OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt
Hilti

Kohokohdat

Lisää luottamusta rakennuksesi paloturvallisuuteen

Epäonnistuneet tarkastukset ja vastuu paloon liittyvistä tapahtumista ovat kaksi riittämättömän palokatkon hallinnan pääasiallista riskiä. Tämä Firestop Documentation Manager -ohjelmisto on suunniteltu tarjoamaan sinulle tehokas ja toimiva tapa pitää asennustiedot aina ajan tasalla.

Välitön raportointi, joten olet aina valmis tarkastuksiin

Ohjelmisto voi luoda raportin, joka kattaa ratkaisun yksityiskohdat, asiaan liittyvät hyväksymisasiakirjat, valokuvat ennen palontorjuntaa ja sen jälkeen, merkityt pohjapiirrokset ja asennuksen tarkastuksen.

Tehokas navigointi pohjapiirroksiasi käyttämällä

Voit piirtää jokaisen paloturvallisuusjärjestelmän asennukset, muutokset ja jälkiasennukset digitaalisiin pohjapiirroksiin, mikä helpottaa tietyn palokatkoelementin löytämistä rakennuksista. Jokainen asennus voidaan tehdä yksilöllisesti tunnistettavaksi QR-koodilla varustettujen tarrojen avulla (saatavana erikseen)

Reaaliaikainen pääsy tietoihin läpinäkyvää yhteistyötä varten

Firestop Documentation Manager -ohjelmiston avulla on helppo suunnitella ja hallita koodiyhteensopivia paloturvallisuusasennuksia kohteen mistä tahansa paikasta, kun sekä mobiili- että työpöytäsovellukset on yhdistetty automaattisella pilvisynkronoinnilla.

Yksi keskitetty lähde kaikkien palokatkojen hallintaan

Firestop Documentation Manager -ohjelmisto toimii minkä tahansa valmistajan palokatkon kanssa, joten voit säilyttää kaikki asennustiedot yhdessä paikassa ja yhtenäisessä muodossa.

Tekniset tiedot

Dokumentit ja videot

iPad, jossa käytetään Documentation Manager -ohjelmistoa

Firestop Document Manager -sovellus

Kirjaa ja raportoi palokatkoasennukset

Kirjaa, jäljitä ja raportoi kaikki palokatkoasennukset valmistajasta riippumatta yhdellä painalluksella. Documentation Manager -ohjelmiston avulla voit suunnitella ja hallita vaatimusten mukaisia palontorjunta-asennuksia missä tahansa ja lähes millä tahansa laitteella.

Aloita käyttö heti ja hyödynnä 30 päivän maksuton kokeilu.

DOKUMENTOI KAIKKI. VALMISTAUDU KAIKKEEN.

Minimoi riskit

Asennukseen liittyvät asiakirjat pysyvät ajan tasalla, joten sinun ei tarvitse enää olla huolissaan tarkastuksen läpäisystä tai vastuuseen joutumisesta paloon liittyvissä tapaturmissa.

Parantaa tuottavuutta

Pilvipohjaisen alustan ja maksuttoman mobiilisovelluksen ansiosta voit tehdä yhteistyötä kenen tahansa kanssa mistä tahansa - joten työt hoituvat entistä sujuvammin.

Paranna tehokkuutta

Hallitse ja kirjaa palokatkoasennukset suoraan digitaalisista pohjapiirroksista, jolloin voit varmistaa, että oikeanlaiset ratkaisut on asennettu oikeisiin paikkoihin.

Ominaisuudet

cloud-based platform

Pilvipohjainen alusta

Hallitse ja dokumentoi kaikkien palontorjuntajärjestelmien asennuksia, muutoksia ja jälkiasennuksia mistä tahansa ja lähes millä tahansa laitteella.

floor plan navigation

Pohjapiirrosnavigointi

Navigoi projektissa ja kirjaa uudet sekä olemassa olevat asennukset ladattujen pohjapiirrosten avulla.

instant reporting capabilities with documentation manager for firestop

Pikaraportointi

Luo nopeasti kattavat raportit, jotka sisältävät ratkaisujen yksityiskohdat, hyväksyntäasiakirjat, ennen ja jälkeen otetut valokuvat, merkityt pohjapiirrokset sekä asennusten varmennukset.

Documentation Manager

Mahdollisuus käyttää ilman verkkoyhteyttä

Dokumentoi työt myös silloin, kun olet verkkojen ulkopuolella. Asennusten tiedot tallennetaan automaattisesti pilveen, kun verkkoyhteys on jälleen saatavilla.

Documentation Manager

Reaaliaikainen yhteistyö

Reaaliaikaisen tiedonkeruun ansiosta tiimin jäsenet voivat tehdä yhteistyötä ajantasaisten suunnitelmien pohjalta yhdellä alustalla, mikä varmistaa jokaisen vaiheen läpinäkyvyyden kaikille asianosaisille.

free mobile app

Maksuton mobiilisovellus

Tarkasta, merkitse ja jaa palokatkoasennusten suunnitelmat työmaalta. Mobiilisovellus on yhteensopiva iOS- ja Android-älypuhelinten ja -tablettien kanssa.

multi-vendor documentation

Useiden toimittajien dokumentaatio

Dokumentoi Hiltin lisäksi kaikkien muidenkin valmistajien palokatkojärjestelmät, joten kaikki asennuksiin liittyvät tiedot ovat yhdessä paikassa.

Selkeää ja helppoa dokumentointia

Palokatkojen dokumentointi on nopeutunut selkeästi eikä paperisia pohjakuvia enää tarvita. Tilaajalle saadaan suoraan sähköinen PDF-raportti palokatkoista, josta ilmenee kaikki tarpeellinen tieto kuten esim. asennuspäivä, asentajan nimi, mitä tuotetta on käytetty ja minkä detaljikuvan mukaan kyseinen läpivienti on toteutetu sekä valokuva itse läpiviennistä. Tilaajan ja palokatkoasentajan on erittäin helppo seurata reaaliajassa mitä palokatkoja on jo tehty. Hiltin Documentation Managerin käytön ansiosta myös muut työvaiheet nopeutuvat ja esimerkiksi alaslaskukattotyöt voidaan aloittaa hyvin nopeasti.

Ari Haatainen
Palokatkoasiantuntija - Palokatko Haatainen Oy

 blank image

Tekniset tiedot

   
Turvallisuusvaatimukset

Verkkosivusto toimii Internet Explorer, Google Chrome and Mozilla Firefox selaimilla. Puhelimelle ladattava sovellus toimii Apple iOS 11.0 (tai uudempi) sekä Anroid 7.0 (tai uudempi) versioissa.

Turvallinen käyttö

Sisäänkirjautuminen käyttäjätunnuksella, turvattu yhteys.

Suositellut resurssit

Tietomallintamisen palvelut

Hiltin tietomallinnuspalvelut (BIM) tarjoavat kokonaisvaltaisen työnkulun, joten niiden käyttäminen palontorjunnan kaltaisiin rakenne-elementteihin voi parantaa yrityksesi tuottavuutta ennen rakentamista, rakentamisen aikana ja sen jälkeen.

Lue lisää Hiltin tietomallinnuspalveluista (BIM)
Person taking a picture of a QR code with mobile phone

Palokatko Plug-in

Automatisoi palokatkojen mallintaminen (tulossa)

Lue lisää
Kaksi työntekijää asentamassa työmaalla Hilti-palokatkoa

Palokatko-ohjelmisto

Palokatkoratkaisumme helpottavat kaikenkokoisten ja vaativuudeltaan eritasoisten palokatkojärjestelmien suunnittelua, asennusta ja ylläpitoa.

Lue lisää

LATAA CFS-DM DOCUMENTATION MANAGER -SOVELLUS