Mainstage_T2

Hiltin Palokatkovalitsin aina apunasi

Löydä palokatkoratkaisut helposti palokatkovalitsimen avulla

Älä käytä turhaan aikaasi pitkien ja monimutkaisten palokatkohyväksyntöjen parissa vaan keskity sen sijaan toteuttamaan projektit tehokkaammalla ja luotettavammalla tavalla. Palokatkoammattilaiset, LVIS-urakoitsijat ja suunnittelijat voivat nyt suunnitella, asentaa ja hallita palokatkoprojekteja vain parilla klikkauksella.

Kuinka palokatkovalitsin voi auttaa sinua

Työsi helpottuu

Onko sinulla vaikeuksia tulkita monimutkaisia hyväksyntöjä? Valitse vain työmaatasi vastaavat parametrit, ja palokatkovalitsin suosittelee välittömästi hyväksytyt ratkaisut.

Saat mielenrauhan

Tiedät aina, että jokainen valitsemasi palokatkoratkaisu on vaatimustenmukainen ja voit helposti tallentaa ne pilveen myöhempää käyttöä varten tai jakaa ne sidosryhmien kanssa.

Teet päätöksiä nopeammin

Löydä nopeasti oikea ratkaisu palokatkovalitsimella, joka sisältää yli 2 miljoonaa läpivientiyhdistelmää useimpiin olosuhteisiin.

TEHOSTA TOIMINTAASI PALOKATKOVALITSIMEN AVULLA

Screen shot of Firestop Selector digital approval library

Digitaalinen kirjasto hyväksynnöille

Ajantasainen palokatkokirjasto, joka sisältää yli 5000 ETA-hyväksynnöistä laadittua palokatkodetaljia.

Firestop selector design and recommendation engine

Intuitiiviset hakutoiminnot

Valitse sinulle sopivin hakutoiminto: opastettu (ohjaa oikean ratkaisun valintaan) tai suorahaku (voit suodattaa tuloksia haluamallasi tavalla).

Firestop Selector project dashboard

Palokatkoprojektien hallinta

Määritä palokatkoratkaisusi pilvipohjaisiin projekteihin, joita voit käyttää missä tahansa tai jakaa ne asentajien ja tarkastajien kanssa.

Automatic detection solution

Helppo raportin laadinta

Luo ammattimainen raportti, joka sisältää palokatkoratkaisut, kansilehden, projektiasiakirjat sekä hyväksyntä- ja tuotetiedot.

Firestop selector cost estimaton

Kustannus- ja materiaaliarviointi

Paranna kustannusten läpinäkyvyyttä laatimalla materiaaliluettelo, joka sisältää arvioidut palokatkojen materiaalimäärät.

Firestop selector on tablet display

Mobiilisovellus

Hallitse ja jaa projektejasi, etsi tuotteita ja hyväksyntöjä ja paljon muuta kätevästi mobiililaitteeltasi. 

Lataa Apple App Storesta Lataa Google Playstä
Hilti Documentation Manager

Documentation Manager

Integroi palokatkotietosi saadaksesi paremman läpinäkyvyyden ja pienentääksesi riskejä kaikissa projektin vaiheissa. Documentation Manager -sovelluksemme on integroitu palokatkovalitsimeen, ja se synkronoi tyyppikuvat ja ratkaisut suoraan pilvipohjaiseen tiedonhallintaympäristöön, johon kaikilla on pääsy mistä tahansa.

Lue lisää

Jaa