OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt

Iskevät mutterivääntimet

Näytä 22 V iskevät akkumutterivääntimet, jotka on tarkoitettu kevyeen ja raskaaseen ankkurointiin sekä kiinnityksiin metalliin, puuhun ja betoniin

Näytä 22 V iskevät akkumutterivääntimet, jotka on tarkoitettu kevyeen ja raskaaseen ankkurointiin sekä kiinnityksiin metalliin, puuhun ja betoniin
SIW 2-A12 Iskevä akkumutteriväännin Subkompakti-luokan iskevä akkumutteriväännin 3/8 tuuman kitkarengasalasimella taloudelliseen ankkurointiin ja pulttaukseen, erityisesti ahtaissa tiloissa
Takaisin tuotteisiin ()
Vertaa
Tuotteet ()

Iskevät akkumutterivääntimet

Käytä tarvitsemaasi vääntömomenttia kun asennat ankkureita betoniin, kiinnität täkkipultteja puuhun tai pultteja teräkseen

Hiltin 22 V:n iskevien akkumutterivääntimien valikoima kattaa monipuoliset kiinnitystarpeesi alkaen ahtaisiin paikkoihin tarkoitetuista kompakteista mutterivääntimistä raskaisiin töihin suuunniteltuihin voimakkaisiin mutterivääntimiin. Työkalut ovat yhteensopivat Hiltin momentinsäätömoduulin (SI-AT-22) kanssa. Kyseessä on pieni, kevyt liitäntä mutterivääntimen ja akun välissä, joka kertoo nopeasti, milloin ankkuri on asennettu oikein.

Työskentele nopeammin oikean ja työhösi soveltuvan mutterivääntimen avulla

Valitse SIW 4R-22 kulmamutterinväännin ahtaisiin tiloihin, kompakti SIW 4AT-22 kevyempään kiinnitykseen, keskisuuren vääntömomentin SIW 6AT-22 (tulossa 2024) monenlaisiin sovelluksiin sekä tehokkain SIW 8AT-22 (tulossa 2024) raskaisiin kiinnityksiin.

Tarkempi ankkurointi erityisesti Hiltin mutterivääntimille suunnitelluilla kiinnikkeillä

Iskevät akkumutterivääntimemme on huolellisesti suunniteltu toimimaan yhdessä niihin sopivien kiinnikkeiden kanssa. Näin voit aina asentaa ne oikein vahingoittamatta kiinnikkeitä tai pohjamateriaaleja. Nopeutat kiinnikkeiden asennusta entisestään kokeilemalla momentinsäätömoduuliamme. 

Helpompi kiinnitysten dokumentointi vaatimustenmukaisuutta varten

Hiltin momentinsäätömoduuli dokumentoi jokaisen tehdyn kiinnityksen, mikä helpottaa raporttien laadintaa, parantaa tehokkuutta ja vähentää tarkastusten hylkäämisen riskiä.

Asenna turvallisesti heti ensimmäisellä kerralla

Vähennä uusintatöiden riskiä Hiltin momentinsäätömoduulin ansiosta

Virheiden korjaaminen työmaalla voi pidentää projektiin kuluvaa aikaa ja kasvattaa valmiiksi venyneen budjetin kustannuksia. Iskevien mutterivääntimien yhteydessä käytettävän momentinsäätömoduulimme avulla varmistat nopeasti ja helposti, että ankkurin kiristysmomentti on ETA-hyväksynnän mukainen. Sisäänrakennettu viivakoodiskanneri helpottaa ja tehostaa asennusta sekä vähentää virheiden riskiä. Momentinsäätömoduuli voidaan myöhemmin liittää tietokoneeseen ja luoda välittömästi yksityiskohtainen asennussertifikaatti, mikä vähentää paperitöitä ja tukitoimintojen tarvetta.

Älä anna työmaan työnseisausten lannistaa sinua

Vältä työkalujen käyttökatkokset kestävämmillä kiinnitysratkaisuilla ja itse korjattavalla istukalla

Pidennä työkalusi käyttöikää ja vähennä työnseisauksia valitsemalla jompikumpi kestävämmistä ratkaisuistamme: 1/2 " kitkarengaskara tai 1/2" liukunasta-kara. Hiltin molemmissa SIW 6AT-22- ja SIW 8AT-22 -iskevissä akkumutterivääntimissä on kitkarengaskara, ja niissä on itsekorjattavat varakitkarenkaat, jolloin voit vaihtaa kuluneet kitkarenkaat nopeasti ja helposti. SIW 4AT-22 -mutterivääntimessä on parannettu liukunastakara. Sen ansiosta työkalu kestää pidempään, jolloin voit pitää työmaan tuottavana kauemmin.

Suunniteltu pieniin tiloihin

Työskentele helposti ahtaissa paikoissa kulmamutterinvääntimellä

Hiiliharjattoman moottorin ja Nuron-akun ansiosta akkumutterivääntimemme ovat rakenteeltaan kompakteja ja kevyempiä, jolloin ne sopivat hyvin ahtaisiin paikkoihin ja ovat mukavia käyttää myös pidempään työskennellessä.

Hyvin ahtaisiin tiloihin meillä on SIW 4R-22, kulmamutterinväännin, jonka teho riittää hyvin erinäisten töiden suorittamiseen. Pidemmän kahvan ansiosta pääset vielä pidemmälle ahtaisiin tiloihin, jotka lisäksi ovat hyvin valaistuja voimakkaan LED-valon ansiosta.

Miten valita oikea mutteriväännin

Mihin iskeviä mutterivääntimiä käytetään?

Iskevä mutteriväännin on hylsyavaimella varustettu sähkötyökalu, joka tuottaa suuren vääntömomentin ja voiman pienellä vaivalla. Se sopii erinomaisesti pulttien, mutterien ja ruostuneiden kiinnikkeiden kiristämiseen ja irrottamiseen.

Mitä eroa on iskevällä ruuvinvääntimellä ja iskevällä mutterivääntimellä?

Vaikka nämä kaksi työkalua saattavat näyttää samanlaisilta, niitä käytetään erilaisissa töissä. Iskevässä ruuvinvääntimessä on vain 1/4" kuusioistukka, johon käyvät 1/4" kuusioterät. Niissä nopeus on tärkeämpää kuin voima ja ne soveltuvat paremmin pienempiin projekteihin. Iskevissä mutterivääntimissä on yleensä neliöistukka, jota on saatavilla useita eri kokoja. Oleellisena erona on kuitenkin iskevän mutterivääntimen tuottama suuri iskuvoima. Siksi iskevät mutterivääntimet voivat olla raskaampia mutta paremmin soveltuvia töihin, joissa tarvitaan enemmän tehoa tai vääntömomenttia, kuten suurempien ankkurien, kuusiokolopulttien, muttereiden, kansiruuvien kiinnittämiseen tai erittäin tiukkojen tai ruosteisten kiinnikkeiden irrottamiseen.

Minkä kokoisen iskevän mutterivääntimen tarvitsen?

Iskevän mutterivääntimen koko riippuu enimmäkseen käytettävien pulttien koosta ja vaadittavasta momentista. Yleisesti ottaen mitä isompi iskevä mutteriväännin on, sitä suurempia pultteja se pystyy käsittelemään ja sitä isompi on sen vääntömomentti.

Minkä kokoisen istukan tarvitsen mutterivääntimeeni?

Kaikkien iskevien mutterivääntimien karassa on neliöistukka, ja niitä on erikokoisia, kuten 3/8", 1/2" ja 3/4". Hylsyn koko on suoraan suhteessa mutterivääntimen kokoon.

Paljonko mutterivääntimessä pitää olla voimaa?

Iskevien mutterivääntimien voima mitataan vääntömomenttina. Mitä suurempi vääntömomentin arvo on, sitä suurempi on voima. Muista kuitenkin, että iskevän mutterivääntimen maksimivääntömomenttia ei voida mitata tarkasti, joten on aina parasta pyytää demo tai testata mutteriväännintä itse sovelluksessa.

Mitä virheitä minun tulisi välttää käyttäessäni iskevää mutteriväännintä?

Vääränkokoiset hylsyt: iskevät mutterivääntimet eivät ole yhteensopivia standardihylsyjen kanssa ja voivat aiheuttaa luisumista ja vaurioitumista kuormituksen alaisina. Käytä aina oikeankokoisia hylsyjä mutterivääntimessäsi.

Ylikiristys: iskevää mutteriväännintä käytettäessä kiinnikkeitä tulee helposti ylikiristettyä, koska väännin jatkaa kiristystä niin kauan kuin liipasinta painetaan.

Vaurioituneet kierteet: on parempi aloittaa pultin tai mutterin kiinnittäminen käsin, koska sormilla on helpompi tuntea, että mutteri tai pultti menee oikeille kierteille.

Kirjaudu sisään jatkaaksesi