OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt

Akkutoimiset hiomakoneet

Älykkäät turvaominaisuudet, entistä nopeammat leikkaukset ja pitempi akun käyttöikä: lue tästä, miten mullistavat Nuron-akkukulmahiomakoneet voivat edistää liiketoimintaasi

Älykkäät turvaominaisuudet, entistä nopeammat leikkaukset ja pitempi akun käyttöikä: lue tästä, miten mullistavat Nuron-akkukulmahiomakoneet voivat edistää liiketoimintaasi
AG 6D-22 Akkukulmahiomakone (125 mm) Tehokas akkukulmahiomakone harjattomalla moottorilla, SensTech-ohjauksella ja edistyneillä turvaominaisuuksilla jopa 125 mm:n laikoille (Nuron-akkualusta)
AG 6D-22 Akkukulmahiomakone (150 mm) Tehokas akkukulmahiomakone harjattomalla moottorilla, SensTech-ohjauksella ja edistyneillä turvaominaisuuksilla jopa 150 mm:n laikoille (Nuron-akkualusta)
GFB 6X-22 Akkutoiminen nauhaviila Säädettävänopeuksinen akkutoiminen nauhaviila entistä paremmalla suorituskyvyllä ja akun käyttöajalla metallien hiontaan ja viimeistelyyn (Nuron-akkualusta)
GPB 6X-22 Akkutoiminen kiillotuskone Säädettävänopeuksinen akkutoiminen kiillotuskone entistä paremmalla suorituskyvyllä ja akun käyttöajalla metallien hiontaan ja viimeistelyyn (Nuron-akkualusta)
GDG 6-22 Akkukäyttöinen suorahiomakone Säädettävänopeuksinen akkuhiomakone tehokkaalla harjattomalla moottorilla ja entistä pidemmällä käyttöajalla metallin valmistukseen ja arkkitehtoniseen metallintyöstöön (Nuron-akkualusta)
Takaisin tuotteisiin ()
Vertaa
Tuotteet ()
Työntekijä katkaisee harjaterästä kulmahiomakoneella, joka synnyttää kipinöitä

Tutustu akkukulmahiomakoneisiin

Hio, katkaise ja viimeistele tehokkailla, helposti mukana kulkevilla akkutyökaluilla

Joudut hiomaan metallia, betonia ja kiveä koko päivän, mutta et halua johtojen häiritsevän työtäsi. Ratkaisumme: akkukulmahiomakoneet, jotka tarjoavat vaikuttavan tehon, ainutlaatuiset turvallisuusominaisuudet, mukavan käsittelyn ja joustavuuden missä tahansa työskenteletkin.

Ja uuden Nuron-akkujärjestelmän ansiosta saat nopeamman, turvallisemman ja älykkäämmän työkalun, joka parantaa työmaasi tehokkuutta entisestään.

Akkukulmahiomakone, joka tarjoaa enemmän etuja

Joustavuutta ja suorituskykyä

Ei pistorasiaa? Ei hätää! Valikoimassamme on akkuhiomakone kaikkiin tarpeisiisi alkaen 125mm päivittäisistä työjuhdista 150mm tehokoneisiin metallien ja kivimateriaalin katkaisuun ja hiomiseen.

Turvallisuutta ja kestävyyttä

Työnseisaukset syövät voittoja. Sen lisäksi, että työkalumme ovat pitkäikäisiä, niiden hyvä ergonomia ja turvallisuusominaisuudet vähentävät käyttäjän väsymystä ja loukkaantumisriskiä.

Täysin yhteensopiva järjestelmä

Akkuhiomakoneemme toimivat nykyisillä akuillasi. Tai tutustu Nuroniin, laajaan 22V:n akkujärjestelmään, jos haluat enemmän tehoa, pidemmän työskentelyajan ja sisäänrakennetun akun diagnostiikkajärjestelmän.

Harjateräksen katkaisu AG 6D-22 -akkukulmahiomakoneen avulla

Turvallisempaa ja älykkäämpää hiontaa

AG 6D-22: innovatiivista turvallisuutta ja optimaalista suorituskykyä Nuronin tuomilla hyödyillä

Kulmahiomakoneet ovat arvaamattomia terän jumittuessa ja voivat aiheuttaa käyttäjälle takapotkun missä suunnassa tahansa. Suojatakseen käyttäjää loukkaantumiselta AG 6D-22 -kulmahiomakoneemme on varustettu 3D-ATC -järjestelmällä, joka estää työkalua pyörimästä hallitsemattomasti, jos laikka ottaa kiinni yllättäen.

Jos irrotat otteen työkalusta, SensTech -toiminto sammuttaa moottorin välittömästi.  Laajaan Nuron-akkujärjestelmän akuissa on sisäänrakennettu diagnostiikka, joka lähettää tietoja akun tilasta, samalla kun dataohjatut palvelut auttavat vähentämään työkatkoksia ja optimoivat työskentelyä.

Työntekijä hioo metallia työpöydällä AG 4S-22 akkukulmahiomakoneella .

Hiomakoneissa on nyt valinnan varaa

Akkukulmahiomakonevalikoimamme kattaa useimmat sovellukset

Kompaktissa AG 4S-22:ssa on portaaton nopeudensäätö metallin, kivimateriaalin ja laattojen nopeaan leikkaamiseen sekä viimeistelytyöhön alemmalla pyörimisnopeudella kauniin lopputuloksen saamiseksi. Se on päivittäisen hiontatyön mestari.

Vaativampiin töihin, kuten rautaputkien katkaisuun, tukilevyjen hiontaan ja teräspalkkien loveamiseen, AG 6D-22 tarjoaa suuremman työskentelynopeuden ja enemmän katkaisuja latausta kohden kuin muut 22V:n hiomakoneet, joissa on isommat ja raskaammat akut. Suorituskyky on yhtä hyvä kuin johdollisella työkalulla.

Työntekijä leikkaa betonia AG 6D-22 -kulmahiomakoneella, joka on kytketty imuriin (DRS)

Parantunut turvallisuus ja käyttömukavuus

Työmaaystävälliset työkalut, joilla voit työskennellä enemmän vähemmällä vaivalla

Akkukulmahiomakoneemme kevyistä ja ohuista rungoista on helpompi pitää kiinni. Näin ne tarjoavat paremman käytettävyyden ja väsyttävät käyttäjää vähemmän – varsinkin ahtaissa ja hankalissa tiloissa. Ja jos laikka jumiutuu, aktiivinen väännönrajoitin (ATC) auttaa vähentämään vaarallisen takapotkun riskiä.

Lukituskytkimet helpottavat elämää, mutta voivat olla turvallisuusriski. Siksi lippulaiva-akkukulmahiomakoneissamme on turvakytkin, joka auttaa välttämään pahimpia tilanteita.

Kulmahiomakoneen laikat

Meillä on oikea laikka kaikkiin töihin

Oikealla lisävarusteella voit tehdä akkukulmahiomakoneesta yhden työmaan monipuolisimmista työkaluista. Hiontalaikat, katkaisulaikat ja lamellikailat kiillotukseen.

Eri kokoisina ja paksuisina saatavat laikkamme on pinnoitettu kestämään pidempään ja leikkaamaan nopeammin.

VÄHENNÄ TYÖKALUKUSTANNUKSIASI

Hilti Työkalupalvelu kattaa työkalukustannuksesi kiinteällä kuukausimaksulla. Vältä suuret ennakkoinvestoinnit ja hanki vain tarvitsemasi laitteet.

Tietoja Hilti Työkalupalvelusta

Pölytön työmaa

Tiedämme kaikki, että pölytön työmaa on paras vaihtoehto niin sinulle kuin työkaluillesikin. Yhdistä hiomakoneeseesi DRS-pölynpoistovarustus sekä VC 10 akkukäyttöinen imuri, jotta työskentely olisi huomattavasti mukavampaa ja turvallisempaa.

Osta imureita ja pölynpoistojärjestelmiä
Kirjaudu sisään jatkaaksesi