PALONKESTÄVIEN MODULAARISTEN KANNAKOINTIJÄRJESTELMIEN SUUNNITTELU

Palonkestävät sovellukset, säännökset ja suunnittelu

Hilti MQ modular support system for medium-heavy applications fire test

Hiltillä on yli 25 vuoden kokemus palontorjuntatuotteiden tutkimuksesta, testauksesta ja suunnittelusta. 

Tarjoamme laajan valikoiman palonkestäviä tuotteita, kuten modulaarisia kannakointijärjestelmiä, kiinnitystekniikoita ja palonkatkojärjestelmiä. 

Näillä kaikilla on tärkeä tehtävä passiivisessa palontorjunnassa, jonka avulla ihmiset voivat poistua rakennuksista nopeasti ja turvallisesti.

SUUNNITTELUMENETELMÄN VALINTA PALONTORJUNTAAN

Rakennusteollisuus sekä akateemiset tutkimukset osoittavat, että on vaarallista suunnitella modulaarisia kannakointijärjestelmiä nykyisellä standardin EN 1993-1-2 (Eurocode 3) mukaisella suunnittelumenetelmällä. 

Mitä sitten on tehtävissä? 

Jos toimipisteessäsi ei ole käytössä harmonisoituja kansallisia suunnittelumääräyksiä, joiden avulla voit ennakoida näiden sovellusten muodonmuutoksia, käytä standardin EN 1363-1 mukaisesti testattuja tuotteita.

KYSY INSINÖÖRILTÄ

KUINKA PALOTESTAAMME MEIDÄN MODULAARISET KANNAKOINTIJÄRJESTELMÄT

Hiltillä on yli 20 vuoden kokemus palotesteistä.

Olemme testanneet tuotteemme standardin EN 1363-1 mukaisesti.

Jos alueellasi ei ole harmonisoitua suunnittelumenetelmää, voit olla varma, että Hiltin ratkaisuja käyttäessäsi suunnitelmasi vastaa standardin EN 1363-1 mukaisia testejä.

Suoritamme modulaarisille kannakointijärjestelmillemme tarkat palotestit, jotta näemme miten ne käyttäytyvät ja suoriutuvat tulipalon aikana.

• Teemme kiskoillemme palotestejä standardin EN 1363-1 mukaisen palokäyrän avulla.

• Palotestimme suoritetaan sertifioiduissa testilaboratorioissa, kuten IBMB:ssä (The Molecular Biology Institute of Barcelona) ja MPA Braunschweigissa.

 

Lisätietoja palonkestävästä suunnittelusta

 • Euroopan lakisääteiset vaatimukset palontorjuntaan

  Euroopan lakisääteiset vaatimukset palontorjuntaan

  Eri maissa ja erilaisille sovelluksille on olemassa omia palosuunnittelumääräyksiä. Katso, miten ne otetaan huomioon Hiltillä modulaarisia kannakointijärjestelmiä suunniteltaessa.

  Lue lisää
  Palonkestävyyden tekninen käsikirja & testiraportit

  Palonkestävyyden tekninen käsikirja & testiraportit

  Katso, miten palonkestäviä kannakointijärjestelmiä suunnitellaan kattavan teknisen käsikirjamme avulla. Se sisältää esimerkkisuunnitelmia, kuormataulukoita ja testiraportteja.

  Lue lisää
  Suunnitteluneuvontapalvelu

  Suunnitteluneuvontapalvelu

  Voimme auttaa sinua modulaaristen tukijärjestelmien suunnittelussa, nykyisten palotestien tulosten analysoinnissa sekä omiin tarpeisiisi sopivan ratkaisun löytämisessä. Ota yhteyttä Hiltiin saadaksesi lisätietoja.

  Lue lisää

Jaa