PALOKATKOT ARKKITEHDEILLE

Palokatkojärjestelmät ovat muutakin kuin vain yksi tuote

Hilti firestop for architects

Voimme Hiltillä auttaa passiivisten palosuojausjärjestelmien teknisten tietojen erittelyssä sekä suunnittelussa.

Tarjoamme myös uusimman tekniikan mukaisia tuotteita, helppokäyttöisen suunnitteluohjelmiston ja teknistä tukea työmaalla, internetin kautta ja puhelimitse. Ellet löydä tarvitsemaasi internetistä, ota yhteyttä Hilti Suomen insinööritimiin.

PALOMÄÄRÄYSTEN MUKAISET TUOTTEET

Hilti firestop module box

Palokatkotuotteemme täyttävät tiukimmat kansainväliset standardit, kuten ASTM ja EN.

Paloturvallisuus on Hiltillä erittäin tärkeässä asemassa ja meillä on yli 30 vuoden kokemus passiivisten palosuojausjärjestelmien tutkimuksesta ja kehittämisestä.

Tarjoamme laajan valikoiman hyväksyttyjä tuotteita mitä erilaisimpiin työmaasovelluksiin.

Palokatkojärjestelmät auttavat palauttamaan seinän, sisäkaton tai lattian paloluokituksen, kun sen läpi asennetaan kaapeli, putki tai tehdään liitos. Palokatko auttaa pysäyttämään tulen, savun ja myrkyllisten kaasujen leviämisen ja on osa rakennuksen paloturvallisuussuunnitelmaa.

PALOKATKOTUOTTEEMME PARANTAVAT RAKENNUKSIEN PALOTURVALLISUUTTA

Hilti fire protection testing

Hiltin palokatkotuotteet voivat parantaa rakennusten rakenteita sekä suojata tulipalolta. Ne on todettu testeissä ylittävän ETA- ja UL-palosuojaustestit ja ne voivat parantaa:

• Rakennusten akustiikkaa – tukkimalla raot, joiden läpi kulkeutuu myös ääntä.

• Rakennuksen liikettä – mikä voi minimoida jälkijäristysten vaikutukset, lämmön aiheuttaman liikkeen putkijärjestelmissä, rakennepoikkeamia ja tärinää teollisuuslaitoksissa.

• Suojaa rakennukset homeelta – tarjoamme homeenkestäviä tuotteita, jotka voivat olla erityisen hyödyllisiä sairaaloiden suunnittelussa.

• Noudata vihreän rakentamisen LEED- ja BREEAM-sertifiointia.

KYSY HILTIN INSINÖÖRILTÄ

Jaa