Palokatkot sähköläpivienteihin

Hiltin palokatkoratkaisut kaapeliläpivienteihin auttavat pitämään rakennuksesi turvallisempina ja kustannustehokkaina

Loading

Useimmissa rakennuksissa ja kiinteistöissä tehdään jatkuvia muutoksia etenkin kaapelien kohdalla. Kuinka voidaan samaan aikaan pysyä joustavana, sopeutua jatkuvasti muuttuviin infrastruktuurin vaatimuksiin ja olla vaarantamatta palo- ja savutorjunnan luotettavuutta ? Miten varmistetaan ilmavirran hallinta ja energiatehokkuus kiinteistöissä?

Kriittisissä rakennuksissa, kuten sairaaloissa tai datakeskuksissa, helppo ja nopea mukautumiskyky on avainasemassa. Hilti tarjoaa laajan valikoiman sähköläpivienteihin tarkoitettuja, kansainvälisesti testattuja ja hyväksyttyjä palokatkoratkaisuja esim. puhelin- ja datakaapeleihin sekä muihin matalan jännitteen kaapeleihin.

 

TULEVAISUUDEN INFRASTRUKTUURI TIHEÄÄ KAAPELIIKENNETTÄ SILMÄLLÄ PITÄEN

Teknologian ja laitteiden muutosten myötä rakennuksissa joudutaan tekemään monimutkaisia asennuksia ja toistuvia läpivientejä. Kaikissa rakennuksissa on erilaisia kaapeliliikennealueita: matalajännitteiset ja telepalveluasennukset on päivitettävä kaikkein useimmin, kun taas sähkökaapelit vaihdetaan enimmäkseen vain korjausrakentamisen yhteydessä.

Kiinteistöjen omistajille ja hoitajille IT-infrastruktuurin pitäminen ajan tasalla ja aina käyttövalmiina voi olla jatkuva riesa.    Säännölliset siirrot, lisäykset ja muutokset esimerkiksi rakennusten palvelin- ja operointitiloissa edellyttävät kaapelien läpivientien jatkuvaa avaamista. Tämä johtaa usein siihen, että palokatkomateriaalin vaihtoa ei tehdä kunnolla.

 

PAREMPI ILMAVIRRAN HALLINTA JA KUSTANNUSTEHOKKUUS ESIMUOTOILTUJEN PALOKATKOJEN ANSIOSTA

Pre-formed firestop for more cost-efficiency and airflow control

Esimuotoiltujen palokatkoelementtien määrittelyn ansiosta et tee rakennuksesta pelkästään turvallisempaa, vaan parannat sen energiatehokkuutta ja vähennät samalla käyttökustannuksia. Ilmavirran hallinta vähentää energiankulutusta. Kaapelien rutiinipäivitykset voivat vaarantaa palo-osastoinnin, mikäli palokatkomateriaalia ei vaihdeta oikein.

Oikean tuotteen valinnalla varmistetaan asianmukainen asennus ja tarkastus sekä liiketoiminnan jatkuvuus. Samalla vähennetään kuitujen ja pölyn aiheuttamia riskejä.

Reitityslaitteidemme, kuten CP 653 BA -palokatkokaulus ja CFS-BL palokatkotiili, tiiviys on testattu kansainvälisten standardien, esim. UL 1479 ja EN 1026, vaatimusten mukaisesti. Nämä laajat kolmansien osapuolien suorittamat testit ovat vahvistaneet niiden tehokkaamman ilmavirtauksen hallinnan kaapeleiden eri täyttöasteilla ja monilla eri käyttöpaineilla.

Nämä käyttövalmiit, lähes kuituvapaat palokatkolaitteet helpottavat päivityksiä ja huoltoja, eikä erikoistunutta henkilökuntaa tarvita. Käytitpä sitten raaka- tai määrämittaisia kaapeleita, tuotteemme auttavat vähentämään riskejä, jotka usein liittyvät kaapeloinnin vaihtoon. Tämä lisää tuottavuutta ja kannattavuutta alentuneiden tuotanto- ja käyttökustannusten kautta samalla kun laitteet noudattavat korkeimpia turvallisuusvaatimuksia.

Liittyvät tuotteet

 • CFS-SL M

  Hilti palokatkokaulus

  Esivalmisteiset palokatkotuotteet kaapeleiden optimaaliseen hallintaan

  Lue lisää
  Firestop block CFS-BL (2062863)

  Palokatkotiilet

  Esimuotoillut, uudelleenkäytettävät pehmeät palokatkotiilet - helpot asentaa ja purkaa

  Lue lisää
  Hilti palokatkomassa FS-ONE

  Palokatkomassat

  Muovi- ja metalliputkiin

  Lue lisää
  Hilti CFS-D Palokatkokiekot

  Palokatkokiekot

  Helppo kääriä kaapeleiden ympärille

  Lue lisää
  Hilti CFS palokatkotulppa

  Palokatkotulpat

  Kaapeli- ja kaapelinippujen tiivistäminen lattia- ja seinäläpivienneissä

  Lue lisää
  Firestop Foam CP 660/CFS-F FX

  Palokatkovaahto

  Pieniin ja keskisuuriin läpivienteihin

  Lue lisää

Palontorjunta

Kaikki mitä sinun tulee tietää vahinkojen hallinnasta tulipalon aikana

Jaa