIUMIA ILMAISEKSI 30 PÄIVÄN AJAN*

*Kun kokeilujaksosi on päättynyt, saat käyttöösi STANDARD version ilmaiseksi.

MITÄ PROFIS ENGINEERING MAHDOLLISTAA YRITYKSESSÄSI?

Vaatimustenmukaisuus

Saa mielenrauha tietäen, että suunnitelmasi täyttää automaattisesti paikalliset määräykset ja hyväksynnät. Johtavana ankkurivalmistajana säännöstöjen tulkitseminen ja niiden saaminen toimimaan on tärkein tavoitteemme.

Tarkkuutta työskentelyyn

Manuaaliset virheet merkitsevät kallista lisätyötä. Tee oikein ensimmäisellä kerralla tuomalla kuormitustiedot rakenneanalyysiohjelmista, käsittelemällä useita kuormitusyhdistelmiä samanaikaisesti ja rakentamalla tarkkoja BIM/CAD-malleja.

Säästää aikaa

Käytä mallipohjia suunnitellaksesi liitoksia vain minuuteissa. Älä tuhlaa aikaa tutkimiseen - anna PROFISin määrittää ankkurit sen sijaan. Nopeuta viestintää antamalla koko tiimillesi pääsy uusimpaan tiedostoon pilvipalvelussa.

Tehokasta oppimista

Olitpa sitten kokenut tai vastavalmistunut insinööri, teknisen koulutuksemme (sovelluksen perusteet ja edistyneemmät moduulit) avulla voit tehdä nopeita ja vaatimustenmukaisia suunnitelmia.

A worker fixing a baseplate to a concrete floor

Ankkurointi betoniin

Monimutkaisten ja päivittäisten rakenteellisten pohjalevyliitosten suunnittelu

Käytä esiasetettuja malleja betonikiinnityksien, kuten pohjalevyjen, ankkureiden, hitsausliitosten ja jäykisteiden suunnitteluun nopeasti ja tarkasti. Voit yhdellä napsautuksella analysoida pohjalevyjä CBFEM-menetelmällä ja suorittaa jäykkyystestit selvittääksesi tulisiko suunnittelua tai kuormia mukauttaa. Optimoi kiinnityspisteet ja suorita jännitys- ja rasitustarkastukset - PROFIS ottaa huomioon käytetyt kuormat, kuten seismiset ja väsyttävät kuormat, ja löytää taloudellisia ratkaisuja murtumisen välttämiseksi käyttämällä lisäraudoitusta. Älykäs pohjalevysuunnittelu yksinkertaistaa suunnitteluprosessia entisestään.

Luo räätälöity raportti, joka sisältää koodiviitteet, laskelmat, tuotetiedot ja kuvat.

A worker installing a steel rebar in a concrete wall

Betoni-betoni liitos: Jälkiasenteinen harjateräs

Kaikki mitä tarvitset jälkiasenteisten harjaterässovellusten suunnitteluun

Lisää tai jatka betonielementtejä riippumatta siitä, työskenteletkö olemassa olevien harjaterästen parissa tai ilman olemassa olevaa raudoitusta. Ratkaise betonirakenteiden liitokset ja liitoskohdat, tarkista sitten leikkauskestävyys vanhan ja uuden betonin rajapinnassa.

Pitääkö jälkiasenteisen harjaterässuunnitelmasi asettelua tai geometriaa mukauttaa? PROFIS-ohjelman avulla voit helposti räätälöidä halkaisijan, upotussyvyyden ja etäisyysparametrit sekä olemassa olevan betonin kuin uuden betonin osalta.

A close up of shear connectors above a concrete case

Betoni-betoni liitos: Rakenteen vahvistaminen

Mitoita betonirakenteen vahvistaminen ja jälkiasenteiset leikkausvaarnat

PROFIS-ohjelmalla voit mitoittaa jälkiasenteiset leikkausvaarnat ja tarkistaa betonivalun rajapinnan eri ajankohtina. Määritä, onko mallissasi reunat vai onko se symmetrinen, määritä sitten eri alueet, joilla leikkaus vaikuttaa. Intuitiiviset 3D-grafiikat näyttävät miten jännitykset vaihtelevat koko liitoksessa, joten tiedät suunnitelmiesi olevan kunnossa.

Oletko valmis asennukseen? PROFIS on jo säästänyt aikaa optimoimalla asettelun.

A worker fixing a baseplate to a brick wall

Ankkurointi muurattuun rakenteeseen

Suunnittele kiinnitykset muuraukseen tuottavammin ja tarkemmin

PROFIS Engineering -ohjelmisto auttaa sinua suunnittelemaan pohjalevyliitoksia muurattuun rakenteeseen hyväksyttyjä ankkureita käyttäen. Säästät aikaa intuitiivisilla sisäänrakennetuilla mallipohjilla, jotka yhdistävät toteutusolosuhteet sallittuihin veto- ja leikkauskuormiin ottaen samalla huomioon kuorman vähennykset ja geometriavaatimukset.

Valitse useista eri kokoisista ja tyyppisistä tiili- tai betonimuurauselementeistä, säädä niiden asettelua ja määritä, onko laastia mukana. Voit jopa luoda omia mallipohjia lyhentääksesi samankaltaisten projektien suunnitteluaikaa.

A Hilti drill fixing a handrail to a wall

Kaidekiinnitykset

Suunnittele tasanteiden, parvekkeiden ja portaiden täydelliset liitokset

PROFIS ei ota huomioon vain vaatimuksia ja määräyksiä kaiteen liitoksia suunnitellessaan - se määrittää kaiteeseen kohdistuvat kuormat käyttötavan, tuuliolosuhteiden ja muiden tekijöiden mukaan. Sen jälkeen ohjelma suorittaa vakaustarkastelun.

Muutamassa minuutissa luot kokonaiset hitsisuunnitelmat, jotka perustuvat paksuuteen, hitsityyppiin ja materiaaliin. Teräskustannusten vähentämiseksi PROFIS ehdottaa, missä kohdin muovia voidaan sisällyttää suunnitteluun, jotta kaide- ja pylväsprofiilit olisivat ohuempia, mutta silti määräysten mukaisia.

ALOITA ILMAINEN KOKEILUSI

Kirjaudu sisään tai luo tili aloittaaksesi.