OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt

Erikoissähkötyökalujen lisävarusteet

Lapasekoittimien, niittaustyökalujen, laikkureiden, nakertajien jne. lisävarusteita

Lapasekoittimien, niittaustyökalujen, laikkureiden, nakertajien jne. lisävarusteita
Pidin RT 6 NH Lisävarusteet ja kulutusosat akkukäyttöisiin RT 6-22 -niittaustyökaluihin
Työnnin RT 6 PSHR Lisävarusteet ja kulutusosat akkukäyttöisiin RT 6-22 -niittaustyökaluihin
Pin collector RT 6 Lisävarusteet ja kulutusosat akkukäyttöisiin RT 6-22 -niittaustyökaluihin
Side blades SSH (2) Akkutoimisten Hilti-leikkurien varaosat ja lisävarusteet (esim. terät, varaleikkurit ja työkalulaukut)
Schneidplatte SSH Akkutoimisten Hilti-leikkurien varaosat ja lisävarusteet (esim. terät, varaleikkurit ja työkalulaukut)
Työkalusarja SPN RL Hiltin akkukäyttöisten nakertajien varaosat ja lisävarusteet (esim. terät, lävistimet, ohjaimet ja kotelot)
Punch SPN RN rectangular Hiltin akkukäyttöisten nakertajien varaosat ja lisävarusteet (esim. terät, lävistimet, ohjaimet ja kotelot)
Työkalusarja SPN CN Hiltin akkukäyttöisten nakertajien varaosat ja lisävarusteet (esim. terät, lävistimet, ohjaimet ja kotelot)
Työkalusarja SPN RN Hiltin akkukäyttöisten nakertajien varaosat ja lisävarusteet (esim. terät, lävistimet, ohjaimet ja kotelot)
Ohjain SPN  rectangular Hiltin akkukäyttöisten nakertajien varaosat ja lisävarusteet (esim. terät, lävistimet, ohjaimet ja kotelot)
Punch SPN CN pyöreä Hiltin akkukäyttöisten nakertajien varaosat ja lisävarusteet (esim. terät, lävistimet, ohjaimet ja kotelot)
Suojalista SPN rectangular Hiltin akkukäyttöisten nakertajien varaosat ja lisävarusteet (esim. terät, lävistimet, ohjaimet ja kotelot)
Ohjain SPN pyöreä Hiltin akkukäyttöisten nakertajien varaosat ja lisävarusteet (esim. terät, lävistimet, ohjaimet ja kotelot)
Punch SPN (2) rectangular Hiltin akkukäyttöisten nakertajien varaosat ja lisävarusteet (esim. terät, lävistimet, ohjaimet ja kotelot)
Ohjain SPN (2) rectangular Hiltin akkukäyttöisten nakertajien varaosat ja lisävarusteet (esim. terät, lävistimet, ohjaimet ja kotelot)
Punch SPN (2) pyöreä Hiltin akkukäyttöisten nakertajien varaosat ja lisävarusteet (esim. terät, lävistimet, ohjaimet ja kotelot)
Tappi SPN CN Hiltin akkukäyttöisten nakertajien varaosat ja lisävarusteet (esim. terät, lävistimet, ohjaimet ja kotelot)