OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt
Hilti

Ominaisuudet ja sovellukset

Ominaisuudet
 • Parempi turvallisuus työmaalla – päivittämällä akkukäyttöiseen betonitäryttimeen voit unohtaa virtajohdot betonia tiivistäessä
 • Tasainen lopputulos ja suorituskyky – suunniteltu auttamaan saavuttamaan vertailukelpoisia tuloksia paikallaan olevaan korkeataajuiseen betonitäryttimeen nähden
 • Pitkäkestoiset Nuron-akut – voit lujittaa jopa 5 autollista betonia (37,5 jaardia³) yhdellä B 22-170 -akkuparilla
 • Erinomainen liikkuvuus – kevyempi ja ergonominen reppu minimoivat sekä asennusajan että keskeytykset työskentelyn aikana
 • Erittäin monipuolinen betonitärytin – valittavana 9 eri tärytysosaa (myydään erikseen) tiivistettävän betonin tilavuuden mukaan
Sovellukset
 • Sisäinen betonin tiivistys kansille ja seinille, poistaa jäljelle jääneet ilmakuplat ja parantaa betonin tiheyttä
 • Jalustan ja perustusten lujittaminen
 • Betonin tiivistys esivaletuille pihaelementeille

Tekniset tiedot

Dokumentit ja videot

Tarvitsetko apua heti tai työmaalla?

mies käyttää betoniä vibraattoria

Akkukäyttöiset betonivibrat

Poista ilmakuplat ja paranna betonin lujuutta ilman johtoja tai polttoainetta

Betonin täryttäminen on haastavaa ja kriittistä työtä. Vastavaletussa betonissa on ilmakuplia, ja jos niitä ei heti poisteta, betonin rakenne muuttuu hunajakennomaiseksi, mikä heikentää sen lujuutta ja kestävyyttä sekä aiheuttaa pintavikoja. Tästä syystä on erittäin tärkeää pitää betonivibra käyttövalmiina betonivaluja tehtäessä. Hiltin akkukäyttöisen betonivibran avulla betonista tulee aina korkealaatuista ilman johdollisten tai bensiinikäyttöisten betonivibrojen tuomia hankaluuksia tai toimintahäiriöitä.

Mitä etuja Hiltin betonivibrat tarjoavat?

Akkukäyttöiset betonivibrat koko työmaalla

Enää sinun ei tarvitse olla riippuvainen pistorasioista tai vetää jatkojohtoja rakennustyömaalla – käynnistä vain kone ja ryhdy työhön, vaikkapa rakennustelineellä. Työntekijät voivat aloittaa täryttämisen välittömästi betonin kaadon jälkeen.

Yhdessä toimivat betonivibrat

Kun NCV 4-22- ja NCV 10-22 -betonivibroja käytetään yhdessä, työntekijät voivat käsitellä pieniä ja suuria betonimääriä, jotka kattavat useiden työmaiden tarpeet. Kompaktin rakenteen ansiosta niitä voidaan käyttää rinnakkain myös ahtaissa tiloissa.

Yksi akku

Kaikki betonivibramme toimivat samalla tehokkaalla 22 V Nuron -akulla, joka kattaa kaikki työmaalla tarvitsemasi sovellukset kevyistä raskaisiin.

Turvallisempaan betonin tiivistämiseen

Akkukäyttöisten betonivibrojen ansiosta sinun ei tarvitse enää käsitellä bensiiniä tai hengittää pakokaasuja kuten bensiinikäyttöisillä täryttimillä. Työntekijät hyötyvät myös vähäisemmästä melusaasteesta.

mies käyttää betoniä vibraattoria

Pystyy täryttämään jopa 8 betoniautoa

Akkukäyttöinen reppuratkaisu - vain yksi latauskerta riittää

Jos haluat tiivistää suurempia betonimääriä, kuten kansivaluja, perustuksia, anturoita ym., vaihda pakokaasuttomaan NCV 10-22:een ja käsittele jopa 60 m3 betonia yhdellä latauksella kahdella B22-255-akullamme. Se vastaa lähes kahdeksaa rekkakuormaa!

NCV 10-22:n kevyt, ergonominen reppuratkaisu:  

 • Et tarvitse toista henkilöä auttamaan betonivibran kantamisessa – hyödyllinen työskenneltäessä ahtaissa tai ruuhkaisissa tiloissa ja alhaisemmat työvoimakustannukset 
 • Helpottaa pääsyä vaikeapääsyisiin kohteisiin (kuten rakennustelineille) tai alueille, joissa bensiinikäyttöisen betonivibran käyttö ei ole luvallista 
 • Turvallisempi käyttää sisätiloissa, sillä käyttäjä altistuu vähemmän pakokaasulle, kuumuudelle tai moottorin melulle  
 • Käyttökytkimeen on helppo pääsy hartiahihnasta. Se näyttää selkeästi akun tilan, mikä helpottaa työn suunnittelua 

Moottori työkalun päässä vähentää tärysauvan tärinää, mikä parantaa käyttömukavuutta ja vähentää väsymistä  

mies käyttää betoniä vibraattoria

Joustava kompakti betonivibra

Betonivibrat tiheästi sijoitettuihin raudoituksiin ja pienempiin valuihin

Kompakti, mutta tehokas NCV 4-22 betonivibra on ihanteellinen betonin tiivistämiseen pienissä valuissa. Kapea 28mm pää mahdollistaa helpon pääsyn betonivalun vaikeapääsyisiin kohtiin.

Viisi parasta betonin tärytysvinkkiä tasaisemman ja turvallisemman lopputuloksen takaamiseksi

Valitse työhön sopiva yhdistelmä

Valitse työhösi sopiva betonivibra, tärysauvan pituus ja pään halkaisija. Betonivbran pään tulisi mahtua raudoitusvälin läpi. Pienemmille betonimäärille kompakti betonivibra voi olla tehokkaampi.

Pidä tärytin aina pystysuorassa

Pidä täryttimen pää pystyasennossa, jotta betoni ja kiviaines sekoittuvat tasaisemmin. Vaakasuora liike voi johtaa epätasaiseen tiivistymiseen ja lisätä riskiä, että tärytin tarttuu raudoitukseen.

Ehkäise valusaumojen muodostuminen

Näitä esiintyy, kun vanhemman valukerroksen ja uuden valukerroksen välinen sidos ei ole riittävä. Tämän välttämiseksi työnnä täryttimen pää vähintään 15 cm edelliseen kerrokseen.

Toimi hitaasti ja vakaasti

Muista asettaa vibran pää betoniin säännöllisin väliajoin epätasaisen tiivistymisen välttämiseksi. Kun olet valmis, nosta vibra pois hitaasti, enintään 7 cm sekunnissa. Jos betoniin jää ilmakuplia pois nostettaessa, tärytystä on jatkettava.

Älä tärytä liikaa

Lopeta tärytys heti, kun betonin pinta on kiiltävä ja ilmakuplat poistuvat.

Kirjaudu sisään jatkaaksesi