MODULAARISTEN KANNAKOINTIJÄRJESTELMIEN OHJEET

Asennusjärjestelmän kannakkeiden suunnittelu

Hiltillä on vuosikymmenien kansainvälinen kokemus modulaaristen kannakointijärjestelmien suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Voimme auttaa teitä projektisuunnittelussa kokemuksemme avulla. Tämä kattaa kaikki rakennustyömaat staattisista kuormista erikoisasennuksiin (esim. paloturvallisuusjärjestelmät, äänenvaimennukset ja maanjäristysalueet).

Tarjoamme laajan valikoiman ratkaisuja, joihin kuuluvat suunnitteluohjelmistot, tekniset tiedot ja Hiltin insinöörien asiantuntijaneuvonta.

Natural gas processing plant

KORROOSIONKESTÄVÄ SUUNNITTELU

Hiltin modulaariset kannakointijärjestelmät ovat saatavilla monista eri materiaaleista ja erilaisilla pinnoitteilla ja sopivat niin kuivaan sisäkäyttöön kuin meriolosuhteisiin. Pitkän tutkimus- ja kehitystyömme ansiosta tarjoamme ensiluokkaista asiantuntemusta ja neuvontaa sopivien ratkaisujen löytämiseksi korroosion välttämiseksi.

Lue lisää
Hilti heating solutions fixed point slider MFP

TOPTEN-KÄYTÄNTÖJEN JA EUROKOODIEN MUKAINEN KANNATUSSUUNNITTELU

Rakennusvalvontojen uusien päivitysten mukaiset Topten -käytännöt edellyttävät, että rakennuslupahakemuksen liitteenä toimitettavassa rakenteiden suunnittelun ja toteutuksen perusteet -asiakirjassa esitetään mm. kannakkeet sekä niiden suunnittelu- ja toteutusjärjestelmät. Topten-käytännöt edellyttävät, että lakeja, asetuksia, viranomaismääräyksiä ja suunnittelustandardeja noudatetaan.

Lue lisää

Paloluokiteltusunnittelu

Hiltillä on yli 25 vuoden kokemus palontorjuntatuotteiden tutkimuksesta, testauksesta ja suunnittelusta. Tarjoamme laajan valikoiman palonkestäviä tuotteita, kuten modulaarisia kannakointijärjestelmiä, kiinnitystekniikoita ja palonkatkojärjestelmiä.

Lue lisää

LÄMPÖLIIKKEIDEN HALLINTA JA SUUNNITTELU

Lämmitysjärjestelmien putkien suurena haasteena on putken lämpölaajeneminen ja sen vaikutus putkitukiin sekä ympärillä oleviin osiin. Lisätietoa lämpölaajenemisen huomioimisesta suunnittelussa, sisältää neljä tärkeintä periaatetta putkien lämpölaajenemisen hallintaan

Lue lisää

Seisminen suunnittelu

Maanjäristykset kestävät rakenteet ovat yhä tärkeämmässä asemassa rakennussuunnittelussa. Insinöörimme auttavat määrittämään tuotteita ja tyypillisiä sovelluksia, he tukevat teitä monimutkaisissa laskennoissa kaikissa suunnittelu- ja rakennusvaiheissa.

Lue lisää