OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt

Akkutoimiset työmaaimurit

Mullistavien Nuron-akkujen ansiosta voit käyttää akkutoimisia työkaluja imutehosta tinkimättä: lisätietoa akkutoimisista imureista ja reppuimureista saat täältä

Mullistavien Nuron-akkujen ansiosta voit käyttää akkutoimisia työkaluja imutehosta tinkimättä: lisätietoa akkutoimisista imureista ja reppuimureista saat täältä
VC 10M-22 Akkutoiminen pölynpoistolaite Erittäin imukykyinen akkutoiminen märkä-/kuivaimuri valinnaisella repulla työkalujen pölynpoistoa varten, mukaan lukien ontot poranterät - M-luokka (Nuron-akkualusta)
Takaisin tuotteisiin ()
Vertaa
Tuotteet ()
työntekijä poistaa pölyä akkuimurilla purkutyön aikana

Tutustu akkuimureihin

Nopeaa siivousta ja parempi pölynhallinta

Pölyn syntymistä ei voi välttää, mutta sitä voidaan hallita - työskentelypaikasta riippumatta. Esittelyssä Hiltin ensimmäinen rakennuspölyn poistoon hyväksytty akkukäyttöinen imuri.

VC 10 täyttää pölyluokitusten vaatimukset, ja Nuron-järjestelmän tehon ja joustavuuden ansiosta akkukäyttöinen märkä-ja kuivaimuri poistaa pölyn myös siellä, missä verkkovirtaa ei ole saatavilla.

Akkukäyttöiset pölynimurit tarjovat maksimaalisen liikkuvuuden

Parempi turvallisuus

Poista pöly sen syntypaikalla työmaakäyttöön hyväksytyillä, Nuron-akuilla toimivilla tehokkailla imureilla.

Parempi tuottavuus

Akkutekniikan ansiosta voit työskennellä vähemmin keskeytyksin, säästää aikaa ja pidentää työkalun käyttöikää.

Parempi käytettävyys

Hiltin akkukäyttöisiä imureita on helppo liikutella ja käsitellä, ja ne toimivat Nuronin laajan 22V akkujärjestelmän akuilla. Niitä on helppo kuljettaa kahvasta tai hihnasta tai kantaa repussa.

työntekijä poistaa pölyä akkuimurilla purkutyön aikana

VC 10-22: Nuron-tehoa todelliseen johdottomaan pölynpoistoon

Märkä- ja kuivapuhdistus

Hiltin ensimmäinen märkä- ja kuivapölynimuri, jota voidaan kantaa selässä yhdessä uuden reppulisävarusteen kanssa. Imurin kantaminen selässä on turvallisempaa, sillä se vähentää kompastumisen riskiä kävellessä epätasaisella alustalla. Lisäksi se jättää kädet vapaiksi kantamaan muita tavaroita ja parantaa näin tuottavuutta. Voit myös kantaa ja käyttää imuria samanaikaisesti. Työskentelyä helpottaa lyhyempi, 1,9 metrin letku, jonka voi ostaa standardin 3 metrin letkun lisäksi.

Imuri voidaan varustaa Bluetooth-moduulilla, mikä mahdollistaa etäkäynnistyksen ja -pysäytyksen napin painalluksella. Lisäksi käyttäjäystävällisen näytön ja kosketuspaneelin ansiosta saat aina ilmoituksen, kun imuteho alittaa optimaalisen l/s-arvon.

työntekijä kävelee rakennustyömaalla kantaen selässään akkukäyttöistä pölynimuria

Ei pistorasiaa? Ei hätää

Puhdista työskentelyalue akkukäyttöisellä imurilla

Vain 4,3 kg painava ja integroidulla olkahihnalla varustettu VC 5-22 on helppo käsitellä ja mukava kantaa. Se puhdistaa tehokkaasti työalueesi ja sopii myös mainiosti vaikkapa auton imurointiin!

TYÖTURVALLISUUS

Pidä työmaasi puhtaana ja vaatimustenmukaisena yhdistämällä akkuimuriin Hiltin integroitu pölynpoistojärjestelmä leikkaamiseen, poraamiseen, timanttiporaamiseen ja muuhun.

Osta lisää pölynpoistojärjestelmiä

VALITSETKO MIELUUMMIN JOHDOLLISEN IMURIN?

Poista raskas pöly sekä hiomisesta, leikkaamisesta, poraamisesta ja timanttiporaamisesta syntyvä märkä liete nopeasti ja tehokkaasti Hiltin tehokkailla, suuren kapasiteetin pölynimureilla.

Osta johdollisia imureita

HUOLEHDIMME TYÖKALUISTAMME

Hilti työkalut rikkoutuvat harvoin, mutta jos niin käy, hoidamme asian nopeasti. Tarjoamme imurillesi maksuttoman huollon kahden vuoden ajaksi, sen jälkeen elinikäisen takuun sekä huollon hintakaton. 

Lue lisää Hiltin Huoltopalvelusta
Kirjaudu sisään jatkaaksesi