Hilti’s post-installed rebar solutions cover everything from design to testing

Jälkiasennetut harjaterässovellukset

Turvallisemmat, nopeammat ja joustavammat ratkaisut jälkiasennetulle harjateräkselle

Me Hiltilllä tiedämme, kuinka tärkeää on saada tehtyä raudoituksen asennus kerralla oikein. Aikataulupaineiden ja pakollisten työturvallisuusmääräysten johdosta kalliisiin virheisiin ei ole varaa – johtuivatpa ne sitten virheellisestä asennuksesta tai henkilökunnan puutteesta sairauden tai loukkaantumisen seurauksena. Käsivarren tärinäoireyhtymä (HAVS) ja altistuminen piidioksidipölylle ovat merkittävä terveysriski. Siksi työntekijöiden ja työnantajien suojelemiseksi tarvitaan turvallisempi, perinteiset menetelmät korvaava vaihtoehto. Ymmärrämme myös, kuinka haastavassa tilanteessa ollaan, jos suunnitteluohjelma ei ole yhteensopiva muiden ohjelmistopakettien kanssa tai jos käytössä ovat suunnittelultaan joustamattomat standardisovellukset. Sinä puhuit ja me kuuntelimme! Tarkastellaanpa nyt Hiltin jälkiasennettuja harjateräsratkaisuja...

Loading

MINIMOI RISKIT

Vähemmän tärinää ja käytännössä pölytön poraus

Haluatko parantaa työntekijöiden turvallisuutta ja auttaa ehkäisemään erilaisia terveyshaittoja, kuten käsiin kohdistuvaa tärinää (HAVS)? Hiltin poravasarat - jopa tehokkaat TE 60 ja TE 70 - tuottavat vähemmän tärinää aktiivisen tärinänvaimennuksen (AVR) ansiosta, mikä auttaa minimoimaan pysyvien vaurioiden aiheuttaman riskin.

Entäpä pöly, jota muodostuu porauksesta ja manuaalisesta reikien puhdistuksesta? Rakennuspölyn hengittäminen voi vaarantaa työntekijöiden terveyden, minkä vuoksi Hilti on kehittänyt SafeSet-menetelmän. Se on käytännössä pölytön ratkaisu, joka korvaa perinteisen porauksen sekä puhalluksella-harjauksella-puhalluksella tehtävän puhdistuksen.  Liitä vain Hiltin VC 20/40 betonipölynimuri TE-CD- tai TE-YD-onteloporanteriimme, ja pöly poistuu automaattisesti. Manuaalista puhdistusta ei tarvita ja työ sujuu paljon turvallisemmin.

SÄÄSTÄ AIKAA, TEHOSTA TUOTTAVUUTTA

Vähennä ylimääräiset työvaiheet automaattisen reiän puhdistuksen ansiosta

Raudoituksen virheellinen asennus ei ole pelkästään vaarallista, vaan sen aiheuttamien virheiden korjaaminen myöhemmin on kallista ja aikaa vievää. Yleisin virhe on huonosti puhdistetut reiät, jotka voivat johtaa ankkurin rikkoutumiseen, mikäli ankkurointimassa ei ole kiinnittynyt kunnolla. SafeSet -järjestelmä auttaa estämään tällaisen tilanteen syntymisen. Se puhdistaa reiät automaattisesti, jolloin raudoitteiden asennus onnistuu heti ensimmäisellä kerralla. Koska poraus ja puhdistus tapahtuvat samanaikaisesti, voit kokonaan ohittaa puhallus-harjaus-puhallusvaiheet ja säästää aikaa, jolloin työ valmistuu nopeammin.

Voit myös minimoida kalliit projektin viivästykset paikantamalla harjateräksen sijainnin betonissa ennen töiden aloittamista, mikä vähentää olemassa olevien raudoitusten vahingoittumisen riskiä. Hilti PS 300 Ferroscan pystyy paikantamaan harjateräksen nopeasti ja tarkasti - tämä nopeuttaa poraustyötä ja parantaa tuottavuutta. Ja vielä nopeampaa ankkurimassan syöttöä varten suunnitellulla HDE 500-A22 -akkupuristimella massan syöttömäärän annostelu onnistuu tarkasti ja hallitusti.

TOIMIVAT TEKNISET RATKAISUT

Joustava suunnittelu ja saumaton integrointi

Entä jos voisit integroida harjaterästen suunnitteluohjelmasi muihin suunnitteluohjelmistopaketteihisi? PROFIS Rebarilla se on mahdollista! Sillä on suora yhteys Hiltin BIM/CAD-kirjastoon, minkä lisäksi se integroituu suoraan AutoCAD®- ja Revit® -suunnitteluohjelmistoon. Täysin joustavan suunnittelun ansiosta ohjelmistoa voidaan käyttää ei-standardinmukaisten sovellusten suunnitteluun (vaihtelevat asennussyvyydet, kuormitustyypit, porausmenetelmät- ja olosuhteet). Lisäksi sinun ei tarvitse koskaan huolehtia vaatimustenmukaisuudesta, sillä ohjelmisto perustuu viimeisimpiin rakennusasetuksiin ja -määräyksiin, mukaan lukien Eurocode 2:een ja ACIin.

AVR poravasarat

Ehkäise hankalat terveysongelmat, kuten käsiin kohdistuvan tärinä, Hiltin aktiivisen tärinänvaimennuksen tarjoavilla poravasaroilla. Koska ne tuottavat vähemmän tärinää, ne auttavat minimoimaan pysyvien vaurioiden aiheuttaman riskin - mikä tekee niistä tavallisia poria paljon turvallisempia.

Osta TE 70 -poravasara

Safeset -järjestelmä

Jätä hyvästit manuaaliselle reiän puhdistukselle SafeSetin ansiosta. Vaihda perinteinen puhallus-harjaus-puhallus -menetelmä onteloporanterien ja betonipölynimurin yhdistelmään. Tulokseksi saat nopeammat, luotettavammat ja käytännössä pölyttömät jälkiasennettujen harjaterästen asennukset.

Lue lisää

PROFIS REBAR

Integroi PROFIS Rebar muihin suunnitteluohjelmistoihin, mukaan lukien Hilti BIM/CAD-, AutoCAD®- ja Revit® -ohjelmistoihin. Suunnittele jälkiasennettavat harjateräsliitokset ei-standardinmukaisiin sovelluksiin, kuten vaihteleviin asennussyvyyksiin ja kuormitustyyppeihin, työkalulla, joka on viimeisimpien rakennusasetusten ja -määräysten mukainen.

Aloita heti

Jaa