OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt

Akkukäyttöiset työkalut

Katso, kuinka voit lisätä työmaalla tuottavuutta käyttämällä akkutyökaluja ja viimeisintä Nuron-akkutekniikkaa: osta Hiltin akkutyökalut täältä

TEHOKKAAMMAT JA JOUSTAVAMMAT AKKUTYÖKALUT KUIN KOSKAAN AIEMMIN

Akkukoneet ilman kompromisseja

Uusi tulokas 12V-, 22V- ja 36V -akkukonevalikoimaamme: Oletko valmis akkukonejärjestelmien tulevaisuuteen? Toivota tervetulleeksi uusi 22V:n Nuron-akkukonejärjestelmä! Nuronin avulla voit suorittaa yhdellä akkujärjestelmällä kaikki työt, jotka aiemmin teit johdollisilla tai polttomoottorikäyttöisillä työkaluilla. 

Olipa sitten kyse purku-, leikkaus-, poraus- tai kiinnitystöistä, Hiltin akkutyökalut tarjoavat maksimaalisen suorituskyvyn, paremman turvallisuuden ja käyttömukavuuden.

MITEN NURON VOI AUTTAA YRITYSTÄSI?

Yhden järjestelmän kätevyys

Käytä noin 70 työkalua yhdellä 22 V:n Nuron-akulla – yhteensopiva porista piikkareihin.

Pidempi käyttöaika yhdellä latauksella

Saat työkaluillesi lisää käyttöaikaa 22 V:n alustalla, joka tarjoaa enemmän tehoa kuin 36 V:n, johdolliset tai polttomoottorikäyttöiset työkalut.

Vähemmän työnseisauksia

Sisäänrakennettu akkudiagnostiikka ilmoittaa akun tilasta ja käyttödatapalvelut auttavat yksinkertaistamaan kalustonhallinnan.

Suojaa työntekijöitäsi

Laajat turvallisuusratkaisut pölynhallintajärjestelmistä sisäänrakennettuihin teknologioihin, jotka auttavat vähentämään työkalujen takapotkun riskiä.

Yhdellä 8,0 Ah Nuron-akulla leikkaat yhtä paljon betonia kuin yhdellä täydellä tankillisella polttoainetta.

Lue lisää DSH 600-22 timanttisahasta

Nuron-akut yhdessä hiiliharjattoman moottorin kanssa toimivat jopa 3 kertaa pidempään yhdellä latauksella 

Lue lisää TE 60-22 SDS-Plus -poravasarasta

Yhdistämällä kaksi 12 Ah Nuron-akkua saat jopa 2,5 kertaa enemmän tehoa kuin 36V-akulla

Lue lisää akkutoimisesta TE 2000-22 piikkausvasarasta

Jopa kolme kertaa suurempi leikkausnopeus ja tuplasti pidempi käyttöaika edellisiin akkupyörösahoihin verrattuna. 

Lue lisää SC 30WR-22 pyörösahasta

Vähennä työkalujen etsimiseen kuluvaa aikaa

Nuron-akkujen, -työkalujen ja -laturien avulla saat tiedot kateissa olevien työkalujen ja laitteiden viimeksi havaitusta sijainnista. 

Vältä työnseisaukset hälytysten avulla

Hilti Työkalupalveluasiakkaat saavat automaattisesti ilmoituksen, kun Nuron-akku ei toimi riittävän tehokkaasti. Näin he voivat tilata ilmaisen korvaavan tuotteen nopeasti.

Minimoi päällekkäiset työkaluostot

Nuronin ja ON!Track-kalustonhallintajärjestelmän yhdistäminen auttaa tunnistamaan käyttämättömät laitteet ja viemään ne sinne, missä niitä tarvitaan.

Kulmahiomakoneiden Hilti SensTech -teknologian ansiosta työkalu pysähtyy automaattisesti, kun käyttäjä irrottaa siitä otteensa - esimerkiksi silloin, kun työkalu vahingossa putoaa. 3D ATC -väännönrajoitinteknologian ansiosta työkalun terä pysähtyy työkalun liikkuessa äkillisesti ja hallitsemattomasti.

Lue lisää AG 6D-22 -kulmahiomakoneesta

BX 3(-L)-22:ssa on alhainen rekyyli, se on hiljainen ja toimii käytännössä pölyttömästi. Akkukäyttöisenä se tarjoaa nopeat ja luotettavat kiinnitykset, eikä polttoaineita tai kaasua tarvitse säilyttää työmaalla.

Lue lisää BX 3(-L)-22 -akkunaulaimesta

Hiltin ensimmäinen selässä kannettava ja kaikki hyväksynnät täyttävä akkukäyttöinen imuri työmaille. Imuriin on valittavana on joko 1,9 tai 3 metrin letku.

Lue lisää VC 10-22 akkuimurista

Päivitä Nuroniin nyt

Selaa Nuron-työkalujen tuoteluetteloa tai käytä Hiltin akkutyökaluvalitsinta rakentaaksesi oman akkukonepakettisi. Valitse vain "Nuron" akkujärjestelmän suodattimessa.

Jos sinulla on kysymyksiä työkalujen päivittämisestä Nuroniin, ota yhteyttä asiakaspalveluun tai keskustele Account Managerisi kanssa.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ NURONISTA?

Jätä yhteydenottopyyntö alla ja Hiltin edustaja on sinuun yhteydessä Nuroniin liittyen.