NURON

Mahdollista hyvä työturvallisuus Nuronin avulla

Auta parantamaan työmaan turvallisuutta vähentämällä työmaan yleisiä riskitekijöitä

Päivittäisiin rakennustöihin liittyy monenlaisia vaaratekijöitä, joten työntekijöiden turvallisuuden suhteen ei voida tehdä kompromisseja. Työtapaturmat eivät koske pelkästään rakennustyöntekijöitä, vaan niistä voi myös aiheutua kalliita työnseisauksia ja viivästyksiä. Nuron-järjestelmä tarjoaa turvallisempia akkutyökaluja, joiden erinomaiset turvallisuusominaisuudet ja älykkäät ratkaisut auttavat estämään ja korjaamaan turvattomia työskentelymenetelmiä ja -olosuhteita.

Nuronin johtavat työturvallisuusratkaisut

Työkalu pysähtyy välittömästi, jos työntekijä irrottaa siitä otteen

Uusi kosketukseen reagoiva SensTech-teknologia parantaa yleisesti käytettyjen työkalujen ominaisuuksia, mukaan lukien sivu- ja säätökytkimen. Jos työntekijä irrottaa otteen työkalusta, SensTech -toiminto sammuttaa moottorin välittömästi.

Vähennä työkalun takapotkun aiheuttamia rannevammoja

Aktiivinen väännönrajoitin (ATC) on varustettu erikoisantureilla, jotka on yhdistetty moottorin virrankatkaisujärjestelmään. Se auttaa vähentämään työkalun takapotkua terän juuttuessa kiinni työstettävään materiaaliin. 

Vältä työkalujen putoamisia korkealla työskenneltäessä

Suurin osa Nuronin akkutyökaluista on varustettu turvahihnalla ja testattu uusimpien turvallisuusstandardien mukaisesti.

Nuron-akkutyökalujen ansiosta työt sujuvat turvallisemmin

AG 6D-22 -akkukulmahiomakone

AG 6D-22 on yksi alan turvallisimmista akkukulmahiomakoneista. Se on varustettu SensTech-teknologialla, joka pysäyttää työkalun välittömästi, kun käyttäjä irrottaa siitä otteensa. Lisäksi siinä on 3D-ATC -järjestelmä, joka estää työkalun hallitsemattoman pyörimisen.

Osta nyt

TE 60-22 akkuporavasara

Olitpa sitten poraamassa tai piikkaamassa, TE 60-22:n sisältämä aktiivinen väännönrajoitin (ATC) tarjoaa paremman suojan työkalun hallitsemattomatonta pyörimistä vastaan, minkä lisäksi aktiivinen tärinänvaimennus (AVR) parantaa työskentelymukavuutta. Jos kaipaat tehokkaampaa pölynhallintaa, voit liittää mukaan vielä pölynpoistojärjestelmämme (DRS).

Osta nyt

VC 10-22 -akkuimuri

Työskentele kädet vapaina innovatiivisella VC 10-22 -akkuimurillamme, joka tekee työskentelystä turvallista ja tuottavampaa. Uusi Bluetooth-moduuli mahdollistaa etäkäynnistyksen ja -pysäytyksen napin painalluksella. Käyttäjäystävällisen näytön ja kosketuspaneelin ansiosta saat ilmoituksen, kun imuteho alittaa optimaalisen L/S-arvon.

Osta nyt
60,000 +

vakavaa tapaturmaa
sattuu vuosittain rakennustyömailla ympäri maailman[1]

450,000 +

työperäistä kuolemantapausta
vuosittain keuhkoahtaumatautiin sairastuneilla [2]

160 MILJOONAA

uhreilla
työperäistä sairautta vuosittain [3]

100 %

kaikista työmaatapaturmista
on vältettävissä

Image alt text (optional)

Työmaan hallinta

Hyvin organisoitu työmaa voi olla turvallisempi ja tuottavampi

Heikosti hoidettu kalustonhallinta ja huonot turvallisuuskäytännöt ovat yksi tärkeimmistä työmaalla sattuvien tapaturmien syistä. Selkeämpi näkymä työkaluista ja turvallisuusprosesseista tarjoaa tärkeitä tietoja, jotka varmistavat työmaiden turvallisen ja sujuvan toiminnan. Älykkäiden pilviyhteyksien ja työkalujen hallintaratkaisujemme avulla voimme auttaa analysoimaan ja parantamaan työmaita akkujen ja työkalujen käyttöanalytiikan sekä kaluston optimoinnin avulla.

Jaa