Tensile test apparatus for Hilti on-site concrete anchor testing service

Ankkureiden vetokoepalvelu

Anna Hiltin testata kiinnityksen kapasiteetti tai tarkistaa, onko ankkurit asennettu oikein

Puuttuuko teknisestä datasta ankkurin kuormitustiedot pohjamateriaalissa, joka teillä on käytössä? Tarvitsetko kiinnikkeiden asennuksen laadun tarkastusta ja dokumentointia? Työmaalla toteutettava Hiltin ankkureiden vetokoepalvelu on ratkaisu.

Rakennesuunnittelijana sinulla ei välttämättä ole käytettävissäsi tarpeeksi tietoa jälkiasennetun ankkurin lujuuden määrittämiseen, jotta voisit laatia turvallisen, tehokkaan ja kustannustehokkaan suunnitelman. Hyväksyntäasiakirjat tai tekniset käsikirjat eivät välttämättä kata käytössä olevaa pohjamateriaalia. Tarve ilmenee todennäköisimmin työskenneltäessä korjauskohteissa, joissa pohjamateriaalina on vanha, mahdollisesti vaurioitunut betoni tai tiili, mutta se on mahdollinen myös muun muassa luonnonkiven ja huokoisten materiaalien yhteydessä.

Urakoitsijana sinun on ehkä huolehdittava jälkiasennettujen ankkureiden tai harjaterästen koekuormituksesta, jotta voit dokumentoida asennuksen laadun esimerkiksi rakennesuunnittelijalle tai tilaajalle.

Molemmissa tapauksissa Hilti tarjoaa ankkureiden testauspalveluita työmaille.

Insinöörimme sekä sertifioidut palveluntuottajat työskentelevät kanssasi työmaalla ja toimittavat lopuksi PDF-muotoisen testiraportin, joka sisältää tiedot testatuista ankkureista. Pyynnöstä toimitamme myös arviointiraportin, joka sisältää laskennallisen lujuuden tai laadullisen arvioinnin. Molemmat noudattavat virallisia suosituksia. Yhden tai useamman tuotteen työmaatestaus ei syystä riippumatta voi koskaan:

  • Korvata hyväksyntäasiakirjaa
  • Kumota jo olemassa olevaa hyväksyntäasiakirjaa
  • Määrittää vertailun avulla, mikä tuote on ”paras”
  • Korvata huolellista ankkuroinnin suunnittelua

Mitkä työmaalla suoritettavat testit ovat saatavilla?

On-site masonry/concrete anchor testing equipment with wireless data transfer to a smartphone

Kiinnityksen lujuuden määritys

Jos sinun on rakennesuunnittelijana määriteltävä ankkurointeja, palvelu voi helpottaa oikean kiinnikkeen suunnittelua standardista poikkeavissa tapauksissa. Voit luottaa siihen, että määrittämäsi ankkuri tarjoaa tarvittavan suorituskyvyn kohteen pohjamateriaalissa.
 
Tämä on tarpeen, kun:
  • Sinun on määritettävä ankkurin lujuus tietyssä tuntemattomassa tai ei-standardin mukaisessa pohjamateriaalissa
Kiinnikkeiden lujuuden yksityiskohtainen testaus
On-site anchor testing equipment with wireless data transfer to a smartphone being used in a concrete floor slab

Asennuksen laadun varmentaminen

Urakoitsijana voit palvelun avulla saada testaustiedot ja dokumentoinnin hidastamatta työmaan edistymistä. Toimittamamme testiraportti on suunniteltu valvojille, tilaajille ja suunnittelijoille esitettäväksi.
 
Tämä on tarpeen, kun:
  • Tarvitset jälkiasennettujen ankkureiden tai harjaterästen asennuksen laadun dokumentointia
Kiinnikkeiden asennuksen laadun yksityiskohtainen testaus

Miksi valita Hiltin vetokoepalvelu?

Tarkkojen ja kattavien, digitaalisesti siirrettävien testitulosten avulla voidaan välttää käsin tehtävän testitulosten kirjaamisen hidas ja virhealtis vaihe.

Hiltin ankkureiden testauksen uusimman sukupolven laitteet siirtävät lukemat ja kuormitukset suoraan analyysiohjelmistoon, jolloin inhimillisten virheiden määrä vähenee.

Hilti on kehittänyt täsmällisen ja järjestelmällisen menetelmän ankkureiden testaukseen, jonka toteuttavat koulutetut palveluntuottajat.

Yhdistelmän ansiosta voidaan välttää yleisimmät testauksen sudenkuopat.

Hiltin testausvälineistö kattaa kaikki sovellukset 180 kN:n saakka

Hilti tarjoaa kiinnikkeet kaikkiin mahdollisiin sovelluksiin, minkä lisäksi tarjoamme ankkureiden testausta tavalliseen rakentamiseen sekä erikoissuunnitteluun. 

Määräysten soveltaminen testitulosten arvioinnissa

Missä tahansa projektisi sijaitseekin, tekninen tukemme auttaa noudattamaan paikallisia sääntöjä ja rakennusmääräyksiä. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä kenttäinsinööriin tai Account Manageriin.

Ratkaisevaa on se, että sinä saat perustan tehokkaaseen suunnitteluun sekä validoidun ja dokumentoidun asennuksen laadun.

Haluatko lisätietoja ankkureiden testauksesta työmaalla?

Jaa