Image alt text (optional)

Parempi tuottavuus

Hiltin Työkalupalvelu parantaa monin eri tavoin tuottavuutta ja kustannusten hallintaa yrityksessä. Yksi sen tärkeimmistä hyödyistä on, että käytettävissä on aina oikeat työkalut kaikkiin töihin, sillä työkalupalvelulaitteita on saatavilla lähes kaikille toimialoille ja kaikkiin sovelluksiin. Tämä vähentää myös tarpeettomien työkalujen määrää työmailla. Myös seuraavat hyödyt voivat parantaa tuottavuutta ja rajoittaa käyttökatkoksia työmaalla:

  • Luotettavuus ja ennaltaehkäisevä huolto – koska Työkalupalvelu kattaa suurimman osan huoltokustannuksista, työkaluja huolletaan säännöllisemmin, mikä pitää ne huippukunnossa. Tämä vähentää käyttökatkoksia ja estää työkalujen rikkoutumisen juuri silloin, kun niitä tarvitaan eniten. Mikäli käytössä on myös Lainalaitepalvelu, toimitamme työkalun rikkoutuessa ilmaisen lainatyökalun seuraavana päivänä. Varatyökaluille ei siis ole tarvetta.
  • Ennakoiva akkujen vaihto – kun kalustoon kuuluvan akun suorituskyky laskee teho/tuottavuus-raja-arvon alle, lähetämme korvaavan akun maksutta ja kierrätämme vanhan akun – näin työkaluissa on aina tarpeeksi virtaa.

Työkalupalveluasiakkaat voivat myös hankkia Hiltin kalustonhallintapalvelun. Työkalujen seurantatietojen ansiosta voit osoittaa työkalut suoraan tietyille henkilöille, kustannuspaikoille tai projekteille. Dataan perustuvassa palvelussa kadonnut kalusto voidaan paikantaa, joten käytössä on aina tarpeeksi työkaluja ilman viiveitä. Työkalujen reaaliaikainen seuranta varmistaa, että työkalut pidetään tehokkaasti käytössä.

 

Parempi kustannusten hallinta

Parempi kustannusten hallinta

Hiltin Työkalupalvelun avulla voidaan vähentää työkalujen hankinnan kertakustannuksia. Kuukausimaksu on tehokas tapa hallita välittömiä kustannuksia ja auttaa säästämään pääomaa muuhun liiketoimintaan. Kun tarvittava kalusto hankitaan palveluna, vältytään hamstraamisen, huonon hallinnoinnin tai epäjärjestyksen aiheuttamilta yliostoilta. Järjestelmä on suunniteltu tarjoamaan työkaluille ennustettava kustannus.

Palvelu kattaa suurimman osan työkalujen, akkujen ja latureiden korjauskustannuksista – mukaan lukien kuljetuskustannukset – ja se sisältää myös varkausturvan, joka rajoittaa tarvetta uudelleeninvestointeihin, koska se korvaa jopa 80 prosenttia varastetun työkalun hinnasta.

Sopimuskauden jälkeen työkalut vaihdetaan uusii malleihin, joka varmistaa sen, että yrityksesi hyödyntää aina uusinta teknologiaa ja tehokkaimpia työkaluja.

Kaikki työkalumme on testattu ja sertifioitu uusimpien standardien mukaisesti, ja kaikki dokumentaatio on saatavilla osana palvelua.

Yrityksen tukitoimintojen tehokkuuden parantuminen

Yrityksen tukitoimintojen tehokkuuden parantuminen

Hilti Työkalupalvelu tehostaa liiketoimintaa poistamalla hankintojen ja kirjanpidon hallintaan liittyviä ylimääräisiä vaiheita.

Paperityön määrä vähenee merkittävästi, kun kaluston hallinnointiin on selkeä prosessi. Työkalujen korjauksiin tai vaihtoihin ei enää tarvitse pyytää tarjouksia, sillä ennakoiva huoltomme huolehtii siitä.

Palvelun muihin ominaisuuksiin kuuluu ON!Track Ready -palvelu, joka mahdollistaa Hiltin työkalun suorituskyvyn ja sijaintitietojen seurannan, joten työkalut löytyvät aina nopeasti, mikä säästää sekä yrityksen että työntekijöiden aikaa.

Hilti Työkalupalvelua käyttäessäsi voit olla varma siitä, että kalustosi täyttää kaikki työturvallisuusstandardien vaatimukset. Lisäksi Hiltin työkalut ovat ergonomisia, kevyitä ja tehokkaita sekä yhteensopivia pölynpoistojärjestelmien kanssa. Aktiivisen tärinänvaimennuksen (joka auttaa ehkäisemään käsiin kohdistuvan tärinän altistumisrajojen ylittymistä) sekä käyttäjiä vahingoilta suojaavan aktiivisen väännönrajoittimen kaltaiset turvallisuusominaisuudet auttavat ehkäisemään työtapaturmia ja työperäisiä vammoja.

 

Jaa