OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt

Porakoneet ja ruuvaimet

Laaja valikoima tehokkaita ja helposti käsiteltäviä porakoneita ja ruuvaimia kevyisiin ja vaativiin puun, metallin, muurattujen rakenteiden jne. poraamiseen

Laaja valikoima tehokkaita ja helposti käsiteltäviä porakoneita ja ruuvaimia kevyisiin ja vaativiin puun, metallin, muurattujen rakenteiden jne. poraamiseen
SF 4-22 Akkuporakone Pienikokoinen akkuporakone aktiivisella väännönrajoittimella jokapäiväiseen poraukseen ja ruuvaukseen, erityisesti vaikeapääsyisissä paikoissa (Nuron-akkualusta)
SF 4H-22 Akkuiskuporakone Pienikokoinen iskuporakone aktiivisella väännönrajoittimella jokapäiväiseen poraukseen ja ruuvaukseen, erityisesti vaikeapääsyisissä paikoissa (Nuron-akkualusta)
SF 6-22 Akkuporakone Teholuokan porakoneisto aktiivisella väännönrajoittimella ja edistyneellä ergonomialla yleiseen poraukseen ja ruuvaamiseen puuhun ja metalliin (Nuron-akkualusta)
SF 6H-22 Akkuiskuporakone Teholuokan iskuporakone/-ruuvain aktiivisella väännönrajoittimella ja edistyneellä ergonomialla yleiseen poraukseen ja ruuvaamiseen puuhun, metalliin ja muuraukseen (Nuron-akkualusta)
SF 8M-22 akkuporakone Akkuporakone, jossa vaihdettavat istukat, suurempi vääntömomentti ja kierrosluku sekä säädettävä nopeus
SF 10W-22 akkuporakone Korkeamman momentin akkuporakone, joka on tarkoitettu vaativaan käyttöön puuhun ja muihin materiaaleihin
SD 5000-22 Akkuväliseinäruuvain Akkuväliseinäruuvain tehokkaalla Nuron-akulla antamaan lisää vääntöä ja ruuveja latausta kohti ripustettaessa kipsilevyjä, puulevyjä ja ulkovuorausta
SBT 6-22 Akkuporakone Teräksen poraus- ja ruuvaustyökalu tarkkojen reikien esiporaukseen ja S-BT-kierretappien asentamiseen (Nuron-akkualusta)
SFE 2-A12 vaihtoistukallinen porakone/ruuvain Kompaktiakin pienempi monikärkinen 12V akkuporakone (siirtymä, oikea kulma, 13 mm avaimeton ja kuusikulmainen ruuvauskärjenpidin) asennustyöhön ahtaissa tiloissa ja kulmien lähellä
SF 2-A12 akkuporakone Kompaktin luokan 12V Li-ion -akkuruuvain harjattomalla moottorilla ja 10 mm:n avaimettomalla istukalla, kun vaatimuksena on helppo käytettävyys, kevyt paino ja tarkka hallinta
SFD 2-A12 akkuruuviväännin Kompaktin luokan 12 V harjaton 1/4" kuusiopora/-ruuvain, kun vaatimuksena on pieni koko ja tehokas ruuvaus materiaaleja vahingoittamatta
SF BT Akkupora Akkupora tarkkojen reikien esiporaukseen X-BT-kiinnikkeitä varten
Työntekijä poraa reikiä puuhun 3. sukupolven Nuron SF 6H-22 -akkuiskuporakoneella B22-85 -akulla ja lattapuuterällä

Hiltin Akkuporakoneet

Pitkäkestoista suorituskykyä monenlaisiin töihin

Kiinnititpä sitten pieniä ruuveja pään yläpuolelle tai teet iskuporalla reikiä muuraukseen, Hiltin akkuporakoneet tarjoavat ihanteellisen tehon, painon ja koon tasapainon, joka parantaa suorituskykyä ja vähentää työntekijän väsymistä.

Uuden sukupolven Nuron-työkaluillamme saat lisää nopeutta, enemmän käyttöaikaa, paremman työskentelymukavuuden, sisäänrakennetut akun diagnostiikkahälytykset sekä dataohjatut palvelut, jotka helpottavat kalustosi hallintaa.

Tehokkaat ja kestävät akkuporakoneet ja akkuiskuporakoneet

Työkalu kaikkiin töihin

Kompaktit porakoneet ahtaisiin paikkoihin, korkean vääntömomentin porat puuhun ja metalliin, akkuiskuporakoneet raudoitettuun betoniin - ja kaikkea siltä väliltä. Meillä on ratkaisu.

Turvallisemmat ja valmiit työmaalle

Työntekijöidesi - ja työkalujesi - tuottavuus paranee, kun valitset turvallisemmat, helppokäyttöisemmät ja kestävämmät akkuiskuporakoneet ja akkuporakoneet.

Täysin yhteensopivat järjestelmät

Käytitpä sitten Hiltin 12V- tai edistyksellistä 22V- Nuron-järjestelmää, voit optimoida kalustosi kaikille akkutyökaluillesi yhteensopivilla akuilla ja latureilla.

Työntekijä poraa metalliin SF 4H-22 -akkuporakoneella

Maksimaalista joustavuutta

Akkuporakoneet ja akkuiskuporakoneet työmaan moniin tarpeisiin

Hiltin kompaktit porakoneet tarjovat luotettavuutta ja käyttömukavuutta työskenneltäessä ahtaissa paikoissa, esimerkiksi puurakentamisessa ja LVIS-asennuksissa. Ja tehokkailla ja kestävillä akkuiskuporakoneillamme voit tehdä reikiä betoniin koko päivän.

Ultimate-tason porakoneissamme on korkeatehoiset akut ja aktiivinen väännönrajoitin (ATC), ja ne tarjoavat saman tehon poraamiseen ja kiinnittämiseen kuin johdolliset työkalut. Tarvitsetko sellaisen, mutta kevyemmällä ja tehokkaammalla akulla? Tutustu Nuron-työkaluihimme.

Työntekijä poraa reikiä metalliin 3. sukupolven Nuron SF 6H-22 -akkuiskuporakoneella B22-110 -akulla ja HSS-poranterällä

Edistyneet turvaominaisuudet

Ammattilaisen työkalut, joilla saat tehtyä enemmän

  • Aktiivinen väännönrajoitin (ATC) ehkäisee loukkaantumisia estämällä työkalun hallitsemattoman pyörimisen 
  • Ergonomiset ominaisuudet, kuten moduloidut, kuvioidut kahvat ja kevyempi paino, mahdollistavat tarkemman hallinnan ja vähentävät käyttäjän väsymistä 
  • LED-valot valaisevat työalueen ja minimoivat varjot Liukumattomat sivupuskurit, jotka estävät liukumisen 
  • Täysikokoiset metalliset avaimettomat istukat lisäävät joustavuutta Tehokkaat, harjattomat moottorit ja täysin metalliset vaihteistot tasaisempaa ja pitkäkestoisempaa työskentelyä varten
Työntekijä poraa tiiliseinää SF 4H-22 -akkuporakoneella

Päivittäinen työjuhta

SF 4-22: pienempi, kevyempi pora Nuron-suorituskyvyllä

SF 4-22:n 22V-akku tarjoaa jopa kaksinkertaisen tehon ja jopa 60 % pidemmän käyttöajan kuin muut 22V- akut. Ja SF 4H-22:n iskutoiminnon ansiosta poraaminen muuraukseen on tuottavampaa. Koska kaikki tarvitsevat tehokkaan ja kompaktin akkuporakoneen.

Nuron-akuissa on sisäänrakennettu diagnostiikka, joka tunnistaa nopeasti huonokuntoiset akut ja muodostaa yhteyden pilveen tietojen optimoimiseksi. Kaikki tämä tekee työkalujen hallinnan sinulle helpommaksi.

Työntekijä poraa kipsiseinää SF 4H-22 -akkuporakoneella

Terä jokaiseen sovellukseen

Porakoneesi teho riippuu istukasta

Hyvin suunnitellut terät tekevät elämästä helpompaa. Siksi me tarkkuuskoneistamme porakärkemme vähentääksemme lipsumista ja optimoimme kierreporanterät niin, että ne tuottavat enemmän reikiä yhdellä latauksella.

Erityisempiä kannatuskiinnityksiä varten valikoimassamme on tuottavuutta parantavia kartioteriä, kierukkaporanteriä ja lattateriä sekä kovametallihampaisia reikäsahoja, jotka kestävät perinteisiä bimetallisahoja huomattavasti pidempään. Aika iskuporata? Ota käyttöön kestävä kiviporanterä. 

Vähennä työkalujen kustannuksia

Hilti Työkalupalvelu kattaa työkalukustannuksesi kiinteällä kuukausimaksulla. Vältä suuret ennakkoinvestoinnit ja hanki vain tarvitsemasi laitteet.

Tietoja Hilti Työkalupalvelusta

Haluatko kuitenkin johdollisen koneen?

Nämä edulliset porat ja iskuporat on suunniteltu metallin, puun ja muurauksen päivittäiseen poraukseen ja tarjoavat luotettavan vaihtoehdon monenlaisiin sovelluksiin.

Osta poria ja iskuporakoneita