OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?Näe omat hintasi ja tee ostoksia 24/7Rekisteröidy nyt
Hilti

Kohokohdat

Analysoi ja mallinna konkreettisia skannauksiasi yhdellä ohjelmistolla

Täydellinen tietojen käsittely raakadatasta 3D-malleihin, mukaan lukien 2D- ja 3D-suunnittelunäkymät tai poikkileikkauskuvat. PROFIS Detection Officen avulla voit helposti luoda tarkan 3D-mallin piilotetuista kohteista betonirakenteessa. Ohjelmisto on BIM-valmis tehokkaampaa, tarkempaa, kustannustehokkaampaa ja luotettavampaa projektisuunnittelua varten.

Yksinkertaistaa rakenneanalyysiä visualisointityökalujen avulla

PROFIS Detection Office tukee kolmen anturin peitealuetta (tutka, EM ja Ferroscan) kohteen helppoa luokittelua ja syvyyden kalibrointia varten

Yhteensopiva suosituimpien BIM-, CAD- ja PROFIS Anchor -ohjelmistojen kanssa

Tukee tietojen vientiä eri muodoissa käytettäväksi suosittujen suunnittelusovellusten (mm. AutoCAD®, Trimble SketchUp® ja monet muut) kanssa. Tuettuja vientimuotoja ovat muun muassa: DXF, COLLADA, PLY, X3D, BMP, JPG. Voit tuoda X3D-skannaustiedostoja PROFIS Anchors -ohjelmistossa tukemaan törmäysvapaata ankkurin ja tasolevyn suunnittelua.

Auttaa välttämään vaurioita porauksen tai sahauksen aikana – jopa ennen töiden aloittamista työmaalla

Skannauskohdat voidaan merkitä rakennuskoordinaateilla ja viedä tarkkaa skannauksen sijoitusta varten suunnittelutiedostoihin tai sijoittaa uudelleen myöhemmin paikan päällä robottitakymetrillä.

Antaa kaikki tiedot tarkempia tarjouksia ja aikatauluja varten

Parhaiden mahdollisten rakennetietojen saaminen etukäteen mahdollistaa tarkemman viestinnän ja tarjouskilpailun. Helposti ymmärrettävät rakenneraportit auttavat välttämään odottamattomat korjaustyöt ja vauriot porauksen, timanttiporauksen tai sahauksen aikana.

Rakennearviointiraporttien helppo luonti

Arviointiraportit ja dokumentaatio, jotka tukevat olemassa olevien rakenteiden suunnittelua, kunnostusta tai laajentamista, voidaan viedä Microsoft Word®-, PDF- tai HTML-muodossa.

Tekniset tiedot

Dokumentit ja videot

Tarvitsetko apua heti tai työmaalla?

PAIKANNA PIILOSSA OLEVAT KOHTEET BETONISSA

Hilti PROFIS Detection -ohjelmisto

Hiltin tunnistusjärjestelmät ja ohjelmistot mahdollistavat metallisten ja ei-metallisten kohteiden paikantamisen ennen poraamista, timanttiporaamista, sahaamista tai leikkuuta. Usein on vaikeaa tietää, mitä lattian, sisäkaton tai seinän pinnan takana on työskennellessäsi työmaalla.

Hiltin langattomat tunnistusjärjestelmät ja ohjelmistot pystyvät paikantamaan piilossa olevat kohteet ilman, että betonin tai muun pohjamateriaalin fyysinen poisto olisi tarpeen. Näet tulokset reaaliajassa betoniskannerin näytöllä. Jos tarvitset yksityiskohtaisemman rakenneanalyysin tai -dokumentaation, käytä Hilti PROFIS Detection -ohjelmistoa.

KÄYTÄ HILTI PROFIS DETECTION -OHJELMISTOA

Jotta voit käyttää Hilti PROFIS Detection -ohjelmistoa, rekisteröidy ensiksi Hilti Onlinessa. Kun olet kirjautunut ulos, saat rekisteröintiä koskevan sähköpostiviestin ja aktivointiavaimen sisältävän sähköpostiviestin ohjelmiston asennusta ja aktivointia varten. Voit myös pyytää lisätietoa paikalliselta Hilti-tiimiltä.

ANALYSOI HILTI PROFIS DETECTION -OHJELMISTOLLA

Hilti PROFIS Detection software

Hilti PROFIS Detection -ohjelmistolla voit:

• Paikantaa raudoituksen sijainnin ja määrittää sen halkaisijan

• Analysoida betonipeitteen paksuuden tilastoraportteineen

• Tunnistaa useita eri kohteita, mm. metallisia ja ei-metallisia esineitä
kuten myös putkia, kaapeleita ja jännitteisiä johtoja useista kerroksista 2D- ja 3D-kuvina

• Tunnistaa metallisia ja ei-metallisia kohteita, mukaan lukien putkia, kaapeleita ja jännitteisiä johtoja

• Integroida poranreikien merkinnät ja viedä ne myöhemmin työmaakäyttöä varten

• Integroida Hilti PROFIS Anchor -ohjelmistoon, joka suunnittelee ankkuri- ja kiinnitysjärjestelmät

• Integroida 3D-malliohjelmistoon toteutumien tarkastusta ja suunnittelutöitä varten

Hilti Profis Detection ohjelmiston käyttö

Skannaa ensin työmaa kojeella:

• Hilti PS 1000 X-Scan – tarkoitettu laajojen alueiden skannaukseen monien objektien löytämiseksi useista kerroksista enintään 40 cm:n syvyydestä.

• Hilti PS 250 Ferroscan, tarkoitettu raudoituksen löytämiseen betonista, raudoituksen koon ja halkaisijan sekä betonipeitteen syvyyden arviointiin.

Tuo sitten nämä skannaustiedot Hilti PROFIS Detection -ohjelmistoon. Voit tehdä tämän työmaalla tai palattuasi toimistoon. Voit sen jälkeen arkistoida ja viedä skannaustiedot – ja luoda yksityiskohtaisia raportteja.

HILTIN TEKNINEN SUUNNITTELUPALVELU

Jos tarvitset suunnitteluapua, Hiltin asiantuntijainsinöörit voivat suunnitella teille ankkurikiinnitysjärjestelmiä. Pyydä lisätietoa paikalliselta Hilti-tiimiltä