OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt

Akkuporavasarat SDS Max

Näytä 36 V SDS Max (TE-Y) -akkukombivasarat, jotka on tarkoitettu betonin vaativaan poraamiseen ja piikkaukseen

Näytä 36 V SDS Max (TE-Y) -akkukombivasarat, jotka on tarkoitettu betonin vaativaan poraamiseen ja piikkaukseen
TE 60-22 Akkuporavasara Akkutoiminen SDS Max (TE-Y) -poravasara aktiivisella tärinänvaimennuksella ja aktiivisella väännönrajoittimella raskaaseen betonin poraukseen ja piikkaukseen (Nuron-akkualusta)
Takaisin tuotteisiin ()
Vertaa
Tuotteet ()
Työntekijä poraa reikää betoniin TE 60-22 -poravasaralla ja VC 10-22 -pölynimurilla

Tutustu SDS Max -akkuporavasaroihin

Tarvitsemaasi voimaa raskaisiin töihin - akkutyökalun joustavuudella

Oletko poraamassa, piikkaamassa, urittamassa tai tekemässä keskiraskasta kovan betonin tai muurauksen purkutyötä? Tarvitset SDX Maxin tehon ja suorituskyvyn. Mutta kovan työn ei pidä olla raskasta. Siitä syystä lippulaivatuotteemme, SDS Max -akkuporavasarat, painavat vähemmän. Lisäksi ne sisältävät tärinänvaimennusteknologian, joka auttaa työskentelemään väsymättä pidempään.

Ja uuden Nuron-akkujärjestelmän ansiosta voit käyttää poravasaraasi raskaisiin töihin 22V:n akulla, joka tarjoaa poikkeuksellisen käyttöajan ja enemmän tehoa kuin markkinoiden muut korkeamman jännitteen akut.

Hyödynnä SDS Max -poravasaroiden teho

Enemmän joustavuutta

Sovita työkalu tehtävän mukaisesti. Porasitpa sitten raudoitettua betonia tai reikiä muuraukseen, SDS Max -poravasarat tarjoavat täydellisen tehon ja käyttömukavuuden tasapainon.

Parempi tuottavuus

Työkalujen kevyempi paino, parempi ergonomia sekä aktiivinen tärinänvaimennus (AVR) ja aktiivinen väännönrajoitin (ATC) auttavat sinua työskentelemään turvallisemmin pidempään.

Parempi käytettävyys

Optimoi kalustosi akkukoneet toimimaan yhdellä ja samalla akulla ja laturilla. Uudella Nuron 22V akkukonejärjestelmällä saat enemmän tehoa kuin johtokoneissa tai polttomoottorikäyttöisissä työkaluissa.

Työntekijä poraa betonia uudella TE 60-22:lla ja siihen liitetyllä pölynpoistojärjestelmällä

Uuden sukupolven poravasara

TE 60-22: mullistavaa suorituskykyä Nuron-järjestelmällä

TE 60-22 ottaa kaiken tehon irti Nuronin 22V-akusta ja poraa ja piikkaa enemmän yhdellä latauksella. Johtoja ei tarvita – vain poikkeuksellinen käyttöaika ja suorituskyky, joita odottaisit vain paljon raskaammilta työkaluilta.

Nuron-järjestelmän ansiosta työntekijöiden ja työkalujen tuottavuus on entistä parempi. Nuronin kestävät akut kestävät kolhuja, niissä on edistyksellinen akun tilan diagnostiikka ja ne on yhdistetty pilveen, jolloin sinulla on parempi yleisnäkymä työkaluistasi kuin koskaan.

Työntekijä kaivaa tiivistynyttä maata tehokkaalla SDS-Max-kombivasaralla ja savitaltalla.

Tehoa raskaimpiinkin töihin

Monipuolista joustavuutta vaativiin poraus- ja piikkaustöihin

Poraa ankkuri- ja läpivientireikiä jopa 55 mm halkaisijalla betoniin ja muuraukseen nopeammin ja tehokkaammin SDS Max -työkaluilla. Ne helpottavat myös piikkaus- ja purkutöitä. Lisää iskuporanterä halkaisijaltaan 150 mm:n läpivientien tekemiseen.

Rikkoutuiko johto? Irrota se ja hanki nopeasti uusi – älä odota korjausta.

Työntekijä poraa hissikuilussa tehokkaalla SDS-Max-kombivasaralla, joka on varustettu työkalujen putoamisen estävällä kiinnitysratkaisulla ja DRS-D -pölynpoistojärjestelmällä.

Vähemmän väsymistä, vähemmän työkatkoksia

Erinomainen käsiteltävyys, vähemmän tärinää ja pienempi takapotkun riski

Työskentele pidempään sallitun työajan puitteissa myös raskaissa purkutöissä innovatiivisten turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksien ansiosta. Aktiivinen tärinänvaimennus (AVR) vähentää altistumista tärinälle jopa kahdella kolmasosalla, kun taas aktiivinen väännönrajoitin (ATC) suojaa työntekijää, työkalua ja tarvikkeita estämällä työkalua pyörimästä hallitsemattomasti poranterän juuttuessa.  

Voit myös tehdä työmaastasi puhtaamman, tehokkaamman ja vaatimustenmukaisemman yhdistämällä DRS-pölynpoistojärjestelmän ja Hilti-imurin. Näin poistat käytännössä kaiken pölyn suoraan lähteestä.

Rakennustyöntekijä istuu ja pitää TE 60-22 -kombivasaraa ja TE-YX -vasaraporanterää polviensa päällä

Edistyneet lisävarusteet

Lisää tuottavuutta Hilti poranterillä, porakruunuilla ja taltoilla

Erityisesti SDS Max -työkaluillemme suunnitelluissa TE-YX-poranterissämme on monileikkuriset karbidipäät, jotka mahdollistavat nopeamman porauksen betoniin, tiileen, muuraukseen ja jopa läpi harjateräksen, ja timanttikärkisillä iskuporanterillämme on parannettu geometria, joka takaa pidemmän käyttöiän.

Ankkuroinnissa saat nopeampia ja tasaisempia tuloksia ilman manuaalista reikien puhdistusta, kun poraat reikiä TE-YD-poranterällä, joka on yhdistetty pölynimuriin. Ja uritus- ja purkutöissä itseteroittuvat piikki- ja tasatalttamme tarjoavat pitkän käyttöiän ja poikkeuksellisen suorituskyvyn.

HALLITSE TYÖKALUKUSTANNUKSIASI

Hilti Työkalupalvelu kattaa työkalukustannuksesi kiinteällä kuukausimaksulla. Vältä suuret ennakkoinvestoinnit ja hanki vain tarvitsemasi laitteet.

Tietoja Hilti Työkalupalvelusta

TYÖTURVALLISUUS

Käytännössä pölytön työmaa on turvallisempi työntekijöille ja parempi työkaluille. Yhdistä pölynpoistojärjestelmä ja VC 10 -pölynimuri parantaaksesi työskentelymukavuutta työmaalla ja pidentääksesi työkalujesi käyttöikää.

Osta pölynimureita ja muita pölynpoistojärjestelmiä
Kirjaudu sisään jatkaaksesi