OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt

Akkuiskuvääntimet

Näytä 12 V ja 22 V akkutoimiset iskuvääntimet, jotka on tarkoitettu kevyeen ja raskaaseen ruuvaukseen metalliin, puuhun ja betoniin

Näytä 12 V ja 22 V akkutoimiset iskuvääntimet, jotka on tarkoitettu kevyeen ja raskaaseen ruuvaukseen metalliin, puuhun ja betoniin
SID 6-22 Akkuiskuväännin Teholuokan akkutoiminen iskuväännin, jonka suuri nopeus, harjaton moottori ja tarkka käsittely auttavat säästämään aikaa suurissa kiinnitystöissä (Nuron-akkualusta)
SID 4-22 Akkuiskuväännin Kompakti harjaton iskevä ruuvinväännin, joka on optimoitu luotettavaan ja tehokkaaseen ruuvaamiseen puuhun ja metalliin (Nuron-akkualusta)
SID 2-A12 iskevä akkuruuvinväännin Kompaktin luokan iskuväännin 12V Li-ion -akulla harjattomalla moottorilla ja 1/4" kuusioistukalla, kun vaatimuksena on hyvä käytettävyys ja kevyt paino suuresta momentista tinkimättä
Takaisin tuotteisiin ()
Vertaa
Tuotteet ()
SID 6

Akkuiskuvääntimet

Kompaktit, kevyet iskuvääntimet betoniin, metalliin ja puuhun ruuvaamiseen

Pienikokoisten, kevyiden akkuiskuvääntimien valikoimamme mahdollistaa satoja tai jopa tuhansia kevyitä tai raskaita ruuvauksia tai kiinnityksiä päivässä. Muita etuja ovat kevyemmät työkalut sekä parannettu ergonomia, mikä tekee työstä turvallisempaa ja tuottavampaa kun tehdään koko päivän ajan toistuvia pulttien kiinnitys-, ankkurointi- ja ruuvaustöitä tai työskenneltäessä pään yläpuolella. 22V Nuron-akun ansiosta työkaluilla on sama suorituskyky kuin johdollisella työkaluilla.

Oikeat työkalut jokaiseen sovellukseen

Vaativammissa sovelluksissa SID 6-22 pystyy hoitamaan tuhansia kiinnityksiä päivässä. Jos sinun tarvitsee ruuvata vähemmän päivässä (alle 100), kokeile SID 4-22 -ruuvinväännintä. SID 4R-22 on riittävän kompakti mahtuakseen ahtaisiin paikkoihin ja tarpeeksi pitkä ulottuakseen niin pitkälle kuin tarpeen.

Suurempi kiinnitysnopeus

Hiiliharjattomat moottorimme, luotettava tehokkaampi kiinnitys ja nopeammat liipaisuvasteet auttavat ruuvaamaan nopeammin ja saamaan valmista lyhyemmässä ajassa. Eri vaihteiden ja elektronisen nopeudensäädön ansiosta voit vaihtaa nopeuksia ja vääntömomenttia työn vaatimusten mukaan. 

Pidempi käyttöaika yhdellä latauksella

Nuron 22V litiumioniakkujen sekä tehokkaampien, hiiliharjattomien moottorien ja tehokkaamman iskumekanismin ansiosta voit työskennellä pidempään yhdellä latauksella.

Parempi valaistus työalueella

Hiltin akkuiskuvääntimissä on erilaisia työvaloja, kuten LED-valorengas istukan ympärillä SID 6-22:ssa tai neljä kirkasta LED-valoa SID 4-22 -mallissa. Ne tarjoavat tehokkaan, häikäisemättömän näkyvyyden työalueelle mihin vuorokauden aikaan tahansa ahtaissakin paikoissa. 

TYÖNTEKIJÄ ASENTAA METALLIRUUVEJA

Edullinen mutta tuottava

Riittävä määrä tehoa työtehtävää varten

Jos ruuvaat enemmän kuin sata ruuvia päivässä, sinun ei tarvitse tuhlata koko työkalubudjettiasi huippuluokan supertehokkaaseen iskuvääntimeen. SID 4-22 on kompaktiluokan pieni ja kevyt iskuväännin kevyempiiin töihin, kuten esivalmistettujen elementtien ja muottien kiinnittämiseen. Se on edullinen mutta kestävä, säästäen aikaa ja rahaa sekä ostohetkellä että myöhempien korjausten yhteydessä.

TYÖNTEKIJÄ ASENTAA METALLIRUUVEJA

Valaise työkohteesi

Ei enää huonosti valaistuja työympäristöjä

Huono työkohteen valaistus turhauttaa ketä tahansa. Kiinnität metallikantta ja yrität saada työn valmiiksi nopeasti ennen kuin päivänvalo loppuu. Tai ripustat kipsilevyä, mutta et näe kunnolla valon puutteen takia. Sen sijaan, että yrittäisit löytää lisävalonlähdettä tai siirtäisit työn seuraavaan päivään, kokeile SID 6-22:ta. Sen istukkaa ympäröi LED-valorengas, joka auttaa valaisemaan täysin työalueen ja jonka ansiosta voit työskennellä jo aamuhämärässä tai myöhään illalla. 

TYÖNTEKIJÄ KIINNITTÄÄ RUUVIA PUUHUN

Ota kunnon ote

Säästä kallisarvoista aikaa työmaalla vaihtaessasi ruuvauskärkiä

Työkäsineet ovat joskus tarpeen työmaalla kylmällä säällä tai käsien suojaamiseksi. Ne voivat kuitenkin hankaloittaa ruuvauskärkien vaihtoa. Hiltin akkuiskuvääntimissä on paikoilleen napsautettavat istukat ja kuvioidut ja muotoillut kahvat, jotka helpottavat kärkien vaihtoa. Voit siis vaihtaa ruuvauskärjet nopeammin myös työkäsineet kädessä. SID 8-22-mallissa on myös pidempi kahva, joten työkalusta saa hyvän otteen puuhun porattaessa.

SID 8-22 Tulossa pian

Usein kysyttyjä kysymyksiä akkuiskuvääntimiä ostettaessa

Mihin iskeviä ruuvinvääntimiä käytetään?

Iskevät ruuvinvääntimet tarjoavat sekä porakoneen pyörimisvoiman että iskutoiminnon, mikä tehostaa ruuvien ja muttereiden kiristämistä. Ne sopivat erinomaisesti turvallisempaan ja nopeampaan kiinnittämiseen kovempaan pohjamateriaaliin, kuten teräkseen, puuhun, muuraukseen ja betoniin.

Mitä eroa on ruuvinvääntimellä ja iskevällä ruuvinvääntimellä?

Suurin ero tavallisen ruuvinvääntimen ja iskuvääntimen välillä on iskuvääntimen teho ja pyörimisliike. Iskuvääntimet tuottavat tangenttiaalisen iskun ja väännön yhdistelmän, minkä asiosta käyttäjän ranteeseen tuleva rasitus vähenee radikaalisti. Perinteinen ruuvinväännin saattaa aiheuttaa käyttäjän ranteeseen suuren vääntävän rasituksen. Iskuväännin ei aiheuta juurikaan rasitusta ranteeseen ja parantaa näin merkittävästi työskentelyn turvallisuutta.

Iskuvääntimellä saadaan usein myös tuotettua huomattavasti suurempi vääntömomentti kuin perinteisellä ruuvinvääntimellä.

 

Mitä pitää ottaa huomioon valitessaan iskevää ruuvinväännintä?

Turvallisuus: Väärin käytettyinä sähkötyökalut voivat aiheuttaa loukkaantumisia tai materiaalivahinkoja. Iskuvääntimien etuna on niiden reaktiivisen tehon puute ja samaan aikaan erinomainen suorituskyky. Iskuväännin kohdistaa energiansa työkalun kärkeen eikä käyttäjän ranteeseen, mikä vähentää käyttäjän väsymistä tai rannevaurioiden riskiä.

Teho: jos aiot ruuvata enemmän kuin 100 ruuvia päivässä, tarvitset enemmän tehoa (suuremman vääntömomentin) ja pidempään kestävän akun.

Vääntömomentin rajoitus: kaksi tai useampia nopeuden tai vääntömomentin asetuksia iskuvääntimessä tarjoaa paremman vääntömomentin hallinnan, mikä vähentää kiinnikkeiden tai pohjamateriaalien vaurioitumisriskiä.

Ergonomia: koska iskuväännintä saatetaan joutua käyttämään pitkiä aikoja, on tärkeää, että työkalua on helppo käsitellä. Valitse työkalu, jossa on ergonomisempi kahva ja joka on kevyempi.

Kestävyys: Moottorin, vasaramekanismin, elektroniikan ja kotelon suunnittelun tulee toimia saumattomasti yhdessä, jotta iskuväännin voisi kestää vuosia.

Kirjaudu sisään jatkaaksesi