OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt

Akkukäyttöiset sahat

Lisätietoa akkukäyttöisten sahojemme suorituskyvystä metallia, puuta, kipsilevyä, muurausta tai muovia sahatessa

Sahat

Hiltin akkukäyttöiset sahat soveltuvat moniin rakennusprojekteihin ja sovelluksiin. Jokainen sahatyyppimme tarjoaa loistavan käsiteltävyyden, käyttömukavuuden tai suorituskyvyn, joiden ansiosta työt saadaan tehtyä tehokkaasti.

Miksi valita Hilti akkukäyttöiset sahat?

Soveltuvat kaikkiin töihin

Hiltin akkusahat kattavat useita sovelluksia kevyestä raskaaseen työskentelyyn ja tarjoavat paremman työkalutasapainon ja ergonomian.

Parempi turvallisuus

Hilti-sahojen ominaisuudet, muun muassa nopea teräjarru, LED-valot ja metallilastujen keräimet, varmistavat käyttäjän turvallisuuden.

Täydellinen käyttömukavuus

Käytä kaikkia sahatyyppejä, myös raskaisiin töihin tarkoitettuja katkaisusahoja, samalla  suorituskykyisellä 22V Nuron-akkujärjestelmällä.

Vähemmän pölyä

Sahat ovat yhteensopivia pölynpoistolaitteden kanssa (sahaan kiinnitettävät tai pölynimuriin kiinnitettävät), joka vähentää pölyn määrää työmailla.

Pyörösahat

Valitse työkalu, joka vastaa työsi tarpeisiin.

SC 4MR-22

Akkupyörösaha metallin katkaisuun, jonka paino ja koko on minimoitu, pään yläpuolisiin töihin, jopa 51 mm syviin leikkauksiin.

Osta nyt

SC 6WL-22

Akkupyörösaha puun leikkaamiseen 60 mm syvyyteen nopeammalla, 165 mm halkaisijan yleispuusahanterällä.

Osta nyt

SC 6ML-22

Akkumetallisaha kylmäkatkaisulla erittäin nopeaan ja tarkkaan leikkaamiseen jopa 60 mm syvyyteen. 

Tulossa pian

Puukkosahat

Hiltin puukkosahoilla pystyy työstämään monenlaisia materiaaleja – kuten puuta, metallia, muovia, kipsilevyä ja paljon muuta. Etsitkö hyvää hallintaa ja helppokäyttöisyyttä? SR 4-22 -sahamme on suunniteltu yhdellä kädellä käytettäväksi monenlaisiin sovelluksiin. Jos taas tarvitset työkalua raskaaseen purkamiseen ja leikkaukseen, SR 6-22 -sahamme soveltuu monentyyppisiin materiaaleihin. Lisäksi SR 6-22 -sahalla on jopa 26 % alhaisempi tärinä aktiivisen tärinänvaimennuksen (AVR) ansiosta, parempi työkalun tasapaino sekä LED-valo, minkä ansiosta työkalussa on Hiltin puukkosahoista paras käsiteltävyys.

Pistosaha

Koska pistosahoja käytetään usein epänormaalien tai epäsäännöllisten leikkausten tekemiseen, koneen käsittelyllä ja painolla on ratkaiseva merkitys niiden käytön kannalta. SJT 6-22 takaa helpon käytettävyyden eri pinnoilla kevyen painon ja ergonomisen kahvan ansiosta. SJD 6-22 -sahan D-kahva taas parantaa työkalun ohjattavuutta haastavimmissa leikkaustöissä. Kuten Hilti-pistosahalta voidaan odottaa, näissä työkaluissa on nopea teräjarru ja aktiivinen tärinänvaimennus (AVR), jotka lisäävät käyttömukavuutta ja käsiteltävyyttä.

Vannesaha

Oikean vannesahan valinnalla on merkitystä, kun leikattavina on eri tyyppisiä metallikappaleita, putkia tai tankoja. SB 4-22 - vannesaha tarjoaa äärimmäisen käyttömukavuuden ja joustavuuden, koska sillä voi sahata lähes missä tahansa, myös pään yläpuolisissa töissä asuinrakennuksissa tai muissa arkaluonteisissa ympäristöissä. Suurempaa leikkaussyvyyttä kaipaavalle syvälle sahaava SB 6-22 -vannesaha leikkaa jopa 125 mm syvyyteen asti, minkä lisäksi se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja edistyneet turvaominaisuudet. Hiltin sahoilla voit leikata lähes missä tahansa – niistä ei synny juuri lainkaan kipinöitä, roskia tai melua.

Upotussaha

Pitkissä ja tarkoissa sahauksissa, joissa terää voidaan säätää haluttuun syvyyteen, upotussaha on elintärkeä tuote. Upotussaha on käytössä turvallisempi kuin muut sahat, mutta lisäksi sen tarkkuus on aivan omaa luokkkaansa. Ohjauskiskolla varustetun 165 mm:n puuterän ansiosta saha on tärkeä työkalu kaikille hienoja puumateriaaleja käsitteleville. Erityisesti niille, jotka haluavat varmistaa tarkan ja laadukkaan sahauksen erilaisissa puupalkeissa ja levyissä.

OTA YHTEYTTÄ ASIANTUNTIJAAN

Haluatko tietää enemmän eri sahatyypeistä tai tilata ilmaisen esittelyn? Lähetä meille viesti, niin olemme mielellämme sinuun yhteydessä.