TEOLLISUUSVARASTO, VICENZA, ITALIA

Maanjäristyksen kestävän sprinklerijärjestelmän asennus

Hilti jobsite reference industrial warehouse Vicenza Italy

Haaste

Hilti jobsite reference industrial warehouse Vicenza Italy

Teollisuusvarastoon piti asentaa sprinklerit. Haasteita oli useita.

Valtavan varaston pinta-ala oli yli 3000 m2.
Modulaarisen kannakointijärjestelmän täytyi olla maanjäristyksen kestävä ja pohjamateriaali oli hyvin ohutta, mikä vaikeutti kannakointijärjestelmän kiinnitystä.

Hiltin ratkaisu

Toimimme läheisessä yhteistyössä urakoitsijan, Idrotermotren kanssa ja valitsimme projektiin Hiltin modulaarisen MQS-kannakointijärjestelmän. Se on äärimmäisen joustava, helppo koota ja suunnitella kestämään maanjäristyksen vaikutukset.

Modulaarisen kannakointijärjestelmän täytyi sopia ahtaisiin tiloihin ja esteitä oli monia myös kattopalkkien muodon vuoksi. Tämä tarkoitti sitä, että lukuisia päätöksiä täytyi tehdä paikan päällä koskien putkien sijoittelua ja kannakkeiden kiinnityspaikkaa. Hiltin tekninen tiimi (myyntipäällikkö ja tekninen osasto) työskenteli urakoitsijan kanssa koko asennuksen ajan.

Määrittelimme kaikki tarvittavat modulaariset kannakointijärjestelmät, suoritimme useita tarkastuksia ja annoimme teknisiä neuvoja ja tukea urakoitsijoille asennuksen aikana. Sen ansiosta kannakointijärjestelmä asennettiin nopeasti, turvallisesti ja oikein. Käytimme lisäksi erilaisia ankkureita, joita olivat muun muassa Hiltin HST-ankkuri seismisille kuormituksille, Hiltin HUS 3 -ruuviankkuri matalille materiaalipohjille ja Hiltin kemiallinen ankkuri HIT HY 270 matalille pohjamateriaaleille

TÄHÄN RATKAISUUN ERITELLYT TUOTTEET

Jaa