OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt
Hilti

Kohokohdat

Raporttien helppo luominen suoritetuista kiinnityksistä dokumentointia ja laadunhallintaa varten

Täyden vastuun kantaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Käytä tätä mukautuvan momentin dokumentointiohjelmistoa työhistorian siirtämiseen iskevästä mutterivääntimestä tietokoneellesi. Näiden tietojen avulla voit luoda nopeasti asennusraportteja, jotka osoittavat määrittäjille ja tarkastajille, että kiinnikkeet vastaavat heidän vaatimuksiaan.

Yksinkertaisemmat tarkastukset

Määrittelijän näkökulmasta tämä dokumentaatio osoittaa, että ankkurit on esikiristetty oikein ja niiden tulee täyttää sertifiointivaatimukset. Asentajan näkökulmasta se voi auttaa sinua selviytymään työmaatarkastuksista luottavaisin mielin.

Mukautetut asennusraportit

Raportissa luetellaan kaikki käytetyt tuotteet, valintatapa (skannaus tai manuaalinen), projektitiedot sekä valmistumisaika ja -päivämäärä. Voit suodattaa raportissasi näytettävät kentät.

Mahdollistaa mukautuvien momenttimoduulien pitämisen ajan tasalla

Mukautuvaa momenttijärjestelmää laajennetaan jatkuvasti tukemaan yhä laajempaa Hilti-kiinnikkeiden ja modulaaristen tukijärjestelmien valikoimaa. Tämän ohjelmiston avulla voit varmistaa, että uusimmat laiteohjelmisto- ja kiinniketiedot ovat saatavilla työmaalla.

Tarvitsetko apua heti tai työmaalla?