BATTERSEAN VOIMALAITOS, LONTOO, ISO-BRITANNIA

Kulttuuri-ikonin tukeminen 40 000 tapilla

Hilti jobsite reference battersea power station London UK

haaste

Hilti jobsite reference battersea power station London UK

Battersean voimalaitos sijaitsee yhden Lontoon suurimman ja kehityksellisimmän alueen ytimessä.

Se on ikoninen rakennus, joka toimii alueen keskipisteenä. Sen ympärille on rakennettu uusi 17 hehtaarin alue, johon kuuluu asuntoja, myymälöitä, kahviloita, toimistoja ja 7 hehtaaria julkisia tiloja.

Se oli tärkeä projekti myös Lontoolle, sillä siinä kunnostettiin aiemmin ränsistynyt kohde Thamesin rannalla. Projektin hinta oli 8 miljardia puntaa, ja siihen sisältyy uusi metroasema sekä metrolinjan laajennus.

Haasteena oli, että voimalaitos oli saanut ränsistyä yli 30 vuoden ajan. Savupiippujen alapuolella olevia tiiliseiniä oli vahvistettava yli 40 000 ankkurilla. Ne asetettiin kellariin olemassa olleiden tiiliseinien ja uusien vahvistettujen betoniseinien väliin.

Hilti-ratkaisumme

Hilti oli mukana projektissa sen alkuvaiheista saakka. Työskentelimme yhdessä Battersea Groupin, urakoitsijan ja rakennesuunnittelijoiden kanssa. 

Ehdotimme, että työssä käytettäisiin Hilti HIT-SC M22 -seulahylsyjä. Seinissä oli paljon koloja, jotka olivat 600–700 mm paksuja. Halusimme myös varmistaa, että kemiallisten ankkureiden massamenekkiä valvottaisiin ja että asennetut ankkurit olisivat tehokkaita erityyppisten pohjamateriaalien kanssa. 

Urakoitsijat käyttivät myös Hilti TE 80-AVR -kombivasaroitamme reikien poraamiseen sekä Hilti Injection Technology (HIT) -menetelmän mukaisia kemiallisia ankkurijärjestelmiä.

TÄLLE RATKAISULLE MÄÄRITETYT JA KÄYTETYT TUOTTEET

LIITTYVÄT OHJELMISTOT

KYSY INSINÖÖRILTÄ

Jaa