OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt

Akkupistosahat

Näytä 22 V akkupistosahat, jotka tarjoavat suuren suorituskyvyn ja käyttömukavuuden metallin ja puun sahaamiseen

Näytä 22 V akkupistosahat, jotka tarjoavat suuren suorituskyvyn ja käyttömukavuuden metallin ja puun sahaamiseen
SJD 6-22 Akkupistosaha Tehokas yläkahvalla varustettu akkupistosaha, jossa valinnainen pölynkeräys tarkkoja suoria tai kaarevia leikkauksia varten (Nuron-akkualusta)
SJT 6-22 Akkupistosaha Tehokas tukevakahvainen akkupistosaha, joka tarjoaa pitemmän käyttöajan tarkkoja suoria tai kaarevia leikkauksia varten (Nuron-akkualusta)
Takaisin tuotteisiin ()
Vertaa
Tuotteet ()

AKKUPISTOSAHAT

D-kahvalla varustettu SJD 6-A22 -akkupistosaha ja kahvarungolla varustettu SJT 6-A22 -akkupistosaha ovat erittäin helppoja käsitellä ja niin tehokkaita, että niitä voisi luulla johdollisiksi!

Palautteenne on meille todella tärkeä ja tämän arvokkaan palautteen perusteella olemme kehittäneet kaksi täysin uutta akkupistosahaa: SJD 6-A22:n ja SJT 6-A22:n. Toivomme teidän olevan samaa mieltä siitä, että niitä kannatti odottaa!

Uudet pistosahat tarjoavat luokkansa parhaan suorituskyvyn ja johdollisten työkalujen voiman. Lisäksi ne kuuluvat luokkansa turvallisimpiin työkaluihin, ja niissä on matala tärinätaso, teräjarru ja mahdollisuus yhdistää imuriin.

Jos etsit tehokasta työkalua puun, kipsi- ja kuitulevyjen tai metallin sahaamiseen, uudet pistosahamme eivät tuota pettymystä niiden erinomaisen tehon, tarkkuuden, pölynpoisto-ominaisuuden ja alhaisen tärinän ansiosta.

Hilti-pistosahanterillä varustettuna työkalun suorituskyky on korkein mahdollinen, ja lisäksi tällöin saavutetaan pisin toiminta-aika yhdellä latauksella. 

Kaksi pistosahaa Helposti hallittavat ja vakaat työkalut on suunniteltu käyttäjää varten

Kaikki akkupistosahojen valikoimamme työkalut tarjoavat saman tehon ja innovatiiviset ominaisuudet, joten voit valita työkalun mieltymyksesi mukaan, piditpä sitten enemmän perinteisestä D-kahvallisesta pistosahasta tai helposti hallittavasta T-kahvasta.

Hilti SJT 6-A22 -akkupistosaha kahvarungolla

SJT 6-A22 -akkupistosaha

Tämän mallin T-kahva (kahvarunko) on suunniteltu kapeaksi, ja sen painopiste on matalalla, mikä helpottaa käsittelyä ja parantaa käyttömukavuutta etenkin silloin, kun työkalua käytetään ylösalaisin. Työkalu voidaan yhdistää imuriin tehokasta pölynpoistoa varten.

Lue lisää
Hilti SJD 6-A22 -akkupistosaha D-kahvalla

SJD 6-A22 -akkupistosaha

T-kahvan tavoin myös D-kahvalla varustetussa mallissa on yhdellä kädellä vaihdettava terä, LED-valot ja nopea teräjarru. Imuriin tai uuteen SJD 6-A DRS -pölynpoistojärjestelmään yhdistettynä työkalun pölynpoisto on tehokasta.

Lue lisää
Dust removal system for use with the SJD 6-A22 cordless jigsaw

Käytännössä pölytöntä puun ja kipsilevyjen sahausta

Koe käytännössä pölytön sahaus uuden SJD 6-A DRS -pölynpoistojärjestelmän ansiosta. Pölynpoistojärjestelmä on suunniteltu D-kahvalla varustetulle SJD 6-A22* -akkupistosahalle, ja se saa virtansa suoraan pistosahan akusta, joten perässä vedettävät johdot ja imurin letkut eivät enää hidasta työtä. *SJD 6-A DRS -pölynpoistojärjestelmä ei ole yhteensopiva kahvarunkoisen SJT 6-A22 kanssa.

Tutustu ja osta

MIKÄ MIELESTÄNNE OLI PARASTA UUDESSA PISTOSAHASSA?

Se on helppokäyttöinen, tukeva ja vahva. Kahva on hyvin muotoiltu, saha on hyvin monikäyttöinen ja se teki meihin todella vaikutuksen.

Bob Parfit

Atkins Trade Specialists Ltd.
Please enter alternative text here (optional)

MILLAINEN HILTIN AKKUPISTOSAHA ON VERRATTUNA MUIHIN TYÖKALUIHIN?

Työ sujuu paljon nopeammin ja helpommin kuin kulmahiomakoneella. Se meni läpi kuin veitsi voissa!

Mike Thomson

Atkins Trade Specialists Ltd.
Please enter alternative text here (optional)
pistosahanterät

Täydennä työkalua Hilti pistosahanterillä

Pistosahanterämme sopivat täydellisesti uuteen akkukäyttöiseen pistosahaamme, minkä ansiosta saavutetaan maksimaalinen työskentelyaika latausta kohden.

Lue lisää
Suositeltu akku 22V-akkupistosahoihin

Suositeltu akku 22V-akkupistosahoihin

Kompakti korkean kapasiteetin akku, jossa voima, toiminta-aika ja paino ovat täydellisessä tasapainossa.

Lue lisää
Pölynpoistojärjestelmä SJD 6-A22:lle

Pölynpoistojärjestelmä SJD 6-A22:lle

Koe lähes pölytön sahaus uuden SJD 6-A DRS pölynpoistojärjestelmän avulla.

Lue lisää
Kirjaudu sisään jatkaaksesi