OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt

Akkuporavasarat SDS Plus

Näytä 22 V ja 36 V SDS Plus (TE-C) -akkuporavasarat betonin poraukseen ja kevyeen piikkaukseen

Näytä 22 V ja 36 V SDS Plus (TE-C) -akkuporavasarat betonin poraukseen ja kevyeen piikkaukseen
TE 2-22 Akkuporavasara Kompakti ja kevyt SDS Plus -akkuporavasara pistoolikahvalla takaa parhaan ohjattavuuden porattaessa pään yläpuolella (Nuron-akkualusta)
TE 4-22 Akkuporavasara Kompakti SDS Plus -akkuporavasara, jossa on paras teho-paino-suhde yläpuoliseen poraukseen (Nuron-akkualusta)
TE 6-22 Akkuporavasara Monipuolinen SDS Plus -akkuporavasara, jossa on laaja porausalue, talttatoiminto ja pikaistukka (Nuron-akkualusta)
TE 30-22 Akkuporavasara Tehokas akkutoiminen SDS Plus (TE-C) -poravasara aktiivisella tärinänvaimennuksella ja aktiivisella väännönrajoittimella
Takaisin tuotteisiin ()
Vertaa
Tuotteet ()
Työntekijä käyttää TE 30-22 -poravasaraa muottiasennukseen

Tutustu SDS Plus -poravasaroihin

Pitkäkestoista porausta ja piikkausta akkutyökalun joustavuudella

Hiltin avaintuotteet, SDS Plus -akkuporavasat, auttavat sinua poraamaan, murskaamaan, urittamaan ja piikkaamaan betoniin tai muuraukseen vähemmin käyttökatkoksin, nopeammin ja pidempään, minkä lisäksi ne minimoivat työntekijän väsymistä.

Ja Nuron-akuilla toimivat työkalut tarjoavat enemmän tehoa ja käyttöaikaa kuin koskaan aiemmin.

Ota enemmän irti Hilti SDS Plus -akkuporavasaroista

Enemmän joustavuutta

Porasitpa sitten reikiä ankkureihin tai harjateräkseen koko päivän, tai piikkaat vaikeapääsyisissä paikoissa, meillä on juuri oikea akkuporavasara - ja tehokas lisävaruste - auttamaan sinua työssäsi.

Parempi tuottavuus

Työskentele turvallisemmin ja vähemmällä käsien rasituksella työkalujen kevyemmän painon, paremman käsiteltävyyden sekä turvaominaisuuksien, kuten aktiivisen tärinänvaimennuksen (AVR) ja aktiivisen väännönrajoittimen (ATC) ansiosta.

Parempi käytettävyys

Optimoi kalustosi kaikille akkutyökaluillesi yhden järjestelmän yhteensopivilla akuilla. Nuronin 22V -työkalut tarjoavat enemmän tehoa kuin johdolliset, polttomoottoritoimiset tai korkeamman jännitteen työkalut.

pyörövasara poraa betonin läpi

PIENEMPI KOKO, KEVYEMPI PAINO

NURON TE4-22

Nuron TE 4-22 tuo enemmän tehoa ja turvalisuutta kevyemmällä painolla. Se on täydellinen pään yläpuolella tehtäviin töihin ja se on lyömätön ankkurireikien sarjaporauksissa jopa 12mm asti.

poravasara poraa betonin läpi

Edistyksellistä porausta

Uusi TE 30-22 poravasara

Hilti viitoitti tietä modernille vasaraporaukselle puoli vuosisataa sitten, ja tämä tarina jatkuu nyt mullistavan TE 30-22 -poravasaran myötä.

TE 30-22 on todellinen yleistyökalu, jolla on parempi käsiteltävyys kuin koskaan, ja se toimii Nuron-akuilla. Nuron 22V -akkujen ansiosta saat johdollisen työkalun tehon sekä poikkeuksellisen käyttöajan ja joustavuuden. Tulos? Tuntikausia ongelmatonta porausta, piikkausta ja urittamista.

Rakennusmies poraa pään yläpuolella TE 4-22:lla putkiasennusjärjestelmiä varten, taustalla SL 2-22 lamppu

Valitse työhön sopiva teho

Pään yläpuolisesta porauksesta piikkaukseen

Joustavat akkuporavasaramme tarjoavat tarvitsemasi suorituskyvyn, milloin ja missä sitä tarvitset. Suorita toistuvia pään yläpuolisia poraus- ja piikkaustöitä kompaktilla poravasaralla tai poraa pohjalevyjä, piikkaa tai tee kevyitä terästöitä raskaammalla työkalulla.

Kun kaipaat vielä enemmän tehoa, valitse Hiltin Nuron 22V -akkuporavasarat.

Työntekijä poraa betoniin turvallisella ja tehokkaalla TE 6-22 -poravasaralla ja TE DRS-4/6 -imupäällä

Vähemmän väsymistä, parempi turvallisuus

Parempi käsiteltävyys, vähemmän tärinää ja pienempi takapotkun riski

Kestävät SDS Plus -akkuporavasaramme sisältävät aktiivisen tärinänvaimennuksen (AVR) ja aktiivisen väännönrajoittimen (ATC), jotka auttavat suojaamaan työntekijöitäsi loukkaantumisilta ja vähentävät viivästyksiä työmaalla. Aktiivinen tärinänvaimennus (AVR) vähentää altistumista tärinälle jopa kahdella kolmasosalla, kun taas aktiivinen väännönrajoitin (ATC) estää työkaluja pyörimästä vaarallisesti niiden osuessa rakenteissa piilossa oleviin kohteisiin.

Lisäksi integroidut pölynpoistojärjestelmämme voivat poistaa lähes kaiken pölyn, jolloin teet työmaistasi entistä turvallisempia ja mukavampia.  

 

Laattojen poisto monipuolisella SDS Plus TE 6-22 poravasaralla

Lisävarusteet työkalullesi

Työskentele nopeammin ja pidempään Hiltin poranterillä ja taltoilla

SDS-poravasarasi tarjoaa entistä paremman suorituskyvyn, kun yhdistät siihen työkalulle erityisesti suunnitellun lisävarusteen.

Betonin, tiilen, muurauksen ja raudoituksen nopeampaa poraamista varten suunnitelluissa TE-CX-poranterissämme on moniviisteiset karbidipäät ja edistyksellinen geometria. Ankkurointireikien porauksessa TE-CD -onteloporanterämme poraavat ja puhdistavat reiän yhdellä kertaa, mikä säästää aikaa ja tarjoaa tasaisemman tuloksen. Hiltin taltat on suunniteltu tarjoamaan kestävyyttä ja tehokkutta murskaus-, uritus-, tasoitus ja kaavintatöihin.

VÄHENNÄ TYÖKALUKUSTANNUKSIASI

Hilti Työkalupalvelu kattaa työkalukustannuksesi kiinteällä kuukausimaksulla. Vältä suuret ennakkoinvestoinnit ja hanki vain tarvitsemasi laitteet.

Tietoja Hilti Työkalupalvelusta

TYÖTURVALLISUUS

Käytännössä pölytön työmaa on turvallisempi työntekijöille ja parempi työkaluille. Yhdistä pölynpoistojärjestelmä ja VC 10 -pölynimuri parantaaksesi työskentelymukavuutta työmaalla ja pidentääksesi työkalujesi käyttöikää. 

Osta pölynimureita ja muita pölynpoistojärjestelmiä
Kirjaudu sisään jatkaaksesi