OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt

Akkutoimiset kiinnitysvälineet

Katso Hiltin nopeimmat ja siistimmät työkalut MEP-järjestelmien ja väliseinän rankojen asennukseen sekä kuinka Nuron-akut parantavat täyssähköisten kiinnitystyökalujen tehoa

Katso Hiltin nopeimmat ja siistimmät työkalut MEP-järjestelmien ja väliseinän rankojen asennukseen sekä kuinka Nuron-akut parantavat täyssähköisten kiinnitystyökalujen tehoa
Takaisin tuotteisiin ()
Vertaa
Tuotteet ()
Työntekijä asentaa väliseinää / väliseinärankaa lattialla BX 3-22 -akkunaulaimen avulla.

Tutustu akkutoimiseen kiinnittämiseen

Vaihda akkutyökaluun, joka tarjoaa siistimmän, äänettömämmän ja tehokkaamman kiinnittämisen

Etsitkö vaihtoehtoa kaasukäyttöiselle suorakiinnittämiselle tai poraukselle ja ankkuroinnille? Akkukäyttöiset, polttoainevapaat naulaimet ovat nopeampia, äänettömämpiä, helppokäyttöisempiä ja taloudellisempia. Mikä tärkeintä, ne tarjoavat suorituskykyä, jota työntekijäsi kaipaavat.

Ja uuden Nuron-akkujärjestelmän ansiosta työntekijäsi voivat nauttia pidemmästä työskentelyajasta, käyttömukavuudesta ja yhdistettävyydestä.

Siirry käyttämään akkutoimisia naulaimia ja kiinnitystyökaluja

Kompromissitonta suorituskykyä

Nämä nopeakäyttöiset ja paremman tuottavuuden tarjoavat työkalut soveltuvat kiinnityksiin niin betoniin kuin teräkseen ja tapauskohtaisesti muurauksiin – ei porausta, ei ankkurointia ja täysin polttoainevapaasti.

Akkukäyttöiset, polttoainevapaat

Ei enää säilytettäviä ja hävitettäviä kalliita kaasupatruunoita tai jauhepanoksia Sen lisäksi BX 3 -akkunaulaimet ovat hiljaisempia, niillä on alhaisempi rekyyli sekä vähäisempi puhdistus- ja huoltotarve.

Täysin yhteensopiva järjestelmä

Akkunaulaimet toimivat samoilla 22V akuilla ja latureilla kuin muutkin Hilti-työkalusi. Halutessasi vielä enemmän käyttöaikaa, tutustu uusimpiin Nuron-akkutyökaluihimme.

Työntekijä kiinnittää puista placonplan-levyä BX 3:lla

Enemmän vaihtoehtoja, paljon sovelluksia

Akkutoiminen kiinnitys useimpiin LVIS-kannatusjärjestelmiin ja sisätilojen viimeistelytöihin

Kiinnititpä sitten koko päivän kaapeleita, putkia ja kytkentärasioita pään yläpuolella tai asennat kilometreittäin kipsilevykiskoja, BX 3 -naulaimemme tekevät työskentelystä tehokkaampaa ja mukavampaa. Ne ovat nopeampia ja hiljaisempia kuin kaasunaulaimet ja tuottavat vähemmän pölyä ja tärinää kuin poraus.

Ja erikoisemmissa kiinnitystöissä BX 3-BT voi käyttää kierretankotappeja. Toisin kuin jotkut ruutikäyttöiset työkalut, akkunaulaimet eivät vaadi erityiskoulutusta tai lupia, joten pääset aloittamaan työt välittömästi.

työntekijä tarkistaa akkunaulaimen älypuhelimellaan

Nopeaa ja helppoa kiinnitystä

Työmaaystävälliset työkalut, joilla voit työskennellä enemmän ja pidempään

Ei kaasua, ei ongelmia. Akkunaulaimet käyttävät tehokkaita, mekaanisia voimansiirtoja, jotka sopivat paremmin työsi rytmiin ja nopeuteen ja tarjoavat samalla tasaisemman kiinnityslaadun.Ja alhaisemman rekyylin ja vähäisempien tukoksien ansiosta työnseisauksia on harvemmin.

Helposti täytettävä lipas ja täyttöasteen ilmaisin. Kun lähetät työkalun tilan päivitykset, käyttötilastot ja huoltotiedot suoraan älypuhelimeesi Bluetoothin kautta, tiedät jo ennen töiden aloittamista, olisiko työkalusi huollon tarpeessa.

Akkukäyttöistä naulausta koko päivän

BX 3-22: Kun olet valmis siirtymään kaasusta akkuihin

BX 3-22 tuo entistä enemmän nopeutta ja pidemmän käyttöajan akkukäyttöiseen naulaukseen. Kiinnitätpä sitten betoniin tai teräkseen, BX 3-22:llä voit kiinnittää jopa 850 kiinnityspistettä yhdellä latauksella. Laajan 22V Nuron-akkujärjestelmän kompakti, suuritehoinen akku sopii hyvin pään yläpuolella suoritettaviin töihin.

Edistyksellisen akkudiagnostiikan ja pilvipalveluihin yhdistettävien ominaisuuksien ansiosta voit työskennellä vähemmin keskeytyksin ja optimoit samalla työkaluvalikoimaasi.

Kompromissitonta kiinnittämistä

Samat kiinnitystekniikat, joita käytät jo nyt

Galvanoidut sinkkipäällysteiset nauhoitetut naulamme, jotka kehitettiin BX 3 -työkalujemme rinnalla niiden suorituskyvyn parantamiseksi,  tarjoavat päivittäiset ratkaisut kipsilevykiskojen ja elementtien, esimerkiksi kaapelien kiinnikkeiden, putkikiinnikkeiden ja kattokiinnikkeiden asennukseen betoniin, muuraukseen, harkkoihin ja teräkseen. 

X-BT-sovelluksissa kierretankotappimme selviävät ritilä-, maadoitus- ja tilapäiskiinnitystehtävistä ilman polttoainetta.

BX SPACER

TARKEMPAAN KIINNITYKSEEN

Esittelyssä Hiltin upouusi BX-S -etäisyystuki

Esittelyssä Hiltin upouusi BX-S -etäisyydenosoitin – innovatiivinen lisävaruste, joka kiinnittyy helposti BX 3 -naulaimeen ja takaa aina tarkat kiinnitysvälit.

Kohdistamalla laserrenkaan työkalun kärjen ympärille tasaisen etäisyyden saavuttaminen kiinnikkeiden välillä on helpompaa kuin koskaan, jolloin korjaustöiden tarve minimoituu. Valitse vain joku viidestä eri etäisyysvaihtoehdosta (300 mm, 400 mm, 500 mm, 600 mm & 800 mm) kiertämällä valitsinta, ja saat tarkat ja tasaiset kiinnitykset.

Kevyempää työskentelyä

Suorakiinnitykseen sisältyy paljon fyysisesti raskasta ja väsyttävää pään yläpuolella tehtävää työtä. Puettava EXO-01 -eksoskeleton auttaa vähentämään rasitusta ja lisäämään tuottavuutta.

Osta eksoskeleton

Kuitenkin panosnaulain?

Ei hätää, ymmärrämme. Panosnaulainvalikoimamme tarjoaa kaiken tarvitsemasi tehon suorakiinnitykseen erittäin kovaankin betoniin, oli tehtäväsi mikä tahansa.

Osta panosnaulaimia
Kirjaudu sisään jatkaaksesi