POIKKEUSAUKIOLOAJATJuhannuksen aukioloajatTarkista aukioloaikamme

Ilmanpuhdistimet

Näytä ilmanpuhdistimet, jotka on tarkoitettu poistamaan hengitettävän pölyn rakennus- ja saneeraustöiden aikana

Näytä ilmanpuhdistimet, jotka on tarkoitettu poistamaan hengitettävän pölyn rakennus- ja saneeraustöiden aikana
AIC 2000 Ilmanpuhdistin Joustava ja kevyt ilmanpuhdistin lisäteholla pienten hiukkasten poistamiseen suuremmalla nopeudella tai suuremmilta alueilta
KANNETTAVAT ILMANPUHDISTIMET

KANNETTAVAT ILMANPUHDISTIMET

Vähennä vaarallisen hienojakoisen pölyn leviämistä rakennustyömaalla

Kun kyse on vaarallisesta rakennuspölystä, vähänkin voi olla paljon. Suojele tiimejäsi auttamalla heitä noudattamaan pölyaltistusta koskevia turvallisuusmääräyksiä ja tee työmaistasi puhtaampia hillitsemällä pienten, hengitysilmassa leijuvien pölyhiukkasten leviämistä tehokkaiden, kevyiden AIC 1000- ja AIC 2000 -ilmapuhdistimien avulla.

PÖLYN RISKIT

Pitkäaikainen altistuminen pölylle voi aiheuttaa vakavia terveysriskejä

Päivittäisten rakennustöiden aiheuttama pöly ei ole haitallista vain tuottavuudellesi. Pitkäaikainen altistuminen pienille piidioksidipölyhiukkasille, joita löytyy betonista, laatoista, tiilestä ja laastista, voi johtaa silikoosiin, jonka on todistettu lisäävän keuhkosyövän riskiä. Pitkäaikainen altistuminen työmaanpölylle voi myös aiheuttaa kroonisen keuhkoahtaumataudin, jota tavataan yleisesti rakennusalalla.

Image alt text (optional)

MIKSI KANNATTAA KÄYTTÄÄ ILMANPUHDISTIMIA?

Tee työmaista turvallisempia ja puhtaampia poistamalla hengitysilmassa oleva pöly

Jotta voisit suojata tiimejäsi pölyaltistumiselta sisätöiden aikana, vaarallinen pöly on poistettava siellä, missä se syntyy. Hilti tarjoaa tähän tarkoitukseen laajan valikoiman pölynpoistojärjestelmiä, jotka sisältävät työkalut, tarvikkeet ja imurit. Järjestelmät eivät kuitenkaan poista kokonaan hengitysilman hienoja pölyhiukkasia. Siksi ilmanpuhdistimet täydentävät ihanteellisesti muita pölynpoistoratkaisuja pölyävissä sisätiloissa työskenneltäessä.

Image alt text (optional)

NOUDATA SÄÄDÖKSIÄ

Käytä ilmanpuhdistimia noudattaaksesi pölyaltistusta koskevia määräyksiä

Monissa maissa lainsäädäntö rajoittaa nykyään altistumista vaaralliselle rakennuspölylle. Esimerkiksi Yhdysvaltain rakennusalan sääntelyviranomainen OSHA on asettanut piidioksidipölyn sallituksi altistumisrajaksi enintään 50 mikrogrammaa kuutiometriä kohden 8 tunnin työpäivän ajalle. Euroopan unionissa työntekijän hengitettävän kiteisen piidioksidipölyn altistumisraja on 0,1 mikrogrammaa kuutiometriä kohden 8 tunnin aikapainotettuna keskiarvona.

Ilmanpuhdistimen käyttö työkalupohjaisten ilmanpoistojärjestelmien ohella voi auttaa noudattamaan määräyksiä työmailla ja välttämään mahdolliset sanktiot.

Image alt text (optional)

HELPPOA LIIKKUMISTA

Hanki kevyemmät ilmanpuhdistimet suorituskyvystä tinkimättä

Ilmanpuhdistimet voivat usein olla painavia ja hankalasti liikuteltavia. HIltin AIC 1000- ja AIC 2000 -ilmanpuhdistimet on suunniteltu mahdollisimman kevyiksi, jotta ne olisi helppo kuljettaa työmaille ja siirrellä paikasta toiseen työskentelyn aikana.

AIC 1000 painaa vain 15,2 kg ja sen turbiinin imuteho on 1 425 kuutiometriä tunnissa. AIC 2000:n turbiinin imuteho on 2 200 kuutiometriä tunnissa ja se painaa vain 16,3 kiloa.

Image alt text (optional)

PIDÄ TYÖMAAT PUHTAAMPINA

Pysäytä pölyn leviäminen kodeissa ja rakennuksissa

AIC 1000- ja AIC 2000 -ilmanpuhdistimia voidaan käyttää monenlaisiin sovelluksiin. Niitä voidaan käyttää ilman kierrättämiseen ja suodattamiseen suljetuilla alueilla purkutöiden aikana ja alipainevyöhykkeiden luomiseen pölyn eristämiseksi eri projektien, esimerkiksi asuinrakennusten saneeraustöiden aikana.

Joustavuuden lisäämiseksi puhdistimen voi sijoittaa myös suoraan pölysuojaseinään – ylimääräisiä kiinnittimiä tai lisävarusteita ei tarvita.

Image alt text (optional)

OTA PÖLY HALTUUN

Työkalupohjaiset pölynpoistoratkaisut työmaillesi

Vähennä pölyaltistumista ja paranna tuottavuutta työmaalla ratkaisujen avulla, jotka yhdistävät työkalut, lisävarusteet ja imurit. Ne vähentävät merkittävästi altistumista pölylle esimerkiksi porauksen, talttauksen, sahauksen, leikkauksen tai hionnan aikana.

YLITÄ LAIN VAATIMUKSET

Auta suojaamaan työntekijöitäsi ja suunnittelemaan turvallisempia rakennuksia rakentamisen ratkaisuilla, jotka ylittävät lakisääteiset määräykset ja normit.

Tutustu turvallisuusratkaisuihin, jotka on suunniteltu suojaamaan työntekijöitäsi

MIKSI PÖLYSTÄ PITÄÄ VÄLITTÄÄ

Mitä on rakennuspöly? Millaisia terveysriskejä se aiheuttaa? Miten se lyhentää työkalujen käyttöikää? Miten pölylle altistumista voidaan poistaa tai vähentää?

Tutustu pölyn aiheuttamiin riskeihin rakennusteollisuudessa

RAKENNA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEMMIN

Haluatko suunnitella uusimpien ympäristösäännösten mukaan? Haluatko saada pisteitä vihreiden rakennusten ohjelmista, kuten LEED ja BREEAM?

Tutustu vihreän rakentamisen sertifikaatteihin