OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt
Hilti

Ominaisuudet ja sovellukset

Ominaisuudet
  • Entistä nopeampi kovettuminen – optimoitu ankkurointisovelluksiin kuivassa betonissa, märässä betonissa tai veden täyttämissä porarei'issä (riippuen terästen erittelyistä ja hyväksynnöistä), laaja käyttölämpötila-alue (-10 °C – +40 °C).
  • Helpompi määrittää ja tilata – PROFIS Engineeringin avulla voit suunnitella teräsbetonikiinnitykset tai betoni-betonikiinnitykset EC2:n, TR069:n, TR082:n tai Hilti-suunnittelumenetelmän mukaisesti
  • Monipuolinen kemiallinen ankkuri vaihteleviin olosuhteisiin – hyväksytty iskuporattuja, onteloporattuja ja timanttiporareikiä varten (mukana TE-YRT).
  • Nopeampi, helpompi ja turvallisempi asennus – yhdistä täysin akkutoimiseen SafeSet-järjestelmään saumattomaksi asennusratkaisuksi, joka säästää aikaa paikan päällä ja vähentää asennusvirheitä
  • Saatavilla laajat hyväksynnät – mukaan lukien ESR halkeilleelle ja halkeilemattomalle betonille ja seismiselle C2:lle, palonkestävyystiedot sekä jopa 100 vuoden käyttöikä harjateräksen ja ankkureiden osalta
Sovellukset
  • Rakenteellisten teräsrakenteiden ankkurointi (teräspalkit, pilarit yms) betoniin
  • Täydentävien teräsrakenteiden kiinnitys (esim. hyllystöt, koneistot, suojakaiteet, äänivallit) betoniin
  • Erilaiset suunnitellut liitokset, esimerkiksi seinien, laattojen, pilareiden sekä palkkien jatkokset
  • Betonin lujittaminen ja raudoitettujen betonirakennusten jälkiasennus, mukaan lukien väärin sijoitetun/puuttuvan harjateräksen korvaaminen jälkiasennetulla harjateräksellä
  • Rakenteelliset liitokset jälkiasennetuilla harjateräksillä

Tekniset tiedot

Dokumentit ja videot

Tarvitsetko apua heti tai työmaalla?

Image alt text (optional)

KOVEMPI. NOPEAMPI. LUJEMPI.

Yhden suosituimman kemiallisen ankkurimme päivitetty versio tuo asiakkaille monia uusia etuja.

HIT-HY 200-A V3 tarjoaa paremman suorituskyvyn, uusia hyväksyntöjä ja täydellisen SafeSet-yhteensopivuuden. Lisäksi V3:ssa on hyväksynnät harjateräksille ja pohjalevylle, mukaan lukien palotilanne ja veden täyttämät porareiät, mikä tuo lisää monipuolisuutta nykyiseen kemialliseen ankkuriimme verrattuna. Laajempien hyväksyntöjen ansiosta V3 tarjoaa myös täydellisen ratkaisun ankkurointiliitoksiin ja harjaterästartuntoihin, joten sitä voidaan käyttää kaikissa vastaavissa sovelluksissa kuin HIT HY 200-R V3 -ankkurimassaa.

Saamasi hyödyt

Suurempi kuormituskapasiteetti

Halkeilleessa betonissa keskimäärin 10 %  ja seismisessä C2-luokassa 15 % suurempi kuormituskapasiteetti.

Nopeasti kovettuva

Päivittäisiin ja vaativiin työmaan töihin, joissa aika ratkaisee.

ETA-hyväksytty palosuunnittelu

ETA-hyväksytty palomitoitus TR082-suunnittelumenetelmällä kemiallisille ankkureille.

SafeSet-hyväksytty

Voidaan käyttää osana Hilti SafeSet -järjestelmää - sisältyvät ankkurin hyväksyntäasiakirjoihin

Image alt text (optional)

Ominaisuudet käytettäessä Hilti SafeSet -järjestelmää

HIT-HY 200-A V3 -ankkuri voidaan asentaa käyttämällä Hilti SafeSet-asennustapaa.


Kun käytetään Hiltin TE-CD- tai TE-YD-onteloporanterää yhdessä Hilti-imurin kanssa tekee se asentamisesta nopeaa ja lähes pölytöntä eikä erillistä reiän puhdistamista tarvita. Tämä säästää aikaa , kustannuksia ja varmistaa kiinnityksen laadun, kun kriittisiä työvaiheita kuten puhdistus ei tarvitse erikseen tehdä.

Image alt text (optional)

Sopii useisiin sovelluksiin

Edeltäjäänsä verrattuna HIT-HY 200-A V3 -kemiallisella ankkurilla on vieläkin laajemmat hyväksynnät koskien palomitoitusta ja veden täyttämiä reikiä, joten se soveltuu rakenneterästen, täydentävien teräsrakenteiden, suojarakenteiden, kaiteiden ja paloportaiden ankkurointiin. Se soveltuu myös seismisiin vahvistuksiin / jälkiasennuksiin, teräsbetonirakennuksien tukemiseen sekä jälkiasennettavien harjaterästen rakenteellisiin liitoksiin.

Kaikki mitä tarvitset kemiallisille ankkureille

Hilti SafeSet

Eliminoi reikien puhdistustarve ja maksimoi tuottavuus Hiltin järjestelmällä, joka on kehitetty ankkureiden ja jälkiasennettujen harjateräsliitosten asennukseen.

PROFIS Engineering -suunnitteluohjelma

PROFIS hoitaa erilaisia teräksen ja betonin liitäntäelementtejä koskevat laskelmat ja analyysit ja kattavan dokumentaation avulla – kaikki yhdellä pilvipohjaisella työkalulla.